Мила Ники 1
С нищо не си помагаш като се страхуваш и мислиш постоянно ,каквото ни писано това ще се случи .Малко кураж си давай!!!Лошото много бързо се случва ,виж за добрата новина или доброто, обикновенно много труд и търпение де изизсква.
На мен при трансфера ми дадоха листовка какво да правя и какво не и между нещтата който не трябва да правя са:да не се шашна ако кървя малко или повече-било нормално понякога въпреки кървенето може да си бременна та не спирай лекарствата който са ти предписани ,не мисли за тоя цикъл като за приключен защото до и след теста за бременост борбата продължава
нормални са болки като пред мензис ,болки в кръста,главоболие.....
ако вдигнеш температура или продължиш да кървиш (като при цикъл 2 ден)трябва да се обадиш на лекаря си и да си направиш тест
Пожелавам ти много късмет,положителен резултат при теста и това да са ти притесненията -да нямаш никакви за напред и лека бременост!!!!
Покани си гости,организирай си срещи с приятелки за събота и неделя.....(аз така направих .сега и двата дена са ми пълни с гостувания,илизане напред назад...)така по-лесно се чака (няма да имаш време да мислиш за нищо )
Успех!!!