0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #520 -: Юли 09, 2007, 12:54:17 pm »
мерси на всички момичета за куража и стиснатите палци
Кит Кат, аз пък тази нощ те сънувах!!!!  :wink: С една страхотна рокля беше! :lol: Дано да съм ти на късмет! Желая ти успех!
каси,дано миличка,няма да се разсърдя ако последвам примера ти
пу, колко народ ме е разконспирирал :lol: - не знаех че съм чаак толкова прозрачна.

пп тая дидка как ми е на сърцето само
абе жена, щом аз те разконспирирах, няма начин другите да не са :lol:

ПП: Не са близнаци :)
Като му дойде времето ще пусна тема, сега още не съм готова
диде,да не са 3???
*
« Отговор #521 -: Юли 09, 2007, 13:19:53 pm »
Ех, каква красота  :D
Обожавам такива новини...
Честито, Диди, Лео, Капка Любов, ох - как искам списъка непрекъснато да се увеличава....
Гуш силнооо
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #522 -: Юли 09, 2007, 13:27:57 pm »
Честито на Дидка!
Капчице, ще видиш как тази бледа чертичка ще те ритака след време :D.
*
« Отговор #523 -: Юли 09, 2007, 13:46:41 pm »
Не мога да се въздържа да не ти честитя Диде!Неофициално!Пък после и официално!Много много щастие и само сълзи от радост оттук нататък!
Имного положителни тестове на всички в процедури!Аз започвам от септември и ще имам нужда от подкрепата ви.
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #524 -: Юли 09, 2007, 14:04:35 pm »
ПП: Не са близнаци :)

Ти кажи на мъжкото да не бърза да свиква, щото и на Каси на първия преглед беше 1 зрънце ама на следващия ;)  :bori_005: :bori_005:
« Отговор #525 -: Юли 09, 2007, 15:26:16 pm »
Днес сутринта дадох кръв за естрадиол и ми мина сондажа,вечерта ми е първата инжекция ако всичко е наред.Накоя от вас имала ли е болка след сондажа вече 4/5 часа имам болка.
аси,как си мила?минаха ли болките?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #526 -: Юли 09, 2007, 15:30:19 pm »
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Късмет,момичета!Кураж! :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #527 -: Юли 09, 2007, 15:51:57 pm »
Kit kat, успех!  yahoo_17
« Отговор #528 -: Юли 09, 2007, 17:26:20 pm »
Диди, много се радвам за хубавите новини при теб :D :D Наистина ти беше време късметът да почука и у вас :D Стискам палци всичко да върви гладко :D

Честито и на Лео :D

На момичетата в процедура - успех!!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #529 -: Юли 09, 2007, 17:56:57 pm »
Диде, Лео, честито момичета  :D
Пожелавам ви най-леките 9 месеца и да влачите крачета  :wink:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #530 -: Юли 09, 2007, 18:55:32 pm »
Здравейте момичета, в петък бях на преглед след неуспешното ин витро. Док. каза, че всичко е нормално, само дето този месец овулациятя е настъпила по-рано (9-ти ден), но това не било лошо. Иска другият месец (пада се към 5-ти август) отново да повторим процедурата. Док. каза още, че не иска да ме стимулира много, тъй като яйчниците ми правят хубави фуликули. Изписа ми само клостил бегит и аспирин протект. Аз обаче съм объркана. Незнам какво да правя. От една страна ми се иска отново да повторим процедурата следващият месец, но от труга-бих изчакала няколко месеца, да опитаме по естествен начин(и съпруга ми е на това мнение). Искам да изчакам, тъй като при мен няма налична причина, освен ендометриозата която я махнаха миналата година, но не бе лекувана(по преценка на док.).
Моля ви, дайте ми съвет. Не ми остава много време за мислене. Благодаря ви предварително.
На всички, който са в процедури-УСПЕХ

Поздрави на всички успели момичета. Ще стискам силно палци всичко да е наред и от тук нататък само положителни емоции.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #531 -: Юли 09, 2007, 19:51:51 pm »

Ти кажи на мъжкото да не бърза да свиква, щото и на Каси на първия преглед беше 1 зрънце ама на следващия ;)  :bori_005: :bori_005:

мдаааа. на третия преглед изкочи другия мъж  :lol: така че .....има още време! дай боже само здраве да е!!!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #532 -: Юли 09, 2007, 23:05:15 pm »
Здравейте момичета,
на всички който са в процедура пожелавам късмет, а на тези които са успяли много много щастие.  Аз имам 2 неуспешни опита инвитро(икси), но и 2-та бяха по дълъг протокол.На есен ми предстой ново Икси, но по къс протокол, може ли някой да ми каже в кой ден се слага блокиращата инжекция, и колко време след това се започва стимулацията.Питам ви защото срещата с доктора за уточняване ми е чак на 30 юли, а правим планове за почивка в началото на септември и искам да съм долу горе наясно с нещата.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #533 -: Юли 09, 2007, 23:24:00 pm »
Здравей malinkova!
При късия няма блокаж, на 2 ден от цикъла /ако няма задържани фоликули/ се започва стимулацията, обикновенно на 6 ден от стимул. се започва с Оргалутран или Цитротид /антагонисти/ и в хода на процедурата се планира пункцията.
Пожелавам ти успех в процедурата, аз лично също съм фен на късия! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #534 -: Юли 10, 2007, 08:39:44 am »
Ей момичета, страхотни новини тука гледам! Диди, Лео, Капка любов - честито, момичета, влачете краката яко!

Желая ви спокойни 9 месеца и щастлив завършек на дългото чакане.

Целувки!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #535 -: Юли 10, 2007, 09:17:32 am »
Ей момичета,чакайте малко,не бързайте да ми честитите,защото окончателните резултати от кръвния тест ще получа утре.Трудно ми е да повярвам на уринарния тест,т.к. втората чертичка си беше бледа.Хайде дано утре пиша съобщението си в "И при мен се случи чудото"  :wink:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #536 -: Юли 10, 2007, 14:14:52 pm »
Дидинкоооооо  :smiley_abxb:!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #537 -: Юли 10, 2007, 17:22:20 pm »
Диди,Лео,браво момичета.Много ви се радвам.Целувам ви и ви прегръщам.
Капчице,ще е много положителен,не се притеснявай :wink:.
На всички момичета в очакване-успех!
« Отговор #538 -: Юли 10, 2007, 17:51:16 pm »
Мислех,че утре ще се включа,но по-раничко ще го направя.Момичета,искам да ви кажа,че днес получих моите резултати,ЧХГ на 17 ден след ЕТ - 971.Подух се от сълзи.Незнам къде се намирам.Довечера ще ходя при док. Искам да пожелая успех на всички и много,много  :bighug:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #539 -: Юли 10, 2007, 17:53:08 pm »
Мислех,че утре ще се включа,но по-раничко ще го направя.Момичета,искам да ви кажа,че днес получих моите резултати,ЧХГ на 17 ден след ЕТ - 971.Подух се от сълзи.Незнам къде се намирам.Довечера ще ходя при док. Искам да пожелая успех на всички и много,много  :bighug:
Браво, момиче!
Сега да се пазиш и да бъдеш много, ама много щастлива :D