0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Re: Стойности на ЧХГ ???
« Отговор #20 -: Юли 06, 2007, 21:17:03 pm »
Затова споделих, че не съм сигурна за точната причина  :oops: Не знам и за аулина, но за но шпа няма никакъв проблем. На мен ми го бяха изписали 3 пъти по 1 таблетка. В листовката пише, че максималният прием е 3 пъти по 2 таблетки на ден.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #21 -: Юли 06, 2007, 21:19:26 pm »
Няма да пиеш АУЛИН,само НОШПА!Ношпа ще намали контракциите на матка,ще намали болките.Как то те посъветва Надин,в понеделник нов кръвен тест ,и ако ЧХГ се удвоява ,всичко е наред и ще ти честитим.Успех мила!
« Отговор #22 -: Юли 06, 2007, 21:31:28 pm »
Добре,сега ще отидем до аптеката да си взема ношпа. Болките не са чак непоносими, но си ме болии то доста. За сега одържам на болката и нищо не съм пила. само лаксес разхлабителни на билкова основа, дано не съм сгрешила.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #23 -: Юли 06, 2007, 21:49:31 pm »
аре ако може да не предписваме лечение без да я познаваме. затова са лекарите.

станкова, при положение че имаш болки мисля можеш още сега да се чуеш с лекаря си и да го питаш него.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #24 -: Юли 07, 2007, 08:20:45 am »
Станкова,зарежи уринните тестове!
Може да ти е рядка урината,колкото иглупаво да звучи това.
Тичай направо на доктор в понеделник , а ние ще ти стискаме  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #25 -: Юли 07, 2007, 09:27:22 am »
Абе ти сигурна ли си че яйчниците те болят?
Ако е на спазми и е ниско в ляво или дясно може да е тръба. По-добре отиди  да те види лекар с добър видеозон и непременно си пусни ЧХГ трябва да се удвои за 48 часа.
Дано нещата минат добре при теб. Стискаме ти палци и не се движи много тия дни пази и себе си и бебето, защото щом има ЧХГ значи има още един живот в теб.

Гласувай за мен и за моето бебе Инвитро на http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=
*
« Отговор #26 -: Юли 07, 2007, 10:36:11 am »
Станкова, успокой топката. Така ще се побъркаш до понеделник. Помисли си, че този (положителен) тест е първата крачка напред.
В понеделник ще видиш поне троен резултат и тогава ще си още крачка напред към началото. :D
Все още е ниско нивото , за да го хване уринен тест (най-чувствителните улавят ЧХГ 25).
За болките - в никакъв случай АУЛИН или нещо производно на него (Нимезил например). Ако са много силни и но-шпа не помага - свещички Тилкотил ще успокоят нещата.
Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #27 -: Юли 08, 2007, 09:20:40 am »
Stankova,моят съвет е да не пиеш разхлабителни,нищо,че това,което си взела е на растителна основа.Съдържа сена,а тя може да предизвика контракции.Това ти го пиша,за да го имаш предвид занапред,а не че си направила голяма грешка :)Има по-подходящи разхлабителни средства.Желая ти късмет!
« Отговор #28 -: Юли 08, 2007, 12:31:42 pm »
Павка, благодаря за съвета!!! А, би ли ми препоръчала някакъви по безвредни разхлабителни средтва?
Благодаря ти предварително!

« Отговор #29 -: Юли 08, 2007, 12:37:05 pm »
Момичета, а ако в понеделник не са ми се повишили стойностите на чхг  :( :( :(. значи ли, че цикъла трябва да ми доиде и край на надеждите????? :( :( :(

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #30 -: Юли 08, 2007, 12:41:14 pm »
stankova, моля те успокой се!
Пусни си теста утре и силно се надявай!  :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #31 -: Юли 08, 2007, 12:43:39 pm »
evro, благодаря ти и на теб за подкрепата!

« Отговор #32 -: Юли 08, 2007, 14:37:18 pm »
Не си давай парите за уринарни, като мен :D
По - добре ги дай за кръвен!

Подкрепям 100%!
Особено, ако е слагано прегнил
« Отговор #33 -: Юли 10, 2007, 15:42:13 pm »
stankova,
Къде се загуби, какво стана с кръвния тест?
Дано слънчо огрее и моят дом ...
« Отговор #34 -: Юли 10, 2007, 22:53:35 pm »
Момичета, това беше всичко  :( :( :( :( :( :( резултата е 18.40.... :( :( :( :( :(

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #35 -: Юли 10, 2007, 23:58:47 pm »
Момичета, това беше всичко  :( :( :( :( :( :( резултата е 18.40.... :( :( :( :( :(
Съжалявам, stankova  :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #36 -: Юли 11, 2007, 00:16:20 am »
 :( :( :bighug:

*
« Отговор #37 -: Юли 11, 2007, 00:21:33 am »
много съжалявам  :(
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ