0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета, благораим ви и двете от сърце, за хубавите пожелания.
Вече сме в къщи, днес се прибрахме.
Добре сме. Аз съ възстановявам след операцията общо-взето бързо. Дара разбира се върна малко на кг, Казват, че е нормално, от 2 дена вече си има доста апетит, малко й беше проблемно да се научи как да яде :D. Кърмата ми обаче не е много, не й стига. Май ще се дохранваме.
Купила съм си малцова биричка и шампанско, за повишаване на млеконаддоя :D :D. Дано да има полза.
Поздрави. Ще пусна и снимки по-късно.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Поздрави и от нас! Кърмата ще дойде, само иска упоритост и постоянство в кърменето, а  има и малки тънкости с изцеждането и диетата. Питай майките, които са кърмили скоро, ще ти дадат съвети.  :bighug:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Бени, купи си лактогонен чай на HiPP, пий много течности, супички и поспивай повече. Кърмата ще дойде. На мен ми дойде на 5-я ден рано сутринта. Слагай я да суче, защото така се стимулира лактацията!
Целувки на мъничката красавица, на теб и на Ники. :)
Хей, Бени, с голямо закъснение - да ви е честито мъничкото момиченце. Дара, чакана с толкова надежда, несъмнено я очакват и много любов, и здраве, и късмет, и щастливи родители!
 :bighug:
*
Бени,честита дъщеричка!

Да е жива и здрава и много да ви радва.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
:flower:Честита радост, Бени!

Да ви е жива и здрава Дара!
Да дарява с щастие и усмивки дните ви!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Честито, Бени! Здраве и късмет на бебка и много щастие на цялото семейство!
Честито и от мен! Бъдете здрави и много щастливи! :)
@ целува всички във форума и им желае щастие

http://www.bgphoto.net/Arabidopsis/
http://s9.bg.bitefight.org/c.php?uid=69366
Честито и от мен, Бени!
Да е жива и здрава малката Дара! Нека да расте усмихнато и щастливо дете!

*
Нямаше ме и ето колко щастливи мами имало
Бени - честито мила
Да ти е здрава, весела, засмяна малката Дара и да осмисля живота ви по-нататък :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
 Честито Бени, да е жива и здрава малка Дара, да Ви радва много, много.

БРАВО Албена !
Да ви е жива и здрава Дара!
 :blowingdust2:
*
Честито на Албена! До колкото помня дълга и изстрадана история предшества това бебенце! Да им е живо и здраво, много да ги радва, да расте щастливо!  :D
Alexandra
*
Честита  дъщеричка, Бени! :bori_007:
Да ви е жива и здрава малката Дара!

Дълъг път извървяхте до вашето щастие, бъдете много, много щастливо семейство със вашето слънчице! Много се радвам на вашия успех!
Предполагам че онези няколко глъдки коняк за които разказваше в една друга тема са били с най-вълшебния вкус, нали. :D

На теб - бързо възстановяване, чакаме те да разказваш , както и да пуснеш снимков материал.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"