Здравей, Гане,
изчетох цялата тема и реших също да изразя подкрепа! Виж, мила, живота е поредица от позитивни и негативни моменти, просто изживявайки и преодолявайки ги ставаме по силни и устойчиви във времето. Лек срещу болката няма, казвам ти го от собствен опит - преди години за кратко загубих няколко от близките си хора, като началото постави загубата на любимата ми майка. Времето притъпява чувството на празнота, но и сега след 17 години има моменти, в които неистово плача, прегърнала огромната празнина, която зее вътре в мен от липсата на майчина подкрепа вече толкова много години.....Това, което искам да ти кажа е да имаш дори и малко Вяра в себе си и в хубавите неща от живота, които те заобикалят и ти се случват!Изтъркано е, но ще го кажа, защото тази мисъл много ми харесва - Това, което не ни убива ни прави по-силни! И цял живот не е достатъчен да научим всички уроци на съществуването, знай че човек може да понесе невероятно много болка, просто така сме устроени, не знам в кое измерение ще ни помогне натрупания опит в тази насока, но ми се ще да вярвам, че уроците, които получаваме в ежедневието макар понякога да са безкрайно горчиви целят във утрото на всеки следващ ден, да ни направят по-добри отколкото сме били при вчерашния залез.....
Прегръщам те, кураж и позитивно само напред!
Поздрави!
~ ~