Може ли и аз да се включа

Кой от нас може да си сложи ръка на сърцето и да каже: не вярвам в никакви магии, никакви 'извънземни' влияния, сънища, предсказания, религия? Няма такъв човек според мен.
Аз лично си казвам, че не вярвам в глупости, а само в чистата логика и медицината. Но като остана сама със себе си, се страхувам, че точно защото не вярвам, съдбата или който и да е там- ще ме кара да страдам още. И така хем не вярвам, хем не съвсем.
Аз от както правим опити за бебе, повече от година вече, абсолютно всеки път когато ми идва М. сънувам един и същи сън. Сънувам бившият си приятел. Всеки божи път. Не мисля за него, не го искам в сънищата си, но той е там. Сънувам го, никога с лошо,просто че разговаряме, че го срещам....и на следващата сутрин, или до края на деня ми идва.
Айде някой да ме убеди, че сънищата нямат значение
Аз си го обяснявам с факта че хормоните и мозъка ми в този период са свързани с някакъв спомен, и това се случва.Преди много се разстройвах. Сега просто го приех.
Аз се опитвам да не се фанатизирам от разни сънища и суеверия. Но ми е любопитно и вярвам, че за някои неща има причина да се случат. Просто не можем да открием причината, и започваме да вярваме в нерационални неща. Така приемам човешкото "да вярваме в религия или накаква сила" и продължвам напред.
И никакви екстрасенси и подобни не минават при мен