0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честита дъщеричка:)
Да расте здрава, умна и да радва всички около себе си
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Честита ти радост, мила Мари!
Пожелавам на малката Алекс да расте здрава, щастлива и игрива!
С мама като теб съм сигурна, че детството й ще е прекрасно, вълнуващо и интересно :D
Записваме се на опашката за обожатели :P

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА :bori_007:Да расте здрава,щастлива и послушна,много радост да носи на мама и тати.Бързо възстановяване ти желая!
*
Честито и от мен, скъпа Мари! С нетърпение очакваме снимки.
Честита радост, Мари!
Да ти е жива и здрава девойката! :)
Честита дъщеричка, Мари! Нека малката Александра да расте жива, здрава и много щастлива и да носи много радост на мама и татко. :D
<br />[link=http:
*
Мила Мари, от кога бях затаила дъх в очакване да прочета тази новина и не спирах да ти стискам палци !!!

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!!!!! :balk_118:

Да расте  здрава, щастлива, умна и красива вашата малка принцеска!!!
Да изпълва дните ви с радост и усмивки!!! 
Много, много щастие на цялото семейство!!!

С голямо нетърпение чакам да прочета повече подробности около щастливото събитие, както и за нещата които по-нагоре си споменала, че искаш да ни разкажеш.....и... разбира се.... да не забравиш снимковия материал.

:balk_21:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
ЧЕСТИТО!!!
да е жива и здрава малката, много да слуша и да радва мама и тати!

*
Честита дъщеричка!!!! Много здраве и радост на цялото семейство и бързо възстановяване на мама Мари!!!
Честита Ви радост Marie! Да Ви е жива и здрава малката Александра, да расте будно, умно и красиво дете.
Прекрасна новина  :D
Честито, мила Мари  :D
Да расте здрава и послушна, малката принцеса  :D

lb2f
Ейй, откога чакам това радостно събитие, а пък съм го пропуснала покрай почивните дни ...

Мари, честита дъщеричка!!!

Да ти е жива и здрава, умна и красива, мила и благородна!!!
Не се съмнявам, че ще е детенце с характер ... ама то може ли друго при такава мама  :lol:

Малко като орисница го подкарах ... ама нищо  :P

Отново: ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

:pink_dust_1: :balk_5: :pink_dust_1:
Скъпа Мари, много много щастие и безоблачно детство пожелавам на малката ти хубавица! А на теб пожелавам едно усмихнато, спящо добре и хапващо си бебенце!
Матей - 1.04.2006 г
*
Честита ви радост, Мари! Всичко най-хубаво ви желая, от тук на татък.
*
Marie, честита дъщеричка. Да е жива и здрава и много да ви радва :)
Целувки!

:bori_015:
*
Честита първородна Мечта, МАМО Мари!
Да е жива и здрава малката Александра.
Да расте щастливо, безгрижно и силно момиче.
Мило дете, ти написа най-прекрасните финални изречения от писмото на мама "Колко надежда", това беше нейната мечта.
Мари, желая ти да виждаш целия свят, събран в очите на това дете.
Нека приказката ви не свършва никога.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Нямах нет и съм пропуснала новината.
Мари, честита дъщеря! Да сте живи и здрави и само да ви радва!
Честита дълго чакана рожба Мари. Пожелавам й всичкото щастие на този свят :blowingdust:
Честита дъщеря Мари!
Нека реасте здрава и щастлива, да носи само радост и веселияе на мама и татко.

*
4естито на младото семеиство и малката  :bori_015: госпожица да расте здрава ,умна и красива
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....