0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: с какъв парфюм сте в момента?
« Отговор #60 -: Юли 17, 2007, 20:13:45 pm »
Хайде и аз да се разпиша :wink: И аз като вас си падам по хубавите парфюми, но пък аз ползвам типично мъжки миризми. Обичам мъжките парфюми. Див фен съм на Исей Мияки - мъжкия, Водата на Исей, Аква ди Джио - пак мъжкия и на всичко на Бос :lol: Моето мило знае и винаги ми подарява такъв тип аромати. Единствените женски миризми, които съм ползвала и в които съм влюбена, са парфюмите на Габриела Сабатини. Невероятни са, но за съжаление вече не се произвеждат. Два от тях - Devotion и Magnetic са убийствено женствени и сексапилни, но за съжаление не се продават. И аз държа на качеството и затова си купувам само от Douglas, чието рекламно лице е Хайди Клум :wink: В момента ползвам обаче летния CK One Summer на Calvin Kleine. Обичам да ползвам и боди лосиони на парфюмите, с които се пръскам. Така аромата е по-наситен и траен. На почти всички парфюми имам лосионите и само в такава комбинация се къпя и пръскам :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #61 -: Юли 17, 2007, 20:41:56 pm »
Аз преди ползвах 5 авеню на Кашарел, имах от белия НОА, но ми го откраднаха заедно с LANVIN -Eclat. Всичките ми ги откраднаха като ни обраха в къщи :(..  Сега имам пак 5 АВЕНЮ.Много го харесвам..
И аз ползвам белия Noa, но повече обичам розовия.

Винаги ми свършва първо белия :)
Иначе другите са ми: така познатия J'adore на Dior и Red delicious на Donna Karen

Имам и зеления, но червения ми харесва повече

Другия, който много си обичам е Donna  на Sergio Tacchini, но ми свърши и трябва да си го взема.
« Отговор #62 -: Юли 17, 2007, 23:49:16 pm »
Рози, и на мен червения ми харесва повече. Връхните нотки на зелена ябълка са свежи, но след това остава една горчива основа по кожата, а от червения остава много нежен дъх.

Нина на Нина Ричи ми е много вкусен, пак ябълков. Обмислям го като вариант.

Но най-много ми е харесал един Missoni - Acqua, супер свеж и летен, падне ли ми, взимам веднага!  8)
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #63 -: Юли 18, 2007, 00:44:18 am »
ето този си купих днес
*
« Отговор #64 -: Юли 18, 2007, 01:13:15 am »
този нов ли е, старата омниа не е ли с кафяв флакон или аз незнам че има и такъв
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

sbubi

• 178
« Отговор #65 -: Юли 18, 2007, 06:05:39 am »
да тази е новата омниа на булгари
*
« Отговор #66 -: Юли 18, 2007, 10:18:59 am »
аха, ясно. да ти е честита новата придобивка.скоро и аз ще трябва да си взема нещо.не съм решила на изпитан стар аромат или нещо ново.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #67 -: Юли 18, 2007, 15:21:59 pm »
В момента ползвам Irresistible  - Givenchy.
Иначе моя любим парфюм е Cinema.
*
« Отговор #68 -: Юли 18, 2007, 19:28:30 pm »

Ооооо  Stelliana ,тези 2 парфюма също са ми любими аромати,имаме  сходен вкус !
*

sbubi

• 178
« Отговор #69 -: Юли 18, 2007, 21:47:06 pm »
и днес похарчих някой лев за парфюми ето тези си взех
« Отговор #70 -: Юли 18, 2007, 21:57:45 pm »
В момента ползвам Булгари- Омниа и Давидоф. Съпругът ми работи на пасажерски кораб в Щатите и ми ги носи оттам. Цените са ужасно ниски, един път, че е безмитна зона и ползва и намаление с още 30% като екипаж. Дори баща ми се фръцка с Жан-Пол Готие и цената му сега видях е 50$
« Отговор #71 -: Юли 18, 2007, 22:01:31 pm »
В момента ползвам Булгари- Омниа и Давидоф. Съпругът ми работи на пасажерски кораб в Щатите и ми ги носи оттам. Цените са ужасно ниски, един път, че е безмитна зона и ползва и намаление с още 30% като екипаж. Дори баща ми се фръцка с Жан-Пол Готие и цената му сега видях е 50$
  И моя мъж така.Носи ми ги от кораба,но те в Щатите по принцип са си много по ефтини.  :)
*

sbubi

• 178
« Отговор #72 -: Юли 18, 2007, 22:57:42 pm »
cinema,този не съм го чувала на кого е?
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #73 -: Юли 18, 2007, 23:03:04 pm »
Sbubi, да не си обрала някоя банка  :lol: :lol: :lol:
за колко време ще ти стигнат тези 4 парфюма  :D
*

sbubi

• 178
« Отговор #74 -: Юли 18, 2007, 23:07:35 pm »
о не, мъжо отвреме на време обича да ме глези и отпуска малко повече парички и аз се поунасям по магазините.
*
« Отговор #75 -: Юли 19, 2007, 00:25:21 am »
шуби, страхотен шопинг си направила.поздравления за посления на Хуго,скоро изпръсках един флакон.другите не съм ги ползвала
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #76 -: Юли 19, 2007, 00:46:48 am »
Аз имам много парфюми, различни, вечерни- по-тежки, ежедневни- леки, в момента са може би около 12-14. Никога не мога да съм само с един парфюм, сменям ги според настроение или повод.

Ето 3 по-тежки които имам, леко ориенталски, много женствени на Yves Rocher:

За този парфюм е използвана българска и турска маслодайна роза.

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #77 -: Юли 19, 2007, 01:01:42 am »
Обичам да ползвам и боди лосиони на парфюмите, с които се пръскам. Така аромата е по-наситен и траен. На почти всички парфюми имам лосионите и само в такава комбинация се къпя и пръскам :D

Гане и  аз така правя, и аз имам парфюми от Douglas. Искам да го видя тоя J'adore. Ако ми хареса ще си го купя. Сигурно в Бг, е по-евтин.  В Германия имаше реклама с Чарлийз Терон, събличаща се, нали за него става дума? Какъв е, нежен, наситен, цветен или сладникав?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #78 -: Юли 19, 2007, 07:28:57 am »
Сега съм с Dior Addict 2, но в зависимост от настроението си слагам: Amor на Кензо /много го харесвам, но не върви когато е много горещо/, Скин на Трусарди и Джъст Кавали Пинк /на Роберто Кавали/.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #79 -: Юли 19, 2007, 10:19:54 am »
Оси, като видиш Жадор, ще си го купиш веднага, сигурна съм :lol: