Здравейте и от нас. Виждам, че много бебета са се родили докато ни нямаше. Браво! Дано и занапред да е все така. Ние се върнахме от морето, няма да казвам почивка, защото за такава не може да става дума. Който твърди, че с бебе може да се ходи на море, значи не познава моето. Мия ни съживи кошмарите от първите 2 месеца, когато ревеше по цял ден. Бяхме в Синеморец -прекрасни условия за дете -къща със страхотна градина, в която имаше толкова много зеленина, че жегата въобще не сме я усетили. Имаше и фонтанчета, люлки, а за по-големите деца даже направена къщичка на дърво, абе красота. Ама моето зверче рева първите 3 дена без да знае и тя защо. Събужда се в 6 сутринта и започва да реве, а тук си спи до 8. Отиваме на плаж, тя реве и след 15 минути айде обратно. От водата я беше страх, така че я потопих само веднъж в морето. Така за 9 дена успях да се изкъпя 2 пъти в морето. След третия ден се оправи и стана пак прекрасното усмихнато и мило дете, което си е. Хареса си едно място на плажа с пързалка до едно заведение и там ходехме рано сутрин. Даже се пързаля. Минаха 3 хубави дни и взе, че вдигна температура. Прибирането ни също беше кошмарно, получи някакви стомашни болки и така пищеше от болка, че ако бяхма близо до някакъв град щях да я заведа в спешното. Слава Богу бяха само газове и след като се върнахме веднага звънях на педиатърката ни, та сега си пием пак капки за колики, но вече не вдига температура и вчера не спря да се усмихва. Явно е много доволна, че отново си е вкъщи. На фона на всичко това имаше и някои много положителни промени при нея. Започна да ходи доста по-уверено, даже направи 2 крачки хваната само за една ръка, но още сме далеч от прохождане. Започна да приема храна с пръсти, даже сама си поиска от нашата храна и изяде 3-4 картофчета и малко хляб. Докато бяхме там ми се обади и една приятелка, която също се бори с проблемите със забременяването и ми каза, че пак са загубили бебето. Първият път преди 2 години направи спонтанен аборт в четвъртия месец, но тогава нещата тръгнаха зле от самото начало, а сега всичко вървеше прекрасно и на консултация в петия месец й казват, че не чуват тонове... Разплаках се, докато говорихме. Как може да има толкова мъка, просто не знам.
Този път поне ще й направят изследвания, за да видят дали няма някакви антитела или пък генетичен проблем. Та такива новини от нас.