0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кой ще отрече че това е чудо?
« Отговор #20 -: Септември 18, 2005, 13:14:48 pm »
Идеята е много хубава, не знам как точно стоят нещата с показването на клиники, предполагам  те също трябва да си платят. А този д-р Гълъбов- много рано го излъчват/ неще ли да покаже нещо от нашите проблеми. Какви са разходите и защо са толкова големи нещо не ми го побира главата. Наем на камера, оператор, режисьор, монтаж и самата лента/ако все още са с ленти/. Консултанти, хм може би ще намерим доброволци. Няма ли някакви организации пред които да представим проекта за финансиране.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #21 -: Септември 18, 2005, 17:01:58 pm »
Идеята за филм е страхотна, стига да може да се реализира.
Успех момичета в киното. :wink:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #22 -: Септември 22, 2005, 14:54:55 pm »
Може би е добре да се провери за някой проект на тази тема. Все пак има достатъчно здравни проекти по които се отпускат пари. Не знам дали тези клиники по стерилитет биха се съгласили да платят за реклама, все пак е хубаво да се говори и със специалисти или да се провери в Министерство на здравеопазването. Там може и да има нещо по ФАР-мар. Все пак това си е сериозен проект и може и да се навият да го спонсорират. Въпреки че не ги интересува особено много колко са семействата със стерилитет. Имаше едно предаване на Ани Салич след като пуснаха по здравна каса пари за инвитро. Предполагам, че може и в bTV да се провери. Може пък да се навие някой да се занимае с това. Все пак те са частна телевизия  и могат да отделят пари.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #23 -: Септември 22, 2005, 15:42:48 pm »
Цитат на: Ganka
Все пак има достатъчно здравни проекти по които се отпускат пари.

Кои са тези проекти, конкретно?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #24 -: Септември 22, 2005, 16:42:03 pm »
Meli, не съм проверявала но знам, че мои колеги от ощината във Варна кандидатстват по такива проекти. Мисля че може да се провери някъде в нета. Но не съм сигурна къде точно. Тези, които са работили по това, вече не работят там и нямам никаква връзка с тях, за да мога да питам. Ще потърся информация, може и да открия нещо.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю