0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ще си отиде ли някога болката...
« Отговор #20 -: Юли 07, 2007, 22:39:10 pm »
Ох, Ганюшка, миличка....  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #21 -: Юли 07, 2007, 22:51:09 pm »
Гане, не знам дали ще си отиде, но със сигурност с времето ще отстъпи пред други емоции и все по - рядко ще те навестява. Не можем винаги да сме тъжни. В този случай истината е повече от банална - семейството, приятелите и времето са нещата, които ще ти помогнат.
Не търси вина там, където я няма.
 :bighug:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #22 -: Юли 08, 2007, 18:56:18 pm »

Title:  Tears In Heaven lyrics

Artist: Eric Clapton

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Here in heaven

Here in heaven

Гане,
« Последна редакция: Юли 08, 2007, 19:01:09 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #23 -: Юли 08, 2007, 20:26:16 pm »
Момичета
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #24 -: Юли 08, 2007, 20:30:06 pm »
Поредната нощ, в която не мога да спя... Поредната нощ, в която сълзите ми мокрят възглавницата... Поредната нощ, в която сънувам наяве нероденото си дете и мечтая да върна времето назад... Поредната нощ, в която се питам можех ли да направя нещо и да го спася... Поредната нощ, в която се връщам назад и се чудя къде съм сгрешила... Поредната нощ, в която дават разтърсващи филми...
Иска ми се да се скрия и да потъна нейде, да не говоря с никого, да не обяснявам на никого, че не съм бременна, а просто дебела... Да не виждам съжалителните погледи, когато казвам - Загубихме бебето си... Да не ме питат дали съм добре... Да не ми казват - Ти имаш вече едно дете, ще ти мине...
Искам да спра да броя седмиците и да си мисля как щях да усетя движенията му, как щях да разбера пола му на поредния преглед, а не на операционната маса... Искам все още да живея в момента, когато мислех какво ще е името или кога да купя креватчето... Искам времето да спре... или просто да спре да ме боли...
болката не си отива никога... и не можеш просто да гледаш напред...каквото и да ти говорят хората
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #25 -: Юли 08, 2007, 22:24:32 pm »
Ще си отиде, Гане. Ще видиш, че ще си отиде.
Прегръщам те!
*
« Отговор #26 -: Юли 08, 2007, 22:50:15 pm »
Мила Гане, искрено ти съчувствам и знам какво преживяваш! Но това е животът... Прегърни силно хубавото си момченце и му се радвай... И аз гледах този филм... А вчера и снощи бяхме на две сватби... Беше пълно с бебета... Правихме се на весели и се забавлявахме с мъжа ми... Но в сърцата ни беше пусто и празно... И аз си мисля за загубата и много ме боли... Толкова години, една бременност... вчера трябваше да не се радвам на чуждото щастие, а да прегръщам моето такова...Уви, животът е жесток и несправедлив! Да се радваме и да благодарим на това, което ни остава, а то не е никак малко - голямата любов и подкрепа на мъжа до нас! Прегръщам те силно и вярвам, че скоро пак ще бъдеш щастлива!  :bighug:

*
« Отговор #27 -: Юли 08, 2007, 23:46:30 pm »
Гане, знам, че каквото и да ти кажа няма да те успокои в момента.
Прегърни и целуни малкото слънчице, което имаш и дано то ти даде сили да преодолееш този ужасен период от живота си и да продължиш напред с вярата, че ще се случи твоето чудо... скоро... много по- скоро отколкото се надяваш...

Прегръщам те  :bighug:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #28 -: Юли 09, 2007, 09:42:12 am »
Гане, знам, че каквото и да ти кажа няма да те успокои в момента.
Прегърни и целуни малкото слънчице, което имаш и дано то ти даде сили да преодолееш този ужасен период от живота си и да продължиш напред с вярата, че ще се случи твоето чудо... скоро... много по- скоро отколкото се надяваш...

Прегръщам те  :bighug:
:youwoman:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #29 -: Юли 09, 2007, 09:56:52 am »
Съжалявам много, всички останали думи са безсмислени - знам, колко ти е тежко и не мога да дам спокойствие на душата ти. Мога да ти обещая, че ще мине време и ще свикнеш да живееш с болката, ще мине време и ще спреш да се будиш в сълзи. Желая с цялата си душа това време да бъде изключително кратко!
 :bighug:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

Crystal

« Отговор #30 -: Юли 09, 2007, 10:44:52 am »
Мила Гане, приеми и моята прегръдка  :bighug:
Съжалявам много за твоята болка,тя наистина е жестока. Самата аз се чуствам по същия начин, въпреки че минаха вече 6 месеца откакто загубих малкото движещо се вече същество в мен, изгубих голямата си надежда. Не знам колко време ще ти трябва, за да преодолееш тази болка, това което аз мога да те посъветвам е да не я криеш и да не се мъчиш да я подтискаш. Не губи вяра обаче, ти имаш прекрасно детенце и съпруг, които се нуждаят от теб и те обичат. Сигурна съм че скоро пак ще си бременна и това ще ти помогне много в преодоляването на мъката!
*
« Отговор #31 -: Юли 09, 2007, 11:11:57 am »
Гане, мила, болката няма да мине с времето. То не "лекува". Такова неЩо не се zабравя - kолкото и деца да имаШ, колкото и след това да имаШ. Просто Ще намериШ начин да я zабутаШ някъде на дълбоко, в най-скритото ъгълче на съzнанието ти, zа да те спохожда все по-рядко и освободи сърцето ти zа хубавите моменти в живота ти.
ПрегръЩам те и ти пожелавам това време да дойде по-скоро!
*
« Отговор #32 -: Юли 09, 2007, 11:13:08 am »
Много съжалявам и не знам какво да ти кажа...

Кога ще отмине болката? И аз не знам... При мен не си отива вече цяла година... Мисля, че трябва да се научим да живеем с нея, а е много трудно. Момичетата тук с последвала успешна бременост споделят, че новата емоция им помага да се справят с преживяното. Затова ти пожелавам скорошна бременост и нека тя е твоето излекуване!
« Отговор #33 -: Юли 09, 2007, 11:39:46 am »
Съжалявам мила  :( :( :( Напълно те разбирам, но нямам за себе си отговор на въпроса ти кога ще премине болката  :( :( :( Мога само да кажа поплачи си на приятелско рамо, така поне за момент олеква  :( :( :(
И аз още помня моите три ембриончета така, както ги видях на екрана на монитора и никога няма да ги забравя. Само дето вече нямам надежда, че някога ще се случи и на мен, че ще усетя движенията на нашето дете, че ще имам най-щастлиявия миг, когато мъжът ми види своето дете .... Не знам дали мога да живея с това, не знам дали някога ще го преодолея, но заради близките ми хора трябва някак да продължа напред .... Само дето е ужасно трудно да събера парченцата от себе си  и има вечери, в които като си лягам си пожелавам просто да не се събудя ... А на сутринта ставам и продължавам напред, защото просто нямам друг избор ....
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #34 -: Юли 10, 2007, 00:08:11 am »
Само да знаеш,че ...много съжалявам,че си минала и през това. Единственото ,което помага е да споделяш ,да изразяваш емоциите и чувствата си ,да се опреш на приятелите и близките си  -  друго не можеш да направиш ,явно някой неща просто не зависят от нас .  :hug2:
Ще се справиш, ще мине и тоя период ,просто кофти момент ,това е.. :roll:
*
« Отговор #35 -: Юли 10, 2007, 09:00:20 am »
Гане, момичетата са казали всичко, не знам какво повече да кажа, освен  :bighug: и, че ти пожелавам много скоро пак да си бременна!

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #36 -: Юли 10, 2007, 10:47:12 am »
Гане,прегръщам те силно мила и не знам какво да ти кажа.Аз самата нямам отговор за себе си.След първият аборт мислех,че по-гадно няма да ми е никога,но ето че дойде и загубата на близнаците.Толкова надежди имах в тази бременност(все пак бях стигнала до 5-ти месец),а всичко се срина.Още не мога да го преживея.Изгубих интерес към много неща,плача за най-малкото,обвинявам се-а знам,че няма за какво.
 Не знам,може би когато все пак гушна своето бебе,болката ще намалее.
<br />
*
« Отговор #37 -: Юли 10, 2007, 12:15:31 pm »
Гане, няколко дни подред започвам да пиша и не мога да намеря смислени думи....

Незнам мила, болка като твоята не съм изпитвала, но имам няколко неизмерими загуби в живота ми. Мисля си, че болката никога не минава, но човек се научава да живее с нея. Понякога я забравя, понякога тя се връща с такава сила, че спирам дишам. Клишетата от рода, на това, което не ни убива ни прави по-силни и пр., при мен въобще не работят. Моят начин за справяне с болката е да я оставя да боли - не я гоня, не опитвам да я забравя, просто я оставям да изболи, колкото е необходимо. После тя сама си отива, послепак се връща и така.... Важното е да не се страхуваме от нея, а после винаги изгрява слънцето.

Прегръщам те миличка, това което мога да направя за теб е да ти кажа че те мисля  :bighug:
В очакване ....
*
« Отговор #38 -: Юли 10, 2007, 14:30:15 pm »
Съжалявам, мила Гане! Трудно ми е да опиша какво чувствам, когато мисля за това, което преживяваш. Аз не вярвам, че болката отминава някога. Обхожда бавно всички кътчета на душата ни и после си избира място, където трайно да се настани, за да й е най-удобно при всеки случай и всеки спомен отново да захапе. Най-верния й съюзник е чувството ни за вина и най-върлия й враг-любовта на другите човеци.
Силно те прегръщам!
*
« Отговор #39 -: Юли 10, 2007, 17:01:24 pm »
Гане,тъй като не мога да те успокоя с думи ти изпращам моята виртуална  :bighug:.