mari-al, аз съм много доволна от нашата количка. Тежка е (24 кг.-теглих я на нашия кантар:) )и дълга 1,47 но е исключително маневрена за размера, който има.
Тротоарите не се преодоляват никак трудно. На мен поне не ми е сложно да я повдигна за дръжката и да кача предните гуми или обратно да слезем от тротоар.
Аз возя децата в нея още от 20 им ден. Кошовете имат напълно легнало положение, което обаче неможе да се използва зимата:) Зимата, защото когато децата са завити с одеала, предния кош опира в крачетата на задния и няма как да легне напълно. Ъгъла под който остава обаче не е никак голям и не е проблем да се возят. При нашата количка кошовете могат да се слагат и един срещу друг (двата поне). Сглобява се изключително лесно и бързо. Гумите не се помпят и се махат също много лесно. Отпред както си видяла е със двойни гуми, всяка от които си е отделна. Имат възможност да се застопорят за да вървят само направо, но на мен така ми е по-трудно да завивам и затова съм ги оставила на свободно въртене. Единствения недостатък, който аз намирам е плиткия багажник. Инъче е здрав много, но е плитък. Това го установих онзи ден като ми се наложи да събера малко повече торби:)
Днес точно това споделих с приятелка...добре, че вземах влак а не както бях 100% решила да са едно до друго. нямаше да мога да се придвижвам толокова лесно особено между колите и по тротоарите. Когато започнат да сядат сенниците се махат и си остават само седалките, тогава и местото между отделните кошове е доста повече. Има 4 положения за гръбчето и 3 за крачетата. Изключително много ми харесва материята. чисти се много лесно а дъжд не пропуска изобщо. Първата ни разходка беше дъждовна и нямахме дъждобран. Водата се събираше на локвички в сенниците и се стичаше но не пропусна нито капка отдоло. Понеже няма дъждобран за тройна количка, дори и на друга марка, аз вземах един за близнаци (влак) и един единичен. Майка ми заши връвчици и ако се наложи да го слагаме ги връзваме двата за да не ги отвее вятъра ако има такъв:) Хубавото на количката е, че конструкцията е стоманена и изключително здрава.
В багажника на колата ни се събира конструкцията а кошовете слагам на предната седалка. Но ние имаме метанова уредба в багажника и тя заема половината место, инъче би се събрала цялата.
Надявам се да съм ти била полезна и ако имаш въпроси питай:)))))))