Шакира,благодаря ти.Тук имаме даже 2 Cora и ще разгледам.
Иначе искам да има кошница,която да става и за кола ,а количката да може да ляга напълно.
Харесала съм си тази Chicco CT02 , обаче тук я продават само от модела трио - дето има и зимен кош.Мен той не ми трябва изобщо,а количката с него излиза двойно по-скъпа.
Сега в Cora има една коли4ка на промо Brevi (около 300 ? маи )тя наподобява LOOLA на bebycomfort,според мене са добри,но виж на тебе дали 6те ти допадне
ко6ницата за мен специално наи доказана марка за секурите на бебето ,която минава вс4ки тестове е maksi cosi ,
коли4ката на maksi cosi Maxi Cosi Taxi Citi CX има 4 позиции на седалката,може да се фиксира на 6асито ко6ницата на maksi cosi ,лесно сгъваема е , тежи 9 кг ,колела са 4 ,2 по 2 ,маневрена е
quinny zapp тежи 6 кг предназна4ена е за деца от 6 месеца,за6тото седалката има само седнало положение ,1 позиция на седалката ,може да се фиксира ко6ницата на maxi cosi на 6асито и ,много малко място заема ,лесно се сгъва и разгъва ,триколка с малки гуми маневрена (аз такава си взех ),тя е една от наи малките и леките коли4ки за сега на пазара
QUINNY BUZZ mnogo тежка е според мене ,11кг ,седалката е с позиция абсолутно съ6тата като na maxi cosi ,само детоо се обръ6та към маиката и към пътя ,съ6то на 6асито може да се фиксира ко6ницата на maxi cosi,триколка е (с 2големи колела отзад и едно малко джоино отпред),много място заема ,а има с 4 големи колела модел ,предназна4ена от 0 месеца и плус
Kоли4ката maxi cosi mura e като buzz(опциите са съ6тите ,тежка е 12 кг седалката има някоко позиции ,много място заема ,комфортна е ,с 3 или 4 колела големи ,предназна4ена от 0 месеца и плус
Verve на Britax съ6то е лека 6кг лесно се сгъва има 2 позоции на седалката ,ко6ницата на Britax се фиксира на 6асито ,има модел с 3 и 4 гуми малки,маневрена е ,предназна4ена от 6 мес (по нататак съм се ориентирала към нея )
macclaren techno th ,4 позиции на седалката ,саобразена е и за новородено със специална редуцира6та възглавни4ка ,4 колела 2 по 2 ,маневрена ,тежи 7,5кг ,сгъва се под формата на 4адър не заема много място ,задължително според мене оба4е трябва и да се купи 4увал4ето( такава си взех за разходка из квартала и когато съм пе6а)
този модел и триколката(но тя е 1О кг) на macclaren са подходя6ти от 0мес и плус
за stokke това е наи тежката коли4ка за мене и е наи скъпата за сега ,ина4е детето е на висо4ината на маиката и тн ваоб6те трябва да си с микробус ,4е да влезе в багажника
,подходя6та е по скоро за високи мами
за chicco коли4ките знам ,4е са тежки
и не съм ги проу4вала,а и тук не се купуват много много ,всеки гледа да вземи практи4ното и удобното ,ама това го осъзнаваме в последствие таи като отна4ало и аз се урнах на тежка коли4ка и едвам я вдигах .
Ако имате Aubert мини и вземи каталога(безплатен е ) вътре има много модели със плусовете и минусите под формата на то4ки ,и така по лесно 6те се ориентира6
ами това са моите наблудения и впе4атления