Каси, играчка е малко да купиш от и-бей, но ако си стоиш в къщи си е интересно занимание - ровиш, търсиш. Споделям мнението на Таня. Ние сме поръчвали фотоапарат, маратонки, микрофон на приятеля ми за пеене, фланелки, мобилни апарати и т.н. и до сега винаги навреме (в рамките на 7-10 дни) сме си получавали нещата и то в отлично състояние или такова, каквото е описано от търговците. В и-бей се следи за некоректни търговци, освен това, можеш да видиш на всеки търговец или регистриран колко положителни фийдбек-а (отзиви) има и така ще имаш известна гаранция отностно неговата коректност. Карта за плащане можеш да си извадиш от доста банки в България. Пиреос Банк издават Маестро сравнително лесно и можеш да я ползваш, а и те имат относително богата клонова мрежа. Пробвай и в друга банка, така или иначе една карта никога няма да ти е излишна, а и ти пожелавам да я напълниш с парици. Бих ти помогнала с и-бей, аз работя за ИНГ Банк София, но за съжаление точно в момента има трансфер на всички карти и сметки на физически лица от нашата бакнак към Пиреос, включително и на служителите и в момента съм без карти. Но относно регистрации......за и-бей, ако имаш въпроси - питай й на лична, за да не обременяваме другите момичета и да се отклоняваме от основните теми на Зачатие.