Здравейте скъпи момичета,реших че вече е време да споделя радостта си с вас, защото всички вие имате голям принос за това. Винаги сте ме подкрепяли и давали кураж, затова имате пълното право да сте едни от първите, с които споделям че най-накрая се случи и на мен нещо прекрасно и толкова чакано. Както някой от вас знаят аз се боря със стерилитета 10 години, преживях много извънматочни операции и 5 опита инвитро, но не се отказах!!! Бременна съм в 17 г.с., все още не ми се отпуска сърчицето да го изричам спокойно, колкото и да съм щастлива, защото е трудно да се отпуснеш и да повярваш, че ти се случва.[/font][/font]Вие сте единствените хора, които знаят за какво говоря, защото никой друг, който лично не е изпитал тази болка не би могъл да разбере страха и щастието, които след това вървят ръка за ръка.
Аз през тези години минах през повечето известни кабинети за инвитро оплождане в София , но в крайна сметка намерих своето щастие, своят късмет там край морето - при Д-Р АЛЕКСАНДРОВ, при доц. МАРКОВА, хора които завинаги остават в моят живот!