0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
Re: с какъв парфюм сте в момента?
« Отговор #180 -: Септември 29, 2007, 09:19:03 am »
след голямо мрънкане в къщи ми купиха новия на живънши ange ou demon интересен аромат.на живънши са трайни парфюмите и затова ги предпочитам пред другите,а след лапарото ми подари мъжо на дюпонт orazuli
*
« Отговор #181 -: Октомври 02, 2007, 22:09:35 pm »
Ocean,ако Envy me ти харесва,то определено ще се влюбиш много повече в стария Envy:

Стария Envy не съм го ползвала, но този новия определено много ми харесва. Преди съм позвала почти всички марки, но GUCCI ми допада най-много, поне за в момента. Може би си очаквала да е подобен на стария.
« Отговор #182 -: Октомври 03, 2007, 08:38:19 am »
Някой ползвал ли е новия на Долче и Габана "The One" - дали е траен?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #183 -: Октомври 04, 2007, 22:15:09 pm »
Стария Envy не съм го ползвала, но този новия определено много ми харесва. Преди съм позвала почти всички марки, но GUCCI ми допада най-много, поне за в момента. Може би си очаквала да е подобен на стария.
Ами в началото и аз така си мислех,да ти кажа - т.е. понеже очаквах да е подобен и затова...Но като пробвах да го ползвам известно време и не знам..а бе така и не успя да ме "превземе" така както стария :wink:...
Та така,аз съм фенка на стария и ти препоръчвам горещо поне да опиташ аромата в някой парчюмериен магазин...Сигурна съм,че ще ти допадне - поне досега нямам познати,които да не са го харесали.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #184 -: Октомври 05, 2007, 20:29:10 pm »
Аз съм фен на Хот котюр на Живанши,имам си едно тестерче и си го къткам като "жива вода".
Вече ми е невъзможно да си купувам скъпи парфюми,но много бих искала!
*
« Отговор #185 -: Октомври 06, 2007, 01:04:39 am »
Ами в началото и аз така си мислех,да ти кажа - т.е. понеже очаквах да е подобен и затова...Но като пробвах да го ползвам известно време и не знам..а бе така и не успя да ме "превземе" така както стария :wink:...
Та така,аз съм фенка на стария и ти препоръчвам горещо поне да опиташ аромата в някой парчюмериен магазин...Сигурна съм,че ще ти допадне - поне досега нямам познати,които да не са го харесали.

е накара ме да отида до магазина  :) да ти кажа новия си ми е тръпката, стария наистина няма нищо общо. Envy me си остава предпочитания от мен поне за в момента. В това няма нищо лошо, нали хората сме различни и не трябва да губим своята едиентичност.
*
« Отговор #186 -: Октомври 07, 2007, 00:51:09 am »
Мама ми  допълни  колекцията с Calvin Klein в една кутия има 2 различни парфюма еуphoria и euphoria blossom и Dior Addict eau fraiche . Диора съм го ползвала и преди но този мирише различно , явно е някакъв по нов.
« Отговор #187 -: Октомври 07, 2007, 09:57:20 am »
От скоро и аз ползвам Dior Addict eau fraiche :)
*
« Отговор #188 -: Октомври 07, 2007, 22:52:28 pm »
е накара ме да отида до магазина  :) да ти кажа новия си ми е тръпката, стария наистина няма нищо общо. Envy me си остава предпочитания от мен поне за в момента. В това няма нищо лошо, нали хората сме различни и не трябва да губим своята едиентичност.
:D  :balk_602:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #189 -: Октомври 09, 2007, 08:50:48 am »
Много готина темичка сте захванали! Да се впиша и аз! В момента съм на новия аромат на Davidoff - Wave, но продължавам да си обичам и от време-на време да си ползвам Euphoria - Calvin Klein, Dolche&Gabbana - Light blue, а за нищо на света не заменям любимият ми зимен аромат на класическия Boss - Woman

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #190 -: Октомври 10, 2007, 15:26:27 pm »
Аз съм с Dior- Addict 2, любимият на любимия  :wink:, на мен също ми допада.

Момичета, не знам дали някои от вас са поръчвали от strawbery.com, но аз си поръчах оттам Адик-а и съм много доволна- траен е и струва 78 лв, а в Бюти зоната в  Мола е към 140лв. 8O
*
« Отговор #191 -: Октомври 10, 2007, 16:19:26 pm »
Моят е на Bvlgari - Omnia Amethyste, много лек и свеж аромат.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #192 -: Октомври 10, 2007, 18:03:36 pm »
Ето ви един линк за тестери! На супер цени са и са трайнички! съм го купувала от тук, а принципно в парфюмериите е на почти двойна цена!
http://parfums-bg.com/catalog/-c-252.html?<osCsid>

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #193 -: Октомври 26, 2007, 23:43:48 pm »
Аз съм с 2 различни Версачета и Жан Пол Готие, но взеха да ми писват вече и е крайно време да се насоча към нещо ново.Мисля сега да проуча кои аромати са по-скоро свежи а не сладникави като моите.Лошото е че като се иде в магазина повече от три не можеш да усетиш защото почваш да се бъркаш.А и на всеки тип кожа ухаят различно и се усещат след минути.
« Отговор #194 -: Октомври 27, 2007, 00:32:11 am »
Момичета, от няколко дни ползвам Alien на Thierry Mugler- жесток е  :balk_602:
« Отговор #195 -: Октомври 27, 2007, 00:35:26 am »
  Любимият ми е  Emporio Armani She,другите който ползвам в момента са Calvin klein Eupforia blossom i Christian dior Pure poison. :balk_103:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #196 -: Октомври 30, 2007, 07:15:08 am »
Много хубава темичка.Ползвам ISSEY MIYAKE и CERRUTI 1881
*
« Отговор #197 -: Октомври 30, 2007, 12:22:10 pm »
Ползвам ISSEY MIYAKE
Поздравления за избора.Тази марка парфюми е страхотна.  Ползвала съм мъжкия вариант/непомня названието ,но беше едно високо ,плоско шишенце със сива капачка/ .
*
« Отговор #198 -: Октомври 30, 2007, 13:54:22 pm »
Момичета, ето ви още един електронен магазин за парфюми.
http://parfumibg.com/

Изпробван е, работи, а мисля, че и цените не са лоши.
« Последна редакция: Октомври 30, 2007, 14:02:17 pm от galli »
*
« Отговор #199 -: Октомври 30, 2007, 16:55:15 pm »
Защо са толкова евтини ,Гали,имат голяма разлика с цените в парфюмериите?!