0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!Чувствам се обезпокоена и не намирам начин сама да си отговоря на въпросите,които ме вълнуват.Затова се обръщам към вас,мили дами с молбата за помощ и съвет.Предварително ви благодаря!Преди 3 месеца получих кафеникаво зацапване/на другият ден/след полов контакт с мъжа ми,което спря на същия ден.По-късно започна нещо да ме пари и щипе при уриниране,имах болки в корема.Менструация си имах и за моя изненада не беше такава,каквато трябваше да бъде както винаги.Сега беше/април/ кафеникава,а щипането отдолу продължаваше.Май месец също имах менструация,нещата се повториха и беше искъдна,корема ми се поду,и се появи една много остра болка вдясно под ребрата.Междудругото правих 2 теста за бременност и те бяха отрицателни.С нищо природата ми не доказа,че съм бременна.Миналият месец също имах менструация и този път ми хареса,защото беше по-продължителна и не кафеникава.Но,странният процес в стомаха ми продължаваше,червата ми къркореха,имах болки и чувствах огромна тежина,подуване и не зная дали си внушавам,но виждам едно шаване из коремната област.Ходих наскоро на лекар и ми казаха,че имам колит.Но,искам да попитам и вас дали може да съм бременна или страдам от друго заболяване.Забравих да кажа,че ми се гади от време на време,имам газове,устата ми съхне,нямам апетит,крайниците понякога ми изтръпват,имах и разтройство/извинете ме/,езикът ми е побелял.Моля,ако някой може да ми каже това състояние какво е и на какво се дължи,нека да ми пише.Благодаря ви от сърце!
« Последна редакция: Юли 05, 2007, 11:46:41 am от Мели »
Re: Моля за съвет
« Отговор #1 -: Юли 04, 2007, 16:48:46 pm »
   Ако беше бременна досега все щеше да се разбере,мила.Да не е някоя киста?! Ходила ли си на гинеколог,ако не,трябва да отизеш.Трябва да ти се направят необходимите изследвания.Заеми се сериозно и върви на лекар!Успех!
*
« Отговор #2 -: Юли 04, 2007, 16:49:04 pm »
Но,искам да попитам и вас дали може да съм бременна или страдам от друго заболяване.
 Отиди на гинеколог.
« Отговор #3 -: Юли 04, 2007, 16:55:18 pm »
Отиди и на гастроентеролог да те види на ултразвук. Твоя случай много ми прилича на моя, който беше проблем с жлъчката. Дано не е това!
Успех!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #4 -: Юли 04, 2007, 16:57:14 pm »
На мен това пък изобщо не ми прилича на сиптоми на бременност. Според мен посети и личния си лекар освен гинеколог(особено за болките под ребрата от дясно), това може да е черен дроб или злъчка.

За да разбереш дали си бременна можеш да пуснеш и кръвен тест.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #5 -: Юли 04, 2007, 17:06:54 pm »
Абигела, виж това. Може и това да е причината:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=12351.msg219233#msg219233
/>
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #6 -: Юли 05, 2007, 11:40:36 am »
Причини много но за съжаление бременност едва ли :(.
Отиди при личния си лекар и той ще те насочи към спецялиста който ти е нужен.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Моля за съвет (съмнение за колит - бел.мод.)
« Отговор #7 -: Юли 05, 2007, 12:57:29 pm »
На мен ми прилича на колит, аз имам почти всички изброени от теб симптоми и болката под ребрата дори, като се има предвид че си падам и хипохондричка де, и диагнозата ми от мин. октомври е Спастичен колит. Пия Еспумизан и капките от пчелния клей, понякога се обостря и на нервна почва.
Иди на гастроентеролог.

А оскъдния мензис и колита... май нямат нищо общо.

Успех! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
Re: Моля за съвет (съмнение за колит - бел.мод.)
« Отговор #8 -: Юли 05, 2007, 14:02:16 pm »
evro е права и аз мисля че е колит,същите симптоми и аз имах,даже придружен с киста на яйчника,която сега ще оперирам с лапаро,така че посети гинеколог на всяка цена,ако имаш киста колита се изостря,не яж боб,леща,пържено и т.н.повече течни храни,пробвай с еспумизан,НО ЛЕКАР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ГИНИКОЛОГ.УСПЕХ И НЕ СЕ ШАШКАЙ.