Здравейте!Чувствам се обезпокоена и не намирам начин сама да си отговоря на въпросите,които ме вълнуват.Затова се обръщам към вас,мили дами с молбата за помощ и съвет.Предварително ви благодаря!Преди 3 месеца получих кафеникаво зацапване/на другият ден/след полов контакт с мъжа ми,което спря на същия ден.По-късно започна нещо да ме пари и щипе при уриниране,имах болки в корема.Менструация си имах и за моя изненада не беше такава,каквато трябваше да бъде както винаги.Сега беше/април/ кафеникава,а щипането отдолу продължаваше.Май месец също имах менструация,нещата се повториха и беше искъдна,корема ми се поду,и се появи една много остра болка вдясно под ребрата.Междудругото правих 2 теста за бременност и те бяха отрицателни.С нищо природата ми не доказа,че съм бременна.Миналият месец също имах менструация и този път ми хареса,защото беше по-продължителна и не кафеникава.Но,странният процес в стомаха ми продължаваше,червата ми къркореха,имах болки и чувствах огромна тежина,подуване и не зная дали си внушавам,но виждам едно шаване из коремната област.Ходих наскоро на лекар и ми казаха,че имам колит.Но,искам да попитам и вас дали може да съм бременна или страдам от друго заболяване.Забравих да кажа,че ми се гади от време на време,имам газове,устата ми съхне,нямам апетит,крайниците понякога ми изтръпват,имах и разтройство/извинете ме/,езикът ми е побелял.Моля,ако някой може да ми каже това състояние какво е и на какво се дължи,нека да ми пише.Благодаря ви от сърце!