Бени, вземи се обади на милото и му кажи да ти даде костилките от череши - да ги затопляш и да ги слагаш на корема на Дара. Така също ще помогнеш поне малко за коликите. Чайовете дето ти ги дадох, също са за тая работа
Пий малцова бира, дори и да ти е неприятно, помага много, но трябва редовно да я пиеш. Въпреки че аз много пъти съм казвала, че всичко при кърменето е до жлезите. Може да имаш, може и да нямаш мляко независимо какво правиш, за да увеличиш кърмата. Аз още имам кърма
За АМ - Джам ти е казала - 1 отпред пред месеца и 0 отзад.
Фуси, моя дзвер яде по 300 мл АМ всяка вечер и не се оплаква. Ние сме на 4 хранения, като ходим на кухня и се яде всичко до шушка от кухнята. Правя 250 мл вода, със 7 лъжици АМ и добавям вътре по бисквита и половина от тези на "Закуска". Много се харчи млякото и се изяжда до дъно. Това, което пише по кутиите на АМ е много за децата и аз винаги съм се водила поне с едно количество надолу от това, което пише за месеците.
Да се похвалим - излиза ни 5-ти зъб вече
Алекс беше на гости при прабаба си и прадядо си. Пощуря от това, че има двор и огромно количество вода
Толкова див и щастлив не съм го виждала никога
Даже имахме ревове, сърдене, каране и пищене, все едно го колят като се опитаме да го извадим от мивката на двора
По въпроса за пищенето - ние сме така непрекъснато. Издаваме звуци като млади пуйчета на паша
Стиснати палци на
Лейди! Леко раждане!