0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

astenozoospermij
« -: Юли 19, 2007, 15:01:25 pm »
Цитат
ob6ta podvignost 23%,broi normokineti4ni 256200 v ml.,ob6t broi normokineti4ni 896700,cvjt normalen,viskozitet normalen,vazdarganie 4 dni,obem na eakulata 3,5ml.,koncentracia 3,66 mln./ml.,ob6t broi 12,81.Ima li 6ansove za normalno zabremenjvane,ili inseminacia i kolko 6e struva procedurata.Blagodarj na vsi4ki predvaritelno.
Обща подвижност-23%
Брой нормокинетчни- 256 200/мл
общ брой нормокинетични- 896 700
цвят- нормален
вискозитет- нормален
въздържания- 4 дни
обем на еякулата- 3.5 мл
концентрация- 3.66 мил/мл
общ брой- 12.81 мил.
Има ли шанс за нормално забременяване или инсеменация и колко ще струва процедурата. Благодаря на всички предварително.
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 15:52:43 pm от mini »
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: astenozoospermij
« Отговор #1 -: Юли 19, 2007, 15:09:30 pm »
Има шансове,разбира се,не се притеснявай!
Но за инсеминация,не знам,нека останалите кажат какво мислят.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #2 -: Юли 19, 2007, 15:32:20 pm »
Пиши на кирилица. Има КРЕДОР. Намира се вляво над полето за писане на отговор.

Инсеминация се прави с поне 10 млн. нормокинетични.
Потърсете андролог, причини, лечение.
Къде е правена спермограмата? Нища не пише за морфология.
Шансове има, но трябва първо да се изясни причината за лошите резултати.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Юли 19, 2007, 15:41:23 pm »
spermogramata e pravena v specializiran centar na car boris 3.trjbva li da si napravj morfologia,predi 1god. sam se pravil operacia ot varicocele.napravih 1 kurs na le4enie s pregnil,vitamini,bilki i kakvo li ne,no rezultat njma.kakvo 6te me posavetvate.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #4 -: Юли 19, 2007, 15:42:22 pm »
Какво значи морфология и къде се прави.Имаш в предвид по Крюгер ли.Ние сме ходили при Кацаров многобройни пъти,диагноза е астенозооспермия до олигоастенозооспермия.И ни предписа първо три месеца оксибор форте и витамини,после три месеца витамини и чайове,и накрая и три месеца прегнил 1000,но нищо не помага.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #5 -: Юли 19, 2007, 15:55:58 pm »
Забравих да кажа,че излиза някаква инфекция e-faekalis,лекувахме се и двамата с мъжа ми преди шест-седем месеца ,и на следващата микробиология нямаше,но пък излезна нова бактерия,която пак лекувахме три месеца.И след поредната микробиология втората беше изчезнала,но пак се появи e-faekalis,откъде пак дойде,не знам.

09.04.2009 г.
*
« Отговор #6 -: Юли 19, 2007, 16:37:56 pm »
rum_sisi там не ви ли обясниха ситуацията? Д-р Тачева е много добър ембриолог и би трябвало да ви е казала, какви са шансовете ви.
Според мен инсеминация е невъзможна и трябва да се премине към ИКСИ.
Късмет и горе главата.
Ние бяхме с доста по-лоши резултати, а си имам лентичка. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #7 -: Юли 19, 2007, 17:57:20 pm »
Силванче, а за бактериите консултирахте ли се с Кацаров? При нас ситуацията беше абсолютно същата и Кацаров ни каза, че въобще не е трябвало да пие антибиотици мъжа ми. Ентерококите или както си писала  e-faekalis са условно патогенни организми и до определини стойности е нормално да ги има.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #8 -: Юли 20, 2007, 08:48:36 am »
Не сме ходили за тези бактерии при Кацаров,при лекар от Военна болница ходихме,не си спомням името,но май наистина не е трябвало да се пият.
Непрекъснато в спермограма на мъжа ми има много левкоцити,все пие някакви антибиотици,правим микробиология и пак ги има.
Какво точно изследване да направим и къде да отидем?И с кой лекар да се посъветваме.

09.04.2009 г.
*
« Отговор #9 -: Юли 20, 2007, 09:54:44 am »
Силванче, ако обичаш, не се намесвай непрекъснато в чуждите теми. Вече си пуснала собствена със същото питане!

Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #10 -: Юли 27, 2007, 14:31:43 pm »
Вчера д-р Кацаров ми предложи да отида при някакъв билкар от Симеоново,даде ми само телефона,да се обадя.Нещо чували ли сте за него.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #11 -: Юли 27, 2007, 14:51:12 pm »
Каква е причината за влошената сперматогенеза?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу