0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

странни "работи" в корема...
« -: Септември 08, 2005, 12:43:05 pm »
момичета, моля ви, кажете ми какво е това чудо  :?   от няколко дни лекичко ме наболява долу ниско, а днес коремът ми е подут все едно съм глътнала топка и ми опъва пак долу ниско постоянно. този месец бебеправихме усилено, но не знам дали да се надявам...  
 :oops:  моля ви, изкажете предположения, че ще се побъркам още 5-6 дни когато трябва да се тествам, ако не дойде лелята   :evil:

благодаря предварително
*
« Отговор #1 -: Септември 08, 2005, 13:05:04 pm »
ами май е по - добре да се успокоиш и да имаш търпение още няколко дни. Иначе можем само да си гадаем. Когато аз бях бременна имах нещо като дърпане ниско долу, още преди да отчета закъснение. Но не знам дали това е било свързано с бременността.
Просто изчакай - 5-6 дни са....
*

denis

« Отговор #2 -: Септември 08, 2005, 13:54:09 pm »
Според мен е метиоризъм.Вземи 2-3 Еспумизана или Мезим -форте(1-2)
« Отговор #3 -: Септември 08, 2005, 14:33:02 pm »
благодаря ви  :bighug:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Септември 08, 2005, 16:09:30 pm »
По-добре избягвай да взимаш каквито и да били лекарства след овулацията.
*

svetlawoman

« Отговор #5 -: Септември 08, 2005, 16:10:42 pm »
Миличка, от все сърце ти желая да си бременна,но не бързай с изводите-при мен тези признаци са ежемесечни предменструални синдроми,единственият начин да разбереш дали си бременна е тест,направен след закъснение!
« Отговор #6 -: Септември 09, 2005, 14:23:58 pm »
благодаря ви за отговорите.

от два дена размишлявам върху нещо (основано на надеждите ми лелята да не дойде този месц) - моля, посъветвайте ме.
днес мъжът ми има рожден ден...и си мисля дали да не направя един тест (3 дена преди да трябва да ми дойде)...и ако, дай боже, е положителен - какъв хубав подарък би била такава хубава новина..
но пък...ако после, не дай си боже, вземе да ми дойде... :(
моля ви...кажете ми дали да правя тест или не  :?:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Септември 09, 2005, 14:27:08 pm »
асенце, верно, че би било супер подарък, но мисля, че още е рано за тест и ако го направиш, пък излезе отрицателен - само ще се натъжиш излишно...
по-добре му купи комплект отвертки или фенерче - мъжете си умират за такива неща :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

svetlawoman

« Отговор #8 -: Септември 09, 2005, 14:55:13 pm »
Аз също си мисля,че е рано за тест,ако излезе отрицателен само ще се натъжиш и няма да имаш настроение за празненство.По-добре забрави днес за тестовете и се постарай да си изкарате една незабравима вечер двамата с мъжа ти!А пък след това ,ако решиш си направи тест!Отдай се на любимия човек и му покажи колко много го обичаш-това е най-големият подарък-така си мисля поне аз!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Септември 09, 2005, 14:58:01 pm »
Цитат на: jam
асенце, верно, че би било супер подарък, но мисля, че още е рано за тест и ако го направиш, пък излезе отрицателен - само ще се натъжиш излишно...
по-добре му купи комплект отвертки или фенерче - мъжете си умират за такива неща :)

О, Джами, каква си кротичка :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Септември 09, 2005, 15:01:56 pm »
Цитат на: Lali
О, Джами, каква си кротичка :wink:

ша та банна!  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #11 -: Септември 09, 2005, 15:49:53 pm »
пък може да се zарадва пове4е на отверки или фенер4е /шегувам се/
 :twisted:
« Отговор #12 -: Септември 09, 2005, 18:12:08 pm »
благодаря ви, момичета

в крайна сметка не съм решила още дали да бързам с теста...днес цял ден се ослушвах...май наистина няма да го направя

въпреки, че ще ми се пръснат гърдите, но това, естествено, може да е и предменструален синдром....

ще видим - може пък и да мина през аптеката за всеки случай ;)

п.с. а иначе подаръка ще му е парфюм  8)
« Отговор #13 -: Септември 10, 2005, 21:03:23 pm »
Цитат на: jam

И аз, и аз ного се радвам на такива неща  :D