Здравейте момичета,приемете при вас още една сестра по съдба. На 36г съм и преди 15г се наложи да ми отстранят яйчниците.Това разбира се оказа своето психологическо, емоционално и физиологично влияние, с което продължавам да се боря и да свиквам. Преди година срещнах един нежн и обичащ мъж, който гледа със сърцето си и не се поколеба да се свърже с мен въпреки обстоятелствата. Сега сме щастливо женени. Макар да не ни е чужда мисълта да си осиновим детенце,решихме, че ще опитаме инвитро с донорска яйцеклетка. Матката ми е в много добро състояние според лекарите. Май месец публикувах едно съобщение , че си търся донор ,на което отговори една жена , но в последния момент промени решението си . И така сега съм тук с надеждата отново да се свържа с жена съгласна да ми стане донор. Според последната наредба тя трябва да е да 34г и да е с вторичен стерилитет т.е да прави стимулация за второ или трето дете. Според закона би могла да получи компенсация не за яйцеклетките -забранено е да се заплаща за донорство, а за прописнати ползи/това, че ще я бодат , ще изпита болка, ще приема хормонални препарати и т.н/. Аз се лекувам още от операцията при доц.Щерев сега в неговата клиника и лекуващ лекар ми е д-р Тимева. Моля ако някоя от вас има желание да си помогнем взаимно да ми пише на лични, но само ако има сериозни и твърди намерения защото не бих могла да изживея отново отказване в последния момонт, а и да не си губим напразно времето. Желая на всички ви много оптимизъм и достигане на мечнатата цел. През цялото време съм с вас и при вас, но не смеех да пиша поради някакви комплекси, че съм по-различна като си нямам мои яйцеклетки, но намирам много подкрепа и информация тук. Радвам се , че този форум съществува и вие имате смелостта да споделяте с всички нас. "Само нещата, които си опитомил можеш да проумееш" затова знам , че само вие ще ме разберете най-добре. Вярвам , че ако сме заедно ще успеем, да правим каквото трябва пък кавото е писано. С надежда Аз