Здравейте, момичета!
Ние с мъжа ми имаме резервация за санаториума в Кюстендил от 13 октомври. Жената на рецепцията ми каза по телефона, че имало много хора в санаториума, стаите били заети и настанявали хора по НОИ в някакъв хотел наблизо. Знаете ли дали е вярно това?
Моля момичетата които са ходили тази година да ми кажат за таз годишните условия там. Дали са се подобрили или напротив - станали са по-зле. Ако наистина се настаняват хората в хотел, как ще се правят процедурите като ще бъде студено, а ние като се затоплим във ваните - трябва да стоим на топло. Да не стане обратен ефект?!?
Здрасти!
Ние бяхме в Кюстендил от 14 до 23 август.
Това с хотела е вярно. Ние бяхме настанени именно в него. На около 150 - 200 метра е от санаториума. Настаняват там предимно семейните двойки. Условията в са що-годе добри в сравнение със санаториума /с изключение на ВИП-стаите в него де
/
А за условията в санаториума, където се правят процедурите - минерални вани, кал и др. - нямам думи. Мизерия отвсякъде - няма какво да го крия.
Всичко е старо, ръждясало, захабено, мръсно.
Определено трябва да влязат някакви пари, за да се оправи базата.
Относно това, че ще бъде студено - носи си топли дрехи, които да слагаш след процедурите. Ако можете да се вредите да си направите процедурите в по-къс интервал и да се прибирате в хотела, за да спестите ходенето напред-назад, иначе са много разпокъсани. Ще прецените като отидете - може пък октомври да е топъл
Казват, че трябва да си почиваш след процедурите, ама ние ги правехме и изчезвахме нанякъде, общо взето не не спирахме
Ако имаш други въпроси, питай