Ози, какво е това твърде радостно човече, което си подкокоросала да подскача толкова ентусиазирано и да настоява за някаква си тема?!
Кажи му да почака поне още шест месеца и тогава ще си говорим с него по същество!
Момичета, в сравнение с повечето тук направо няма какво да се разказва, за което се чувствам почти неудобно. Нямам точната рецепта: "Как се забременява на 39?", защото ако я знаех отдавна да съм я модифицирала с някоя година по-малко. Но, не би! При нас като че ли "най-интересното" е, че морфологията на мъжа ми беше ужасна и варираше от 2% - 4%. Иначе е пил: Витамин Е, Цинк, Селен, фолиева и едни китайски билки на капсули, които вдигат точно подвижността. Могат да се намерят в нета под името:
Wu Zi Yan Zong Wan но не знам дали ще се продават в БГ. Имам два спонтанни аборта преди това, а след последния две години нямах нито цикъл, нито овулация. За позите, ако питате, нямаше специална, защото вече го бяхме отписали това и този вид "труд" с тази цел почти ме влудяваше. А за акупунктурата писах ето тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=5860.80Предстоеше ни в края на януари да се срещнем отново в клиниката и да обсъдим процедурата.
Това е! Едва ли съм ви помогнала с нещо!