0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #280 -: Юни 20, 2007, 12:33:37 pm »
Извинете за въпроса  :oops: чак сега видях колко девойки сме с такъв шантав протокол при Стаменов  :bonk: Дали шансът за успех намалява при този  голям интервал? Боже, дано си знае работата този човек

Как понесохте Деферелина? Аз съм малко замаяна и силно ме боли от време на време мястото, където ми поставиха инжекцията. Но имам и определено прилив на енергия - току що оправих цялата къща за нула време  :witch:
Вярвай в Д-р. Стаменов.
Той винаги знае какво прави.
« Отговор #281 -: Юни 20, 2007, 13:07:34 pm »
Каприз, доколкото знам, калните бани възстановяват хормоните. Така че ако скоро си правила инвитро и съответно стимулация, те може да са поразбъркани, след което е добре да се възстановят. Хубаво е, че нямаш проблеми с яйчниците, но ако имаш възможност, напрви един курс на калта. По въпроса за изнежването - да, така е, но и зависи в кой сезон ще правиш процедурите. Много е гот там - валяш се като прасенце и ти става още по-гот! Аз също мисля септември-октомври да направя 10-15 процедури. Даже се интересувам за ходенето там по НОИ. Ако някой има информация как става - нека пише. При мен разликата е тази, че все още си имам една тръба - позапушена уш, ама все пак..... Иначе аз също отговарях много добре при стимулацията и при двата опита инвитро - правих си доста яйцеклетки - 15-18бр. Втория път се получи, но уви..... в 4-ти месец бебето пожела да излезе. И сега се възстановявам след аборта. Затова мисля да отида и да си почина в Поморие.

Успех на всички в процедури!

Много, много бебета!!!!!!!!!
*
« Отговор #282 -: Юни 20, 2007, 13:12:25 pm »
                :goodluck: Желая успех на всички от
    "горещата" лятна групичка!
   Стискам палци,момичета!
  Дано всички успеете!
:crossfingers:
и аз и аз желая  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #283 -: Юни 20, 2007, 14:41:30 pm »

Как понесохте Деферелина? Аз съм малко замаяна и силно ме боли от време на време мястото, където ми поставиха инжекцията. Но имам и определено прилив на енергия - току що оправих цялата къща за нула време  :witch:
[/quote]
не знам дали е от Деферилина,но напоследък съм станала голяма ревла.колкото пъти велезна във форума,прочета нещо и рева.
не съм сигурна дали съм готова психически за този опит,страх ме е от неуспеха
« Отговор #284 -: Юни 20, 2007, 15:31:58 pm »
И аз станах доста емоционална. Сигурно е от диферелина.
« Отговор #285 -: Юни 20, 2007, 15:38:20 pm »
аз нямам диферелин, но изпадам в много крайни настроения в период от 10 минути.
полудявам явно
« Отговор #286 -: Юни 20, 2007, 15:42:33 pm »
аз нямам диферелин, но изпадам в много крайни настроения в период от 10 минути.
полудявам явно
Нормално е - цялото това напрежение избива. Не полудяваш изобщо. В понеделник те видях в клиниката и изглеждаше много добре. Даже беше много спокойна.
« Отговор #287 -: Юни 20, 2007, 15:56:28 pm »
Здравейте момичета, вчера си направих тест-отрицателен. На 05 юни ми бе ЕТ, МЦ по мои изчисления трябвше да доиде на 18 понеделник, обадих се на док. тя ми каза да продължа с "Утрогестана"-вагинално и на 22 юни петък пак да направя тест. Объркана съм, не искам отново да виждам само едната чертичка, затова ме е страх да си направя и кръвен тест. Надеждата постепенно умира след неуспешни 4 инсеминации и вече едно ин витро.
Съжелявам, че се включвам с лоша новина, но такъв е животът. На вас, чакащи момичета желая успех
« Отговор #288 -: Юни 20, 2007, 15:59:50 pm »
Нормално е - цялото това напрежение избива. Не полудяваш изобщо. В понеделник те видях в клиниката и изглеждаше много добре. Даже беше много спокойна.
тогава ми беше трансфера :wink: за това  :) Освен това щом съм в ръцете на Д-р. Персенска съм много спокойна :)
а ти защо не се обади?  :)
« Отговор #289 -: Юни 20, 2007, 16:00:12 pm »
Щом докторката е казала, изчакай, надежда има. Уринарния тест не е 100% сигурен. Успех!

Диана  yahoo_17 Колко ембриончета ти върнаха? Всъщност ти май беше на ЕЦ?

« Последна редакция: Юни 20, 2007, 16:01:57 pm от Marin4e »
« Отговор #290 -: Юни 20, 2007, 16:00:48 pm »
Здравейте момичета, вчера си направих тест-отрицателен. На 05 юни ми бе ЕТ, МЦ по мои изчисления трябвше да доиде на 18 понеделник, обадих се на док. тя ми каза да продължа с "Утрогестана"-вагинално и на 22 юни петък пак да направя тест. Объркана съм, не искам отново да виждам само едната чертичка, затова ме е страх да си направя и кръвен тест. Надеждата постепенно умира след неуспешни 4 инсеминации и вече едно ин витро.
Съжелявам, че се включвам с лоша новина, но такъв е животът. На вас, чакащи момичета желая успех
ти изобщо недей да правиш уринни тестове.
направи кръвен!
Късмет
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #291 -: Юни 20, 2007, 16:04:56 pm »
няма кръв - няма фал
 :bighug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #292 -: Юни 20, 2007, 17:03:41 pm »
Щом докторката е казала, изчакай, надежда има. Уринарния тест не е 100% сигурен. Успех!

Диана  yahoo_17 Колко ембриончета ти върнаха? Всъщност ти май беше на ЕЦ?

Маринче, имах 9 фоликула ,но едно яйце не можа да се оплоди. Върнахме останалите 8 :oops:
Имах лека стимулация, но взеха, че поникнаха повече яйца :)
*
« Отговор #293 -: Юни 20, 2007, 17:13:30 pm »
 :balk_21:  Диде,  :crossfingers:
*
« Отговор #294 -: Юни 20, 2007, 17:32:00 pm »
Диде, стискам палци и много късмет.   :crossfingers: yahoo_17

И на всички момичета които са в процедура - дано тя да е успешна и да има много положителни тестове.  :bfp1:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #295 -: Юни 20, 2007, 17:35:37 pm »
Благодаря, Роми! :flower:
Солейче - ти си знаеш!  :flower:
:bori_007:
*
« Отговор #296 -: Юни 20, 2007, 17:39:56 pm »
Диде, ти си шампион, бе душко!  :D
Силно ти стискам палци!  :crossfingers:
Дано този опит да е твоят и да се хванат най-малко две бебенца!  :bori_004: :bori_005:
 yahoo_17 :goodluck: :bighug:

« Отговор #297 -: Юни 20, 2007, 17:54:12 pm »
Диде, ти си шампион, бе душко!  :D
Силно ти стискам палци!  :crossfingers:
Дано този опит да е твоят и да се хванат най-малко две бебенца!  :bori_004: :bori_005:
 yahoo_17 :goodluck: :bighug:

Да ти се връщат прекрасните пожелания! :balk_21:
На всички късмет  :pacifier: и много бебки  :bori_007: :bori_002:
« Отговор #298 -: Юни 20, 2007, 18:42:11 pm »
Диде, ти с твоята лека стимулация си се справила много по-добре от мен с нормалната  :D Аз имах 10 фоликула, 7 оплодени, но ще ми върнат само два  :(
« Отговор #299 -: Юни 20, 2007, 18:50:37 pm »
е хе,браво диди.аз при яка стимулация измътих 8 яйца.успех!!!!