0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
И аз като ралли-пат си пробвах просто късмета. Мисля, че е добре Аристон С да помислят за списък на одобрените и неодобрените, който да побликуват примерно в сайта си и да се влеза с парола, която да се получава след като си попълнил формуляра. Така няма да се чудим има ли спечелили или не и колко човека са спечелили или не.Така или иначе донякаде тук се формира такъв списък само дето всички сме от неодобрените.

[/url]
Може и жлъчно да прозвучи, но и тук нещата вървят към "хубава работа, ама ...българска" Просто нечия добре изиграна печеливша идея. 8O На наш гръб.

И аз НЕ съм одобрема :( въпреки че съм пациентка на д-р Стаменов.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Я аз да взема да ви изненадам  :)(или поне тези от вас, които не са чели цялата тема)- ние сме одобрени за преглед. Но всъщност аз се похвалих още в същия ден, в който ми се обадиха. А сега да отговоря на някои въпроси защото и аз се чудя какви са критериите за одобрение:
1. От вчера съм пациент на д-р Владимиров.
2. Омъжена съм.
3. Малко под 30 годишна.
4. С мъжки фактор сме.
5. С не особено добри доходи сме.
Ако имате още въпроси- питайте. И се надявам да ни стискате палци за прегледа и по-нататъшното развитие на ситуацията при нас.
А на всички, които засега не са одобрени, пожелавам успех на следващия етап.

Zlatulka, браво!Поне едно момиче да се похвали! Хайде все така на хвалби да ти върви  :wink:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Благодаря ти, Вера. Дано имаме късмет и след прегледа..

*
Съгласна!!! Защо не бъдат запитани от "Аристон", какви са критериите? Ако е така това наистина не е коректно.
Ехххх Касита, колко си ми мила и добра.... Аз не получих отговор на къде по-прост въпрос от този, но ще ми е много драго ако отговорят поне на този.... Пази бебенцата, те са по-важни. Цунки.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
И аз съм в кюпа на неодобрените.  :(
Zlatulka, браво!радвам се за теб!!! :D
« Последна редакция: Септември 11, 2007, 21:43:50 pm от adi »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
 :wink: Само за статистиката... и аз съм за второ класиране... :wink:
*
И аз не съм одобрена :wink:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Златулка,  :balk_47: :balk_602:
*
 Златулка,честито!И дано скоро да ни зарадваш с още по-добра новина! :bori_004: :bori_007:
*
:wink: Само за статистиката... и аз съм за второ класиране... :wink:
С теб съм и аз!
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
Да се разпиша и ние не сме oдобрени.
Успех Златулка!
« Последна редакция: Септември 12, 2007, 11:42:25 am от ole »
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Поздравления, Златулка! Много се радвам, че поне едно момиче от "Зачатие" е одобрено! Дано се появат още и още, и все с успешни процедури!

Peta, благодаря ти!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Поздравления и от мен, Zlatulka! Успех на прегледа и хубави и бързи резултати след това! Дано и други момичета от "Зачатие" са одобрени!

И мен не ме харесаха...пациентка съм на д-р Стаменов, но не е това критерия.
Цитата е произволно избран.
Все пак пациетнките на д-р Стаменов са доста, а фондацията е избрала за сега да работи с неговата клиника, това не значи, че важи само за настоящи пациенти. И във Варна имаше от 5 момичета само едно от Зачатие, предполагам че първия етап включва 10-тина, максимум 20 момичета, това са доста пари, щото ако раздават ей така милиони на етапи, ще е някак странно за БГ. Очакваме да се похвалят около 3-4 момичета, поне така аз си мисля.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Само преди броени месеци , съществуването на фондация с такава цел , тук и сега , ми се струваше утопия.
А ето ,че не само вече съществува ,но не е единствена бореща се за нашата кауза.
Нека го оценим!

Препоръки от мен:
1. Ясни критерии за кандидатстване
2. Ясен принцип за избиране или одобряване.
3. Междувременна отчетност за брой кандидатстващи. /Пример - има подадени 7 000 анкети за 8 спонсорирани опита. /
4. Колко ин витро цикъла ще се спонсорират , нека се знае още в началото на всяка кампания.

По повод на големия брой НЕодобрени , това е очакван резултат.
А не се знае и колко семейства извън "Зачатие", също са кандидатствали.
Нали знаете ,че хич не сме малко ?
Проблемът идва от липсата на информация .

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com