Здравейте
Грипът вече поотмина и отново съм на линия. Момичета, пазете се. Въпреки топлото време, има грип в момента.
Благодаря за всички отговори. Усещането ми е, че ако нещо е станало при мен, то е било в първите 1-3 дни след трансфера. На мен ми бяха трансферирани 3дневни ембриони от по 8-10 бластомера.
Момичета, нормално ли е телесната ми температура да е около 37 градуса (37-37,3)?
Моята телесна температура също е в тези граници и се чуствам доста топла. Нормално е за тази фаза на цикъла. Ако, дай боже, настъпи бременност, темепературата ще остане повишена и след датата на М. Пожелавам го от сърце на всички тук!
Жабче, Ази73 какви лекарства взимате? Аз съм на утрогестан сутрин и вечер по 3, естроферм 2х1 и папаварин 3х2. Как ви понасят лекарствата? От папаварина ми се гадеше в началото, но опитахда пия таблетките с 15 мин. интервал и вече не ми се гади. Забравих и аспирина 1 вечер.
Как се чуствате? Аз постоянно търся сигнали и в дните, които не усещам нищо се отчайвам, а когато усетя придърпване или какъвто и да било сигнал от матката, се обнадеждавам.
Усеща ли се имплантаията по някакъв начин? Все си мисля, че трябва да се усеща ...
Иначе съм с подут корем и имам запек
, което е много нетипично за мен.
Стискам силно палци за всички!