0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #280 -: Септември 18, 2007, 08:12:00 am »
Димитрова,случайно влизам и какво да видя.много се радвам,много.Голямо честито и от мен.Пепито тези дни се е в Русе,ако искате можем да се видим.
nia можем да се видим, Пепито каза че ще ми се обади и аз я чакам.
Благодаря отново момичета за пожеланията.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #281 -: Септември 18, 2007, 09:16:43 am »
За самата процедура са много по-важни други неща - избор на протокол, стимулация, лабораторна част и не на последно място - доверие в екипа. Защото то води до положителната нагласа и спомага за положителния резултат. Искам да пожелая успех на всички и само положителни мисли!

:bighug: :balk_602:
*
« Отговор #282 -: Септември 18, 2007, 09:31:31 am »
Аneliarousseva, желая ти лека и безболезнена пункция, успешен трансфер и после -  :bfp: :cloud9: :babyflips:

« Отговор #283 -: Септември 18, 2007, 12:19:42 pm »
Момичета имам нужда от вашият съвет.Днес бях при Маркова за да се уговорим кога ще ми прави сондаж.Трябва да започна да пия Primolut от 05.10.,но за бравих да и кажа,че пия и противозачатъчни,които Александров ми изписа след лапарото.Не зная дали двете могат да се пият заедно,а не ми се иска сега пак да и звъня.Противозачатъчните са Фемоден,дано някой от вас е наясно.... :(
« Отговор #284 -: Септември 18, 2007, 13:53:14 pm »
здравей аз пих до оня ден примолут нор и мисля че не трябва да се комбинират с противозачатъчни.съветът ми е да отидеш утре сутринта в аг и да я попиташ доц.маркова набързо.няма да те върнат или да ти се скарат не се притеснявай.на мен тя ми ги изписа но знам че на някои изпизва противозачатъчни.бай.успех
*
« Отговор #285 -: Септември 18, 2007, 14:05:20 pm »
Според мен трябва да спреш противозачатъчните,но и аз мисля че трябва да говориш с доц.Маркова,звънни на телефона в АГ
*
« Отговор #286 -: Септември 18, 2007, 14:07:49 pm »
Nushka неможе противозачатъчни с примолут.Този месец си доизпиваш противозъчатъчните и ти идва МЦ.Предполагам Маркова ти е сметнала при следващия цикъл от кой ден почваш примолута. :wink:

« Отговор #287 -: Септември 18, 2007, 14:51:58 pm »
Няма проблем,аз вече се свързах с Александров и се разбрахме да не започвам да пия Primolut.Ще си пия само противозачатъчните-21 дена и на 22-рия ще ми направят сондажа.Благодаря ви все пак,момичета...Сега се поуспокоих вече... :D
« Отговор #288 -: Септември 18, 2007, 15:13:09 pm »
Не ми се искаше да питам Маркова,защото тя не знае,че Александров ми е изписал противозачатъчни/просто пропуснах да и кажа/.Но той ме успокои,че някой от съставките,които ги има в еднот,са и в другото.При мен целта е да не направя пак кисти сега след лапарото.И може би по-добрият вариант са противозачатъчните.Защото февруари пих само Primolut Nor и направих киста,за това и не започнах стимулация...Ох.....,дано всичко да е наред.....
*
« Отговор #289 -: Септември 18, 2007, 15:15:25 pm »
 ... :) аз също започвам през Октомври инвитро - икси 2-ри опит , каквото има да става ще става  :? притеснено ми е но се опитвам да съм оптимист / абе май доста ми е трудничко  :( / в клиника Щерев София , дано да успеем този път .....боже страх ме е ... не бе хора от процедурите от резултата  :oops:
стискам палци на всички започващи .... дано дадем живот на повече бебета ....късмет момичета... :P
« Отговор #290 -: Септември 18, 2007, 15:30:28 pm »
Да,много,много късмет на всички...Вълнението е голямо,нали...? :D  Исками се да се поуспокоя,но немога.На моменти направо "превъртам"..... 8O Но като съм с вас,момичета,сякаш ми е по-лесно..Стискам палци на всички и само положителни резултати... :D
« Отговор #291 -: Септември 18, 2007, 16:19:03 pm »
И на мен времето до резултата е най-трудно прекарано .......ама се научих за да не мисля глупости и да не се натоварвам излишно да си намирам някаква работа (трябва да е нещо което обичате да правите за да ви увлече въпреки притеснението ...)инак с нищо не си помагам а  напротив допълнително се натоварвам и изнервям а не е това целта ,нали ?
Благодаря на всички за пожеланията !Имам нужда от много късмет и стискане на палци !!! :lol:
Аз много си харесвам екипа с който работя и им имам пълно доверие ,знам че каквото зависи от тях ще е 150%а не 100%.
Днес няма никакви инжекции и е голяма почивка за мен !!!!Заприличала съм на наркоманка в ръцете от честото взимане на кръв,а корема ми е кат цедка надупчен от инжекциите .....ама не се оплаквам даже изобщо всичко си има цена и съм готова да изтарпя всичко което е необходимо за да си имам рожба :wink:
Успех на всички борещи се на фронта !
*
« Отговор #292 -: Септември 18, 2007, 16:24:36 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на всички ви!
*
« Отговор #293 -: Септември 18, 2007, 17:03:25 pm »
.....боже страх ме е ... не бе хора от процедурите от резултата  :oops:

Адето, и аз съм като теб, но знам, че ей сега ще дойде октомври, като нищо ще се изтъркаля месеца и дай боже този път да плачем от радост, не като първия път. :crossfingers: :crossfingers:

aneliarousseva, стискам ти силно палци за прекрасен резултат. Засега темичката добре се движи с плюсчета, нямаш право да я разваляш, нали? ;)
*
« Отговор #294 -: Септември 18, 2007, 17:23:48 pm »
Ази, ще се засичаме из коридорите при Александров. Ако е рекъл Господ, започвам на 5,6 октомври.
Анелия, чакаме здрави и хубави ембриончета. Всички сме с теб!
Вени, благодаря ти за позитивизма и енергията, които излъчваш. Страшна си! Късмет!
*
« Отговор #295 -: Септември 18, 2007, 17:31:20 pm »
Успех момичета!:goodluck: yahoo_17 :crossfingers:
Дано скоро всички да се похвалите! :wink:
« Отговор #296 -: Септември 18, 2007, 22:28:32 pm »
здравейте момичета аз съм при Маркова ще правим икси лапарото ми е на 08 10 но ми каза да започна примолут-нор5 на 05 10 така ли е или аз нещо не съм разбрала и също на лапарото да дойде и съпруга ми но той неможе задължително ли е моля ви кажете не ми беше удобно питам Маркова а и ми каза да си нося 3000 лв за лекарствата тогава ли се купуват аз мислех да ги купим от Турция някаде из форума четох че там са на половин цена УСПЕХ НА ВСИЧКИ
« Отговор #297 -: Септември 18, 2007, 23:12:32 pm »
боже мой толкова се притеснявам че съм се объркала никакво лапаро няма да правя а цветна снимка ох да не би и на Маркова да съм казала лапаро вместо цветна снимка аз и се обадих по телефона тя много бързаше моля ви каже те ми Примолут-нор преди цветна снимка ли се пие и в АГ ли се прави благодаря ви
« Отговор #298 -: Септември 19, 2007, 00:30:00 am »
Аз си спомням подробно за втората цветна снимка дето ми я правиха .Аз бях почнала противозачатъчните за инвитрито и трябваше да съм на тях за 21 дни ,но снимката можеше да се направи само в определен период от цикъла (а цикала се започва след 3-4 ден като ти е дошло )6-8 ден се правият снимките .То беше ултра саунд с контрасно вещество-проверяват проходимостта на тръбите ,покритието на матката ,положението на матката ....абе много подробно за да предобият представа за инвитрото как ,къде и какво да правят.
Мен не ме боля от тая снимка и то изобщо ,не беше приятно но поне не болезнено но понякога боли и то много .....може за това да искат съпруга да те придружава
Не се притесявай да питаш ,а за лекарствата им кажи че ще си ги доставиш сама
Късмет и не се притеснявай да питаш те са там за да ти помогнат !!!! 8)
*
« Отговор #299 -: Септември 19, 2007, 08:30:18 am »
Сами ли си слагате инжекциите. Аз се каня сама да си ги слагам, но нямам никакво понятие с какви игли, спринцовки и т.н трябва да го правя. А пък някои лекарства май трябва и да се разтварят. На мен ми е изписан Пурегон. Той дали трябва да се разтваря?