Момичета, с риск малко да отклоня темата, искам само да ви дам една препоръка, но не за работа
.
Към всички, които сте се насочили към скъпи колички, момент, не ме разбирайте погрешно! Няма да ви критикувам. Напротив, и аз харесвам скъпите колички и съм
ЗА тях, щом можш да си го позволиш.
Ето я и препоръката: Пазете ги много и внимавайте къде ги оставяте.
На мен ми откраднаха количката и се наложи на следващия ден да си купя нова. Всъщност, тя и предната си беше нова, защото реално я бях ползвала по-малко и от месец. Бях на консултация, количката я оставям в дъното на един коридор, да не помислите, че е била на тротоара, не, не е била. Като свършихме консултацията, количката вече я нямаше.
Докторът каза, че за 8 години това е първия случай. Е, аз съм била "късметлийкта". И така, това беше в петък вечерта, в събота си купих същата от "Штъркел"-а, само че, новата е червена, а предната беше лилава.
За щастие, количката ми беше сравнително евтина. Беше модел Princess Roll на Mag England от 236лв. На всичо отгоре, мъжът ми беше в командировка в петък и събота и сама сложих бебето в кошничката и хукнах към магазина. Добре че поне, м-н Штъркел е наблизо до нас.
Та такива работи. Извинете за спама, но наистина, съветвам ви много да внимавате със скъпите си колички. Между другото в магазина казаха, че за 3 години, аз съм била втория такъв случай.
Голям късмет, а?.....