0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните - V част
« Отговор #160 -: Юни 30, 2007, 13:56:06 pm »
Нахи, много ми е приятно че си тук и дано да няма повече проблеми с бебето.явно си много нетърпелива за пола, но ще изчакаш още малко.
Мари,няма да има нищо повече - колита, кокита ти си ги изтрепала с лекарствата.дано да е замърсено нещо.
айде дебелейте си наволя  :balk_21:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #161 -: Юни 30, 2007, 14:14:33 pm »
Пуснете си Скат сега, предаването е Биберон. Говорят за бременност с близнаци.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #162 -: Юни 30, 2007, 15:31:41 pm »
Привет Дами! :flower:
Заминавам след 5 мин. при майка ми за седмица и затова бърз зъболекарски отчет!

"Цъфнали" венци-стоматологичен термин,(сега ще ги чакам да вържат)!
Положението хич не е шеговито, но това е!
Такива са ми прекрасни зъбите, дано бебето живот и здраве наследи хубавите бащини!
Та любимия ми зъболекар почисти плаката с най-бавната позволена скорост за бременелскя ми случай!
Предупреди ме че бременните после ги боляло много, е позна. :balk_133:
Ужас, преден зъб се клати  :balk_150: !
Сега жъбурене 3-4 дни разтвор 1/4 кислородна вода с обикновена,
и след това със Сандрини тинктура за разтваряне!
Да видим до къде ще я докараме, моля се поне не ми падне зъба!

:balk_64:Чао от мен за седмица!
Отивам да видя племеницата и да избягам малко от топла София!

Ще ми липсвате!

:balk_104:Мария!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #163 -: Юни 30, 2007, 16:43:48 pm »
Ми6е не се притесняваи сега за забите,задраж го да не падне докрая пак после 6те ги оправя6-поне аз така сам ре6ила.Вземи си ,тоест питаи д-р които те следи  да ти изпи6е някакви витамини за бременни в които се садаржа флуор и калциум .Ония ден бях на профилакти4ен преглед и аз си имам  кариес и забен камак ,но отказах да ми ги пипат сега ,колкото и да ми говорят,4е упоиката 6те е  от наи-слабите.Аз пия комплекс витамини и в тях има калциум и флуор и др.Зимата 6те ги оправям и 6те се киприм:D,сега не смея ни6то да пипам и да се разкрасявам :oops:
Хаиде приятно изкарване на вси4ки ,които 6те ходят на по4ивка и при мама
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #164 -: Юни 30, 2007, 18:01:01 pm »
Ами Каси, показаха за тризнаците и четиризнаците, заради разположението на бебетата, че първо правят ехография, да ги видят къде са и после направиха срез не ниско долу, както е при нормалното секцио, а по дължина на коремчето. При едното е напречен среза, а при другото е надлъжен. Но не знам дали при близнаците е същото. 

Гане, тоест разреза ще е по дължината на корема ли???  8O

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #165 -: Юни 30, 2007, 18:30:03 pm »
Касита, мила, не си тревожи главата от сега - док ще ти каже. Не знам дали при теб ще е така. Просто споделих какво видях, още повече, че става дума за 3 и 4 бебета, а при теб са двечки. Всичко ще е наред, ще видиш! :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #166 -: Юли 02, 2007, 16:32:19 pm »
Момичета да задам един тъп  въпрос - от началото до сега съм свалили 2 кг., но корема ми е пораснал с 4-5 см. от меренето на 19.06. на ЖК. Това нормално ли е? Не е ли много рано още да ми расте толкова корема, а и вече ми личи - нито мога да го глътна нити нищо. Панталоните не ми стават та се наложи в събота по спешност да отскоча до магазин ДЕВА който е до нас и да се снабдя с бременен панталон.
*
« Отговор #167 -: Юли 02, 2007, 16:54:19 pm »
Момичета да задам един тъп  въпрос - от началото до сега съм свалили 2 кг., но корема ми е пораснал с 4-5 см. от меренето на 19.06. на ЖК. Това нормално ли е? Не е ли много рано още да ми расте толкова корема, а и вече ми личи - нито мога да го глътна нити нищо. Панталоните не ми стават та се наложи в събота по спешност да отскоча до магазин ДЕВА който е до нас и да се снабдя с бременен панталон.
Коя седмица си?

п.п. не ти видях лентичката, сори. Ами принципно таза се разширява през цялата бременност, така че е напълно възможно.
« Последна редакция: Юли 02, 2007, 16:57:26 pm от sia »
« Отговор #168 -: Юли 02, 2007, 18:57:05 pm »
Момичета, само да кажа :)
в четвъртък, 05.07, живот и здраве, лягам под ножа. :D Тогава ми е плановото секицио.
По принцип беше назначено за 12.07, но се оказа, че съм "голяма късметлийка" и съм се сдобила с една много рядка екстра на бременността. От четенето из нета, пише, че само ок. 1% от бременните я получават, в последния триместър. Холестаза се казва. Вследствие на покачване на естрогените и прогестерона, се получава някакъв бъг в метаболизма и жлъчния сок не може да се отдели, а застоява, отлага се в черния дроб и получаваш един такъв сърбеж по цялото тяло, че можеш да откачиш.
Хубавото е, че както казват д-рите след раждането само отшумява. Моля се още няколко дни с госпожицата всичко да е наред, да не се получават усложненията, за които пише в нета.
Е, такъв ми бил късмета, иначе нямах никакви кои знае какви усложнения при бременността, изкарах я сравнително леко, ама на, сега това. Нали без гадости не може.

Стискайте ми палци момичета в четвъртък.

Поздрави Албена

*
« Отговор #169 -: Юли 02, 2007, 19:08:00 pm »
Албенче, стискам здраво палци.Успех мила.
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #170 -: Юли 02, 2007, 19:11:34 pm »
Албенче пожелавам ти секциото да мине перфектно и леко въстановяване че госпожицата ще има нужда от теб!Успех :bori_015:
*
« Отговор #171 -: Юли 02, 2007, 19:12:59 pm »
Албена, успех!
Стискаме палци да няма никакви последствия за бебка, а на теб бързо възстановяване!
Ще те чакаме на линия  :D
*
« Отговор #172 -: Юли 02, 2007, 19:18:02 pm »
Албена, леко и безболезнено раждане!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #173 -: Юли 02, 2007, 19:18:19 pm »
Бени, стискам палци всичко да мине успешно и много бързо! И малката сладурана да няма никакви оплаквания :D
На теб бързо възстановяване и след това веднага да се похвалиш!
« Отговор #174 -: Юли 02, 2007, 19:24:30 pm »
Бени, стискам ти палци всичко да мине ОК. Успех! :goodluck:
*
« Отговор #175 -: Юли 02, 2007, 19:43:47 pm »
Успе6но раждане на малката :bori_015:госпожица  и  барзо вазтановяване:crossfingers:
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #176 -: Юли 02, 2007, 19:53:03 pm »
Леко и безпроблемно раждане, Бени! Стискам палци!
След това бързо възстановяне и да няма проблеми!
« Отговор #177 -: Юли 02, 2007, 20:00:55 pm »
Бени, да мине всичко леко, бързо и безпроблемно!   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #178 -: Юли 02, 2007, 22:13:56 pm »
успех,албена! :goodluck:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #179 -: Юли 02, 2007, 22:27:01 pm »
Желая ти всичко най-хубаво, леко секцио, бързо възстановяване, и една здрава и сладка госпожица! Успех и очакваме завръщането ви! 

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!