0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1120 -: Октомври 15, 2007, 14:59:23 pm »
Успех момичета!

ТА, може ли да ми кажеш как точно става вливането - система ли ти пускат, колко време отнема? И на мен ми предстои същото количество, затова питам.

Благодаря!
Система е, ама отнема около 4-5 часа. Аз се изнервих от чакането. Иначе - Имуновинина е на ампули, но ги събират в една система.
Нуше, достатъчни са! А и може още да изскочат!
« Отговор #1121 -: Октомври 15, 2007, 15:01:08 pm »
Та ,стискам палци мила.И на теб Джини ,успех.Нушка не се притеснявай ,всичко ще е наред.
« Отговор #1122 -: Октомври 15, 2007, 15:10:43 pm »
Нуше, достатъчни са! А и може още да изскочат!
  :bighug:
Нушка не се притеснявай ,всичко ще е наред.
:bighug:
*
« Отговор #1123 -: Октомври 15, 2007, 15:37:37 pm »
Нуше, и моите са толкова. Тръгнаха си осем и на последния преглед док. каза, че ще извадят 7-10 яйчица. Ама аз за повече не се и боря. За какво са ти някакви зверски стимулации. Важното е да са качествени яйчицата. А иначе се обадих и питах. В сряда ми е пукцията. А довечера в 00,00 h, трябва да отида при Анито да ми сложи прегнила???
А пункциите къде ги правят. Там на етажа ли? В АГ Варна, де.
*
« Отговор #1124 -: Октомври 15, 2007, 15:41:15 pm »
Да. :D
« Отговор #1125 -: Октомври 15, 2007, 15:46:08 pm »
Благодаря ти за отговора galli,ще говоря с доктора,само да не ми се скара,че сам си ги самоназначила.A Nkклетките са ми 23 при норма(2-11)и пише силно повишени.Твоите колко бяха?

Аз не съм изследвала NК клетки.
При мен антителата на щитовидната жлеза / ТАТ, МАТ/ са завишени в пъти и по тази причина ендокриноложката ми беше препоръчала вливания на Имуновенин.

Моят съвет е да обсъждаш всичко, което правиш или не правиш, всички лекарства, които приемаш, дори и страховете си с д-р Владимиров.
Все пак изхода от Инвитрото зависи от много неща, и ако лекарят ти не е информиран няма как да реагира адекватно. А и нали целта е една - живо родено и здраво бебе.

Ако нещо друго те интересува - насреща съм!
Може и на лични. :flower:

Galli,а какво те посъветва д-р. Владимиров  да направите за завишението на антителата, след като отрече вливанията?
« Отговор #1126 -: Октомври 15, 2007, 16:20:43 pm »
Та, Джини лека и безпроблемна пукция с все качествени яйчица !!!
Нуше не се шашкай,за какво са ти количества яйца ?????важното е да имаш поне 2 който да са перфекните за теб !!! :wink:
А те може да са видяли само толкова сега ???а по нататък може да видят още ....а за разстежа ще ги изчакат да поотраснат ,е няма да са еднакво големи ама достатъчно за да свършат работа ...
Хайде горе главата момичета ,борбата продължава !!!
Много късмет желая на всички !!! :D
« Отговор #1127 -: Октомври 15, 2007, 16:44:55 pm »
Нушка, 8 броя фуликули не са никак малко, има жени само с по 3-4, така че твоите са си съвсем добре. Наистина е важно да са качествени, а не много.
При мен също бяха 8 броя и днес са се появили още 2, вече съм на 5бр. Мерионал, започнах на 4, единствено се притеснявям, че вчера май ме хвана грипа и това не знам как би могло да се отрази.  :?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #1128 -: Октомври 15, 2007, 16:47:44 pm »
А иначе се обадих и питах. В сряда ми е пукцията. А довечера в 00,00 h, трябва да отида при Анито да ми сложи прегнила???
Стискам палци, Джини.
Няма страшно...всичко ще е наред.

Успешен завършек и на теб, Нуше.
« Отговор #1129 -: Октомври 15, 2007, 17:32:05 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:  Благодаря момичета за подкрепата,наистина не зная защо толкова се разстроих.Явно ще имам и такива моменти  :wink:,не зная дали е от самите инжекции,но нещо...много съм се разчувствала.:wink: :wink: :wink:  Прегръщам всички и желая много,много късмет и само положителни резултати. :blowingdust: :blowingdust2:
*
« Отговор #1130 -: Октомври 15, 2007, 17:39:18 pm »
Нуше горе главата :crossfingers:
« Отговор #1131 -: Октомври 15, 2007, 17:48:19 pm »
Нуше горе главата :crossfingers:
    :balk_103: 
« Отговор #1132 -: Октомври 15, 2007, 18:22:25 pm »
Нушка, много е възможно да е от инжекциите това с чувствата. Момичета, кажете ми отразява ли се по някакъв начин това че ме хвана грипа сега по време на стимулацията, за сега само силна хрема имам и кихам постоянно иначе нищо друго  :oops:?
« Последна редакция: Октомври 15, 2007, 18:23:59 pm от marina15 »

*
« Отговор #1133 -: Октомври 15, 2007, 18:37:48 pm »
не, marin4e, не се тревожи, но направи всичко възможно да не оставяш настинката да се разрастне. Взимай си моето любимо Осцилококцинум, чайове, парацетамол или по-добре Фервекс. Изобщо блокирай настинката да не се задълбочи. нормално е при това рязко застудяване. Ще ти мине за два-три дни.
Бързо зодравяване и се пази!
 :goodluck: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Косето е на небето.
« Отговор #1134 -: Октомври 15, 2007, 18:40:26 pm »
Нушка, много е възможно да е от инжекциите това с чувствата. Момичета, кажете ми отразява ли се по някакъв начин това че ме хвана грипа сега по време на стимулацията, за сега само силна хрема имам и кихам постоянно иначе нищо друго  :oops:?
 Марина,ако имаш възможност защо не звъннеш на лекаря си.Най-малкото може да ти каже какво да пиеш..Аз ако бях щях да го направя.И мен това ме притеснява сега да не се разболея,че съм една "кекава"... :wink: Друг съвет не бих могла да ти дам,съжалявам. :(
*
« Отговор #1135 -: Октомври 15, 2007, 18:49:44 pm »
да,да, Nushka76 е права, по-добре на доктора да се обадиш.

Косето е на небето.
« Отговор #1136 -: Октомври 15, 2007, 19:07:12 pm »
Ами днес бях при него и имах и други въпроси и забравих за това да го разпитам как стоят нещата.   :?  Ще взема да му звънна. Иначе каза , че и лигавицата била отлична и още 2 фуликулчета се появиха, каза че стимулацията бела се развила много благоприятно, каквото и да значи това, само да не взема да провяла нещата с този тъп грип, откъде се взе изведнъж, пия витамини, парацетамоли и пак....

*
« Отговор #1137 -: Октомври 15, 2007, 19:11:09 pm »
в кой ден от стимулацията си, marina, колко ти остава до пункцията?

Косето е на небето.
« Отговор #1138 -: Октомври 15, 2007, 19:11:49 pm »
TA,DJINI пожелавам ви безпроблемни пункции и много качественни яийиклетки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,а след това  :bfp: :bfp:
« Отговор #1139 -: Октомври 15, 2007, 22:25:11 pm »
Марина,опитай се да тушираш грипа.До трансфера трябва да си 6.Най-важното е да нямаш температура.Тогава лекарите не дават много шанс.Не се плаши,просто вземи мерки всякакви.И аз изкарах грип в началото на стимулацията,но добре,че мина бързо.
There's no way to happiness,
Happiness is the way!