0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #860 -: Август 01, 2007, 15:13:59 pm »
Сигурно сте прави на мен ми е за първи път и така ми беше казал доктора да чакам до 17 ден.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #861 -: Август 01, 2007, 15:25:26 pm »
Сигурно сте прави на мен ми е за първи път и така ми беше казал доктора да чакам до 17 ден.

Мдаа, ясно, напълно те разбирам сега! Дано това да е последния ти опит, мило момиче!  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #862 -: Август 01, 2007, 15:51:30 pm »
Може ли някоя от вас да ми обясни разликата между икси и ин-витро.Мерси
*
« Отговор #863 -: Август 01, 2007, 16:05:26 pm »
Може ли някоя от вас да ми обясни разликата между икси и ин-витро.Мерси
Виж тук: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=481&Itemid=21
« Отговор #864 -: Август 01, 2007, 21:29:49 pm »
Здравейте мили момичета,
 Ето че и моя ред наближава, аз съм съвсем в началото още. Имам едно отложено ин витро поради лоша реакция на единствения ми яайчник, имам и високо ФСХ.
Сега започваме по съвсем нов протокол, тук го наричат MICROFLARE и го прилагат при жени с лошо реагиращи яайчници, високо ФСХ, намален яайчников резерв. Прилагат се ударни дози гонадотропин и най ниските дози GnRH agonist.
От втория ден на цикъла ми започнах с противозачатъчни за 14 дни, след това правя три дни почивка и на 18-я ден от цикъла започвам минимални дози Lupron два пъти на ден горе доло около 1/20 от нормалната доза. Два дни след това ще започна стимулацията с Гонал-Ф и Репронекс сутрин и вечер горе доло по около 400 единици на ден. С Lupron също ще продължа до деня в който ще ми сложат Прегнила.
Това е новия ми протокол момичета, дано да ми върви и да стигна до трансфер на здрави ембриончета, защото първия ми опит нямах шанса да стигна до там. Док. мисли че може да направи и ИКСИ въпреки че съпруга ми има добра спермограма, но тава ще го реши в последствие. Има ли някоя от вас която е правила такъв протокол?
Стискайте ми палци момичета, много се притеснявам, много искам това да е края на мъките ми и да видя светлинката в края на тунела. Дано късмета бъде с мен, защото  имам чувството че ако това е поредния неуспех това ще е края за мен.

Радвам се че споделям с вас. Много, много късмет пожелавам на всички момичета започнали с процедурата и много положителни тестове. Дано успеем момичета дано.
*
« Отговор #865 -: Август 01, 2007, 21:36:53 pm »
sunnyflower, успех!  yahoo_17
« Отговор #866 -: Август 01, 2007, 21:40:35 pm »
ей съни,ще стискаме палци мила.пожелавам ти да стигнеш наистина до края,до края на една прекрасна бременност
*
« Отговор #867 -: Август 01, 2007, 22:07:20 pm »
здравеите моми4ета аз от скоро съм тук,но и на мен ми предстои икси.искам да ви попитам колко време трае стимулациата и зле се 4увствате по това време.стискам палци на вси4ки...
*
« Отговор #868 -: Август 01, 2007, 22:13:29 pm »
какво 6те кажете за клиниката в плевен...има ли някой впе4атления и къде бихте ми препоръчали за икси
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #869 -: Август 01, 2007, 22:14:24 pm »
sunnyflower, дано това е твоя протокол, късмет! :crossfingers:

здравеите моми4ета аз от скоро съм тук,но и на мен ми предстои икси.искам да ви попитам колко време трае стимулациата и зле се 4увствате по това време.стискам палци на вси4ки...

стимулацията трае 10-15 дни, зависи как реагираш, с какво и колко те стимулират, а иначе аз се чуствах прекрасно по вр. на стимулация - набъбнала :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #870 -: Август 01, 2007, 22:24:51 pm »

стимулацията трае 10-15 дни, зависи как реагираш, с какво и колко те стимулират, а иначе аз се чуствах прекрасно по вр. на стимулация - набъбнала :D
[/quote]
коя клиника би ми препоръчала насо4ила съм се към плевен.....
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #871 -: Август 02, 2007, 07:27:45 am »
sunnyflower, успех! :D
« Отговор #872 -: Август 02, 2007, 13:08:03 pm »
Съни, успех!  :crossfingers:

Ф, поне за мен мина много леко стимулацията. Само накрая се чувствах надута и ми тежаха яйчицата.  :lol: А, и ми беше много лошо в жегите - хванах пика им миналата седмица.

Момичета, нормално ли е телесната ми температура да е около 37 градуса (37-37,3)?  :oops: Предполагам е от прогестерона (слагам 2*3 Утрогестан). Мъжът ми си е наумил, че настивам и само се вайка и ме кара да си меря температурата. Ужасно е нервен, отслабна вече 5 кг от зор, а така изнервя и мен.  :?
  09.11.2007
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #873 -: Август 02, 2007, 13:16:22 pm »
Жабче, нормално е да ти е ~37 и малко над, и то точно заради утрогестана. Аз така се бях параноясала че се мерих по 10 пъти на ден, а на практика е излишно. Много, много късмет ти желая! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #874 -: Август 02, 2007, 13:22:13 pm »
Благодаря, Евро! Както винаги бързо и успокояващо включване.  :bighug:
Между другото мисля, че сме се засичали в клиниката - ти чакаше за трансфер ако не се лъжа, юни месец.  :oops: 

А температурата не съм и имала намерение да я меря, мъжът ми вчера установи, че горя и ми връчи термометъра. Въобще е като някоя квачка.  :oops:
  09.11.2007
*
« Отговор #875 -: Август 02, 2007, 18:24:46 pm »
Момичета :) пожелавам на всички много късмет и успех и само положителни новини да има като се върна
 :bighug: :bighug: :bighug:
yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #876 -: Август 02, 2007, 23:10:09 pm »
Много късмет, успех и само положителни тестове!
 :crossfingers: :bfp: :cloud9: yahoo_17 preggo :babyflips: :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #877 -: Август 02, 2007, 23:35:59 pm »
Здравейте :D

Грипът вече поотмина и отново съм на линия. Момичета, пазете се. Въпреки топлото време, има грип в момента.

Благодаря за всички отговори. Усещането ми е, че ако нещо е станало при мен, то е било в първите 1-3 дни след трансфера. На мен ми бяха трансферирани 3дневни ембриони от по 8-10 бластомера.
Момичета, нормално ли е телесната ми температура да е около 37 градуса (37-37,3)?  :oops:
Моята телесна температура също е в тези граници и се чуствам доста топла. Нормално е за тази фаза на цикъла. Ако, дай боже, настъпи бременност, темепературата ще остане повишена и след датата на М. Пожелавам го от сърце на всички тук!

Жабче, Ази73 какви лекарства взимате? Аз съм на утрогестан сутрин и вечер по 3, естроферм 2х1 и папаварин 3х2. Как ви понасят лекарствата? От папаварина ми се гадеше в началото, но опитахда пия таблетките с 15 мин. интервал и вече не ми се гади. Забравих и аспирина 1 вечер.

Как се чуствате? Аз постоянно търся сигнали и в дните, които не усещам нищо се отчайвам, а когато усетя придърпване или какъвто и да било сигнал от матката, се обнадеждавам.
 Усеща ли се имплантаията по някакъв начин? Все си мисля, че трябва да се усеща ...

Иначе съм с подут корем и имам запек  :oops:, което е много нетипично за мен.

Стискам силно палци за всички!

*
« Отговор #878 -: Август 03, 2007, 09:22:58 am »
Здравейте момичета, не ви държах в течение на моята процедура, ама да кажа за протокола, при мен ЧХГ на 13 ти ден от трансфера-2. Втори опит отиде по дяволите. Вчера се чувствах адски зле, даже врътнах един скандал на милия, щото все на някой трябваше да си го изкарам, но всичко завърши с начертаване на бизнес план за финансиране на следващата процедура в кварталната пицария :) Днес само очите ми са подути, ама ще ми мине.
Успех от все сърце на всички, които в скоро време чакат резултат!
А на неуспелите ... боже, какво да ви кажа; трябва да вярваме, въпреки, че и аз не знам точно как да стане, много е трудно, м...а му!
*
« Отговор #879 -: Август 03, 2007, 09:24:10 am »
На същите лекарства съм и аз + фолиева,папаверина ми беше за 7 дни.Не ми е ставало лошо от лекарствата.Днес ми е 13 ден и както ме посъветваха момичетата сутринта дадох кръв за теста.Резултатът следобяд по интернет ще го видя.Признаци всякакви имах,но дали са за хубаво по късно ще разбера.Успех ти желая.