Здравейте,
В новата седмица и ние да се отчетем:)
До моренце за жалост няма да стигнем, но пък съм се размечтала за една хубава планина поне за 2 седмици,ама ка става номера с бебе на планина в полеви условия още го мисля.
Честита кола на Мини!
Честита половин годинка на Моника!
Да се похвалим ние, че си имаме първо зъбче.Аз отдавна я дебна какво има в устата, ама малката пираня взе че ме изненада като ме ухапа сериозно в прилив на радост.Кога е избила обаче придобивката така и не ми стана ясно.За другите гъбки -зъбки ще гледам да съм по в час.
Иначе днес си сменихме педиатърката и съм безкрайно доволна, защото въпросната ми скъса нервите до тоя момент.
Мацки, имам питане:Ваште дечурлига крещят ли много?
Смях не смях моята дъщеря няма спиране и направо оглушава всичко живо, а за капак като някой и обърне внимание му се мята и почва с усмивки да подкупва да я държи, за да го ползва като бънджи.:0
Аз съм с баба вкъщи вече два дни и съм пред самоубийство.Е, няма оправия.Аз си имам един начин да правя нещата тя друг и накрая настава пълна ужасия,Караме се яко тя се цупи и реве, обвинява ме, че съм неблагодарна, аз се вбесявам от безкрайните тиради и съвети и скърцам със зъби и ръмжа.Тъпа работа, а уж бях си планувала прекрасна седмица с почивка.ЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ, какво беше това последното?