jam за 20г как мислиш дали не съм ходила при специалисти?Не съм си губила времето.Не се откриваше НИЩОЩяло да стане!Мерси за съвета за "моите години",ама да стигна до билки явно не са ми препоръ4али никакво лечение-то няма за какво.За миомните възли няма друго лечение,освен операция,но не ми препоръчват и такава.
По въпроса за специалистите последно преди 3 месеца ходих на консулт при д-р Александров във Варна-цитирам; цветна снимка ИДЕАЛНА,хормонални в норма,овулация с тестове-има.2-3 възела суберозни няма да се пипат,после като стане бебето, ще видим как ще го задържаме...мъжа добре.ТИ къде ще отидеш ако пореден лекар ти каже,че не се нуждаеш от никакво лечение?Ако знаеш такъв специалист който лекува такава диагноза 'нищо ти няма' МОЛЯ СПОДЕЛИ.
нирвана65, ако си 65-ти набор, то ти си на 45 години. потърси какви са шансовете за естествено зачеване на тази възраст. дори и да са ти идеални хормоните и да имаш овулация, това не дава никаква информация за КАЧЕСТВОТО на твоите яйцеклетки, а според статистиката, то драстично спада с нарастване на възрастта на жената. дори и при инвитро, успеваемостта при жени на 45 години е просто нищожна.
аз се учудвам, че д-р Александров ти е препоръчал да наблегнеш на естествените опити за зачеване и го отдавам единствено на факта, че не желае да се занимава с теб. прощавай за откровеността. за 20 години опити никой не ти препоръча като не става по естествен път да опиташ по изкуствен??? независимо, че "нищо ти няма"?? не си попаднала на добри лекари навреме, значи... медицината все още не може да открива на 100% причините за безплодието. това, че не са ти открили никакъв проблем, не значи, че проблем няма - иначе нямаше да опитвате 20 години, нали?
а дори и да си здрава като камък, на 45 години трябва много бутане от страна на медицината, за да се постигне бременност. нашите баби и на 50 били раждали, разправят. да, ама първото са го раждали на 18. а онова на 50 е било ен-тото поред, не първото.
никога ли не сте опитвали асистирани репродуктивни технологии?