0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: БЕЗ деца на море
« Отговор #20 -: Септември 17, 2007, 15:27:03 pm »
   И двамата обичаме да гушкаме и играем с децата на приятелите си. Напоследак им се усмихваме някак си през сълзи. А пясъчните кули строихме тази година на морето само двамата на самотен плаж и бяхме щастливи.
   Моля се на Дядо Боже да ни дари с детенце и да почувстваме щастието на море с деца.
*
Re: БЕЗ деца на море
« Отговор #21 -: Септември 17, 2007, 16:29:02 pm »
Разплаках се...
Тъкмо спомените от лятото отминаха и ето пак избликнаха в съзнанието ми.
И тази година бяхме на море и за 1-ви път в "подходящото време " за зачеване. Бях щастлива че сме там, че сме сами, че ще изключим от всичко и бебето ще се получи. В последните часове на плажа строяхме замъци с едно прекрасно непознато русокосо момиченце с трапчинки, за миг помислихме че е нашето...
20-ина дни след това отново на море за уикенда - пак около нас деца, малки, големи, а аз в очакване - пълни и твърди гърди, много сънливост, закъснение 3 дни (на мен никога не ми закъснява)...всичко завърши там където започнаха надеждите - на морето с един отрицателен тест и капки алена кръв...

Дано всички успеем да идем "с деца на море"
 :grouphug2: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.