0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #340 -: Март 03, 2008, 18:16:29 pm »
Мноого благодаря на всички.
Сега вече наистина се чувствам бременна preggo  :green_dust_1:
Че то и на това е трудно да повярваш.
Нещо едното ми краче се влачиии...Хайде, вие сте :cheerleader:
*
« Отговор #341 -: Март 03, 2008, 20:05:43 pm »
Ози, какво е това твърде радостно човече, което си подкокоросала да подскача толкова ентусиазирано и да настоява за някаква си тема?!  :D Кажи му да почака поне още шест месеца и тогава ще си говорим с него по същество!
Момичета, в сравнение с повечето тук направо няма какво да се разказва, за което се чувствам почти неудобно. Нямам точната рецепта: "Как се забременява на 39?", защото ако я знаех отдавна да съм я модифицирала с някоя година по-малко. Но, не би! При нас като че ли "най-интересното" е, че морфологията на мъжа ми беше ужасна и варираше от 2% - 4%.  Иначе е пил: Витамин Е, Цинк, Селен, фолиева и едни китайски билки на капсули, които вдигат точно подвижността. Могат да се намерят в нета под името:
Wu Zi Yan Zong Wan но не знам дали ще се продават в БГ. Имам два спонтанни аборта преди това, а след последния  две години нямах нито цикъл, нито овулация. За позите, ако питате, нямаше специална, защото вече го бяхме отписали това и този вид "труд" с тази цел почти ме влудяваше. А за акупунктурата писах ето тук:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=5860.80

Предстоеше ни в края на януари да се срещнем отново в клиниката и да обсъдим процедурата.
Това е! Едва ли съм ви помогнала с нещо!
« Последна редакция: Март 03, 2008, 20:08:44 pm от DivaRoza »
*
« Отговор #342 -: Март 03, 2008, 20:58:56 pm »
Значи, мила ми Розичке, ти така и не си стигнала до процедура?! Спомням си, че събираше мнения за инсеменации и ин витро процедури, но дай боже всекиму такава евтина и успешна процедура! Прегръщам те и ще ти стискам палци до края!  :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #343 -: Март 03, 2008, 21:09:20 pm »
Мила Душе, и ти си ми много симпатична и любима!!! И за разлика от мен си по-кротка, май!!!  :D Което на моменти ми изглежда като голямо и непостижимо достойнство!!!  :D Иначе, правилно си спомняш, така беше. Стискам ти от сърце палци и всичко да е наред!!! Не си брой толкова много годините и не се фокусирай толкова много в крайната им цифра. Понякога нещата се случват или не се случват независимо от годините, мислим си, че на 25 трябва да е значително по-лесно забременяването, но тук има един куп примери, че далеч не е така. Относително нещо е това, защото има и доста момичета даже над 39, забременели и родили. Важното е да се случи, а това е въпрос на време!!! Поздрави най-сърдечни и от мен!!!
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #344 -: Март 03, 2008, 21:15:11 pm »
Faith_hope и DivaRoza честито и лека бременност!!!
Дайбоже тази темичка се напълни с още много такива добри новини!!!
 :bighug:

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #345 -: Март 03, 2008, 23:18:14 pm »
Ще чакам Дива Роза, щом трябва. Ама след 6 месеца, си искам темата! Ще си я търся като наследсво, да знаеш!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #346 -: Март 12, 2008, 05:29:22 am »
Faith_hope и DivaRoza честито и лека бременност!!!
Дайбоже тази темичка се напълни с още много такива добри новини!!!

Дай Боже всекиму такава радост!Честито момичета и от мене!!!
« Отговор #347 -: Март 12, 2008, 07:18:40 am »
 :balk_46:Честито и от мен момичета!

« Отговор #348 -: Март 12, 2008, 11:14:26 am »
Честито момичета!Много голяма надежда,вяра и трепетно очакване има в тази тема.Само след няколко дена ставам вече на "след 39 8O"даже не ми се отлепва езика да кажа тази цифра :D,не си усещам годините,оставям в миналото неуспешните опити(нямам представа колко още ще издержи моето амортизирано тяло от 14годишен маратон за правене на бебе)Имам много страхове,но разума ми отказва да да мисли разумно.Ще започвам петото ин-витро.Моля се на Господ за прошка и милост към всички Вас.
<a
*
« Отговор #349 -: Март 12, 2008, 14:32:04 pm »
При мен точно петия опит беше успешен и съм бременна в 17 седмица вече.
А съм на стъбилните 39 години :) Последните 2 опита бях толкова уморена, имах чувството, че пеш изминавам разстоянието Варна-София, но си е струвало всичко и умората и сълзите. Все още съм като подплашен заек, близките ми се радват повече от мен, а аз и мъжът ми не можем да се отпуснем и успокоим, сигурно ще е така до края.

Пожелавам скорошен успех на всички :) :bighug:
« Отговор #350 -: Март 12, 2008, 21:25:35 pm »
Миличка, радвам се много за теб, и за всички, които са имали силата да издържат толкова дълго. Едва ли всяка жена е способна на подобно геройство!

Имай вярата, че това е. Дошло ти е времето:) Даже бих ти препоръчала да не влизаш тук, или където и да било, да не четеш нищо за проблемна бременност. Зареди се с положителни мисли. Това е най-важно сега!Всъщност ако се абстрахираш напълно от всякакви проблеми ще е най-добре.

Успех ти желая през всичките месеци и леко раждане!!:)

« Отговор #351 -: Март 13, 2008, 10:17:35 am »
При мен точно петия опит беше успешен и съм бременна в 17 седмица вече.
А съм на стъбилните 39 години :) Последните 2 опита бях толкова уморена, имах чувството, че пеш изминавам разстоянието Варна-София, но си е струвало всичко и умората и сълзите. Все още съм като подплашен заек, близките ми се радват повече от мен, а аз и мъжът ми не можем да се отпуснем и успокоим, сигурно ще е така до края.

Пожелавам скорошен успех на всички :) :bighug:
Честито Simba ! Желая ти лека и безпроблемна бременност!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #352 -: Март 13, 2008, 13:55:49 pm »
Честито на всички бременни и от мен!!!Пожелавам си вашето щастие :bighug: :blowingdust: :pink_dust_1: :green_dust_1:Лека бременност :D

*
« Отговор #353 -: Март 13, 2008, 17:30:38 pm »
Simba, честито и от мен! Желая ти лека и безпроблемна бременност до края!

*
« Отговор #354 -: Март 13, 2008, 18:21:11 pm »
Честито на на забременелите :lol:,не мога да ви опиша какъв кураж ми давате,лека бременност,здрави и хубави бебешоци на края!!!!!
« Отговор #355 -: Март 13, 2008, 19:34:37 pm »
Цитат на: Simba link=topic=14657.msg372945#msg372945 date=1205325124
[color=black
Последните 2 опита бях толкова уморена, имах чувството, че пеш изминавам разстоянието Варна-София, но си е струвало всичко и умората и сълзите.[/color]

Симба, с целия респект пред твоята история, бих казала, че наистина звучи като епопея на зачатието. Дано всичко с теб и бебето е наред докрай и никакви страхове не смущават оставащите месеци до раждането. Има време да се зарадваме на това, което ни се случва. И аз само гледам другите как са щастливи за мен. Сигурно е нормално. Нещо като посттравматичен стрес :balk_600:.
Лека бременност!
« Последна редакция: Март 13, 2008, 19:37:49 pm от Faith_hope »
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #356 -: Март 13, 2008, 20:44:09 pm »

Честито Симба,
лека и безпроблемна до края.
Само така, браво!!!!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #357 -: Март 13, 2008, 21:06:52 pm »
Симба, честито! Отпусни се сега и се радвай поне тихичко! Заслужила си го!

Владишка, какви са тези приказки за възрастта ти! Чудесна е! Да помним, момичета, че това е единственият начин да сме живи! И да открием прелестите на тази възрастова категория, аз се подготвям вече психически за близката среща със следващото десетилетие на моя живот! Дай Боже, всички да ги стигнем, че и утроим, ако не е много нахално!  :D А бебето ще дойде, не се съмнявайте в това!
*
« Отговор #358 -: Март 13, 2008, 21:19:50 pm »
Благодаря ви момичета :)
Не мога да не влизам в сайта, това е моето място, толкова много подкрепа и информация има. Не знам какво щях да правя ако го нямаше.
И нищо, че сайта показва, че съм "нов потребител" аз съм тук от много време и преживявам радостите и мъките с всички вас.
Не съм от най-много преживелите тук, има момичета, които се борят много по-дълго от мен.
На всички пожелавам тази борба да е колкото си може по-кратка и по-бързо да срещнем мечтите си.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #359 -: Март 13, 2008, 21:49:16 pm »
Тъй много се радвам за бременните момичета! Кураж и на другите - все още опитващи и надяващи се - и аз имах късмет едва на 5-то инвитро и на 39 г. Стискам ви палци! (А как ми се иска още едно бебенце да имам...)