Днес кръвотечението ми е значително по- слабо, дано има резултат от всичките лекарства и това гадно положение бързо да отмине.
Имам обаче няколко въпроса:
- към wa_wa- признавам, че съм лаик в здравната област и много неща научих от този форум, за което съм безкрайно щастлива и благодарна, че го има, че добри и разумни хора са го създали.
Не разбирам обаче, какво точно представляват "метаболитните" проблеми, това свързано ли е с хормоните или е нещо друго. Каква е връзката между овулацията и намалената лигавицата /предполагам на матката/, и защо намалените й параметри и размери трябва да й влияят и да са причина за това твое продължително кръвотечение.
- към pipilota- слад като си получила извънменструално кръвотечение, за което писа по- горе, правила ли си някакви изследвания след това- какви. Откриха ли причината за това и след това за колко време се възстановяват обичайните и нормални процеси в организма, в смисъл- целият цикъл, което отново да даде шанс за забременяване. Извинявай за така проявената от мен любопитност, но сигурно разбираш, че най- голямото желание е по- скоро да имам бебенце
Благодаря Ви момичета предварително.
Поздрави