0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1000 -: Октомври 10, 2007, 10:50:19 am »
Ето ме и мен, след първия ми преглед на УЗ от началото на стимулацията. Имам 8 фоликула и няколко по-малки. Док. каза, че нещата вървят по план. Господ да помага на всички ни!!!
*
« Отговор #1001 -: Октомври 10, 2007, 10:55:17 am »
DJINI много се радвам за теб!
Дано нещата вървят само на добре до край!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1002 -: Октомври 10, 2007, 11:00:59 am »
8 фоликула - идеално.  :balk_602:
« Отговор #1003 -: Октомври 10, 2007, 13:16:40 pm »
Днес ми правиха изследване на Е2.Стойностите са 99.Зная че допустимата граница е до 50,но не мога да намеря информация в Интернет от какво се влияе Естрадиола и защо при висока стойност не може да се започне стимулация.Можете ли да ми помогнете с информация? :(
*
« Отговор #1004 -: Октомври 10, 2007, 13:21:02 pm »
Ето ме и мен, след първия ми преглед на УЗ от началото на стимулацията. Имам 8 фоликула и няколко по-малки. Док. каза, че нещата вървят по план. Господ да помага на всички ни!!!

Добър старт! Браво на теб, Джини! И да знаеш, че и малките ще пораснат. Колко
"манджа" има да изядат още до пункцията...
« Отговор #1005 -: Октомври 10, 2007, 13:29:28 pm »
Днес ми правиха изследване на Е2.Стойностите са 99.Зная че допустимата граница е до 50,но не мога да намеря информация в Интернет от какво се влияе Естрадиола и защо при висока стойност не може да се започне стимулация.Можете ли да ми помогнете с информация? :(

Не помня дали малко по-напред тук в тази тема или пък в друга не се коментираше наскоро точно този въпрос - погледни с търсачко, но в началото на цикъла май винаги е по-висок и после спада.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #1006 -: Октомври 10, 2007, 13:33:06 pm »
Да,тя и доц.Маркова каза че ще спадне,но се разтревожих.Исками се да зная,какво означава висок Естрадиол. :( :( :(
« Отговор #1007 -: Октомври 10, 2007, 13:39:11 pm »
Браво, мила. Стискам палци така да придължава и занапред.
« Отговор #1008 -: Октомври 10, 2007, 13:44:51 pm »
Успех на всички!!! :bighug: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: ....
Момичета, моля припомнете ми на кой ден от цикъла какви изследвания се пускаха, че мисля да ги почвам другата седмица... Ох, свива ме под лъжичката, като си помисля пак какво ме чака, ама няма как! Хайде, ще се озъртам за коремчета в коридора на АГ Варна...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #1009 -: Октомври 10, 2007, 14:00:01 pm »
Setakap, на 3-ти ден от цикъла - LH, FSH, Estradiol, Prolactin,
още ще са ви нужни - Спин, Васерман, Хепатит B,C; микробиология на влагалищен секрет и на еякулат.
Хайде успех и за второто  :crossfingers: :D
« Отговор #1010 -: Октомври 10, 2007, 14:16:46 pm »
Setakap, на 3-ти ден от цикъла - LH, FSH, Estradiol, Prolactin,
още ще са ви нужни - Спин, Васерман, Хепатит B,C; микробиология на влагалищен секрет и на еякулат.
Хайде успех и за второто  :crossfingers: :D

А малкото сладурче долу от снимката пак ли е инвитро? - да полюбопитствам малко  :balk_69:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #1011 -: Октомври 10, 2007, 14:28:52 pm »
А малкото сладурче долу от снимката пак ли е инвитро? - да полюбопитствам малко  :balk_69:

Да, инвитро е - четвърти опит... първият и третият също бяха успешни, но за кратко - оказа се, че имам антифосфолипиден синдром. Както и да е! Всичко се забравя, а и докато жената има матка и дори половин яйчник, има и шансове!
*
« Отговор #1012 -: Октомври 10, 2007, 14:36:37 pm »
*
« Отговор #1013 -: Октомври 10, 2007, 20:42:11 pm »
най вероятно в петък ще разбера, но доц. каза да се готвя за неделя или понеделник за пункция.  :? имам малко страх след болките на сондажа, но всички ме успокояват че нищо няма да усетя.
Надинчи,въобще не се притеснявай - нали знаеш,че сондажа е едно(т.е. с гадната упойка),а пункцията - съвсем друго - с хубавата пълна упойка си заспиваш блажено като къпана :balk_126:,оттам нататък докрая нищо не усещаш, защото спиш дълбоко :sleeping: и докато се усетиш,ги чуваш да ти викат името да те събудят :director:..... :lol: Мдааа,доста хубава упойка,за разлика от гадния Калипсол при сондажа  :x
Стискам палци за пункцията,и хубави яйчица да снесеш :wink:! :balk_35: :hug2:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #1014 -: Октомври 10, 2007, 20:51:28 pm »
За упойката ли питате  :lol: :lol: :lol:
(като от рекламата: за наденицата ли питате  :D )
Аз мноооого я уважавам тая упойка.
Профилактично ако може ще си я бия от време на време  :lol:
Няма да се плашиш, Надинчи ! Това е най-хубавото от цялата работа :)
Успех !
« Последна редакция: Октомври 10, 2007, 20:59:51 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #1015 -: Октомври 10, 2007, 20:56:59 pm »
За упойката ли питате  :lol: :lol: :lol:
(като от рекламата: а наденицата ли питате  :D )
Аз мноооого я уважавам тая упойка.
:lol: :lol: :lol: Вени,разсмя ме пак - де се сети за тва с наденицата  :lol: :lol:

Иначе и аз много я обичам упойката!(че и наденицата! :lol:)

Опаа, сори за спама. :oops: но пък една усмивка няма да навреди на никой. :wink:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #1016 -: Октомври 10, 2007, 21:44:06 pm »
Момичета, моля припомнете ми на кой ден от цикъла какви изследвания се пускаха, че мисля да ги почвам другата седмица...

Setakap, аз вече я свърших тая работа, но освен репродуктивни хормони и серология си пуснах и щитовидните ТАТ, МАТ, FT3, FT4 и TSH за всеки случай. За мъжа също искат серология (st ги е изброила всичките).
*
« Отговор #1017 -: Октомври 11, 2007, 00:43:46 am »
Отчет и от мен - на първи преглед 2 големи и 4-5 по-малки. Вдигнаха ми дозата. Но... продължавам. Утре пак преглед и хормони. Момичете, така ли ще е до края? Нещо ме изнервят ежедневните прегледи и фрапиращо окъснявам за работа.
Крачка по крачка, всички тук вървим към една цел. С малки победи или големи загуби. Дано всички успеем. Аз днешния ден го считам успешен. Стискам палци на всички (толкова сме много, че със сигурност ще изпусна някоя, ако тръгна да изброявам). 8)
« Отговор #1018 -: Октомври 11, 2007, 08:05:19 am »
Момичета, моля припомнете ми на кой ден от цикъла какви изследвания се пускаха, че мисля да ги почвам другата седмица...

Setakap, аз вече я свърших тая работа, но освен репродуктивни хормони и серология си пуснах и щитовидните ТАТ, МАТ, FT3, FT4 и TSH за всеки случай. За мъжа също искат серология (st ги е изброила всичките).

Успех Боровинка! Както и преди, крачка пред мен...  :wink:
ТА, не е зле. Като за първи преглед е добре! Бройката не е важна! Пийте витамини, удряйте по някоя биричка и се збавлявайте - каквото е писано ще стане!
*
« Отговор #1019 -: Октомври 11, 2007, 08:25:21 am »
Ама как да не е важна бройката? Обаче като се има предвид, че съм на 36 и с един яйчник май съм много добре.  :wink: