0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ръждиво течение.
« Отговор #40 -: Юни 22, 2007, 17:23:01 pm »
моя съвет е незабавно да направи ЧХГ през 48 часа и да потърси добър диагностик при УЗИ.........
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #41 -: Юни 22, 2007, 17:30:02 pm »
Имаш ли някой в предвид.Защо е незабавно,спешно ли е,да не чака ли да станат 10-14 дни закъснение.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #42 -: Юни 22, 2007, 17:33:02 pm »
мила не искам да те плаша излишно, дано моми4ето да има една истинска бременност, пожелавам го от все сърце, колко дена закъснение има?
*
« Отговор #43 -: Юни 22, 2007, 17:52:38 pm »
Ходихме в понеделник при д-р Златева от Тина Киркова,на 6 дни закъснение,някъде 4-5 г.с.,каза ни,че вижда нещо,кръвна маса ли,не знам,но не може да види точно ембрион,да отиде пак след една седмица да види.И каза да спре дуфастон,че по този начин се спира нещо,което не се знае какво е,организма сам да прецени,да отидем след 7-10 дни да преценим.А течение продължава,през ден по малко,понякога всеки ден по малко.Мислих да накарам да отиде на кръвен тест,но в Петрич нямат,пък не ми се иска да карам да пътува,че оня ден като идваха в София,вечерта много беше текло,почти цяла превръзка и не искам да рискуваме повече.

Ама на 6 ден от закъснението няма как да се види ембрион. Но добър лекар на хубав ехограф ще види далиима бременност в матката или не, или с други думи, има ли имплантиран в матката гестационен сак или не. Искрено се надявам всичко оттук нататък да се развива успешно. И за нищо на света да не спира дуфастона. Ако кървенето е заради прогестеронова недостатъчност, само ще помогне. Няма как да попречи.
Аз и при трите си бременности имах кървене, последните две дори с кръвоизливи. Не знам дали утрогестанът ми помогна, но за сега последната, с изключение на първите 3 месеца, се развива успешно.
Нека сестра ти да потърси второ мнение в Петрич, не може там да няма поне един свестен ехограф и то колкото се може по-скоро.
И кръвен тест, както  ти е писала Денди.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #44 -: Юни 25, 2007, 08:51:59 am »
Нищо не става,момичета!
Вчера на сестра ми е дошъл цикъла,много ми е мъчно!Пък на нея да не говорим,изпаднала е в някаква депресия,опитвам се да успокоя.
На какво може да се дължи всичко това,има ли причина,трябва ли някакви изследвания да си направи.
След два положителни теста,четиринадесет дни закъснение,бременност е имало,но защо кървеше толкова време.
А сега трябва ли нещо да се почиства,посъветвайте ни,моля ви!
И извинявайте,ако съм станала много досадна,притеснявахме се много.
Благодаря ви!

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #45 -: Юни 25, 2007, 10:24:32 am »
Сега трябва да отиде на преглед и лекарят да и каже от тук нататък какво следва.
*
« Отговор #46 -: Юни 25, 2007, 13:02:26 pm »
Трябва да я види лекар и да прецени- ако е било извънматочна, може би това е най-добрият изход от ситуацията, който рядко се слу4ва. Но ако е аборт.... лекар....
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #47 -: Юни 25, 2007, 14:32:11 pm »
Благодарим ви за всичко!

09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #48 -: Юни 27, 2007, 12:23:09 pm »
Ходихме при Златева,нищо не е ясно още,пусна кръвни тестове и изследвания.А уринен тест вчера е бил пак положителен,но втора черта е слаба.При условие,че цикъла е дошъл в петък,смятате ли,че тази слаба линия показва,че стойностите падат,колко време след прекъсване на бременност е възможно тестовете да отчитат.Трябва да се изчакат резултати,но какво мислите.

09.04.2009 г.
*
« Отговор #49 -: Юни 27, 2007, 17:29:32 pm »
Мисля, че е възможно да е по-слабо оцветена втората линия заради по-ниски нива на ЧХГ.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #50 -: Юни 27, 2007, 17:44:51 pm »
и аз имам същия проблем и вече не знам на какво да се надявам.и при мен теста е положителен, а зацапването продължава.лошото е че и на ехографа нищо не се вижда.Моля се на чудо!

*
« Отговор #51 -: Юни 27, 2007, 17:46:38 pm »
В коя седмица си, Филаделфия?
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #52 -: Юни 27, 2007, 18:15:19 pm »
при мен е много по- сложно.Имах нормален цикъл на 04.06, а на 19.06 прокървих.Веднага си направих тест, който беше силно положителен.Имам една извънматочна бременност и умирам от стах да не е пак такава

*
« Отговор #53 -: Юни 27, 2007, 18:22:06 pm »
Т.е. си в четвърта седмица? Рано е да се види нещо на ехограф, нали?
Учудва ме положителният тест на 19.06, т.е. началото на трета седмица. Това да не е бременост от предишния цикъл? Колко ти е дълъг цикълът по принцип?
« Последна редакция: Юни 27, 2007, 18:34:35 pm от jul4e »
*
« Отговор #54 -: Юни 27, 2007, 18:23:48 pm »
Филаделфия, трябва да преодолееш страха и отидеш на лекар. Каквото е станало....това е, след като си минала през една извънмато4на знаеш, колко е сериозно положението  и, 4е риска от втора го има, така 4е мисли за себе си в момента. Много се надявам да имаш една нормална бременност- направи си ЧХГ през 48 часа и пиши какво е станало. Мила кога ти беше първата извънмато4на, мен ми я махнаха с лапаро преди 6 дена?
*
« Отговор #55 -: Юни 27, 2007, 18:30:36 pm »
Най вероятно това е бременност от миналият цикъл. На 6.06 ми дойде нещо като М, но аз ве4е имах пол. тест, 2 дена те4е, после мина в зацапване, защото запо4нах Утрогестана, след което ту намаляше, ту се увели4аваше това зацапване, Нивата на ЧХГ растяха а в матката нищо. На 18.06 и 20.06 се видя в тръбата и тярбваше да приклю4и, било е на 6-7 г.с според размера.
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #56 -: Юни 27, 2007, 18:39:26 pm »
Момичета, бях на лекар в деня на зацапването.Нищо не се видя нито в матката, нито в тръбите.НА 22.06 пак ходих за да видим как се развиват нещата.Пак нищо.Иначе МЦ ми е 5 дена и изключвам възможността да съм бременна от този месец, просто няма кога да е станало.Пия дуфастон от 3 месеца, но този месец го започнах в деня на прокървяването.Чакам да ми дойде на 03.07 и пак ще посетя лекарката си.Вярвам и без условно.Тя единствена видя първата ми (дано да е последна)извънматочна в ранен етап.Операцията беше лапароскопска декември месец.Правих и 2 хидротубации в края на февруари.Доктора каза 4е и двете ми тръби са проходими.Но и сега проблема отива на там :(

*
« Отговор #57 -: Юни 27, 2007, 18:44:48 pm »
Филаделфия, а имаш ли симптоми на бременност и ЧХГ защо не направиш? Зацапване какво е на цвят, 4етох някъде 4е при извънмато4ната зацапването е като "сок от сливи" моето беше точно такова  :lol:
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #58 -: Юни 27, 2007, 19:01:11 pm »
не, при мен е ярко червено, за разлика от предния път, когато беше по-скоро кафяво.Боли ме кръста и леко ме наболяват гърдите, но не е нещо необикновено.Първият път беше доста по-различно.Първо започнаха едни адски болки.Боля ме цяла нош и деня след това и чак след 2 дни прокървих.Това беше на 16.12.Ходих на лекар чак на 01.12 и тя видя теност в тръбите.Направих си теста и беше + Операцията ми беше на 12.12 след дългото ходене по доктори, повечето от които нищо не виждаха.

*
« Отговор #59 -: Юни 27, 2007, 19:12:18 pm »
Дано сега ве4е всичко е наред мила- знам как се 4устваш и мен ме 4ака това. Пожелавам ти от сърце дано да е станало и просто беб4о да се крие а най-скоро да се похвалиш с най-сладкото сак4е  :lol: