Благодаря ви момичета за стиснатите палци.Желая ви от все сърце същото и на вас.
Не сте ли забелязали,че обикновенно когато всичко върви много гладко финала е труден? А когато има трудности,накрая всичко е идеално?/поне на мен ми се иска да вярвам,че е така
/ При първият ми опит всичко беше перфектно,започнах стимулация без проблеми,всичко вървеше в норми....и нищо.
Лекарката все ме хвалеше,че съм безпроблемна...А този си опит го започвам от миналата година и все нещо не ми беше на ред...То хормони ли не бяха..,ендрометреоза ми изкараха/оказа се киста/,лапароскопия ми правиха...,Естрадиола ми бе висок и пак забавяне....Накрая,след една година и нещо...,най-после започнах и днес на първи преглед рухнах психически и аз не зная защо...
Моля се след всички тревоги,финала да е успешен.Зная,че не съм единственна,всички сме си с болката и няма никакво значение кой от колко време живее с нея...
,въпроса е,че живее...Пожелавам на всички,всички...да усетим най-великото чувство...ДА БЪДЕМ МАЙКИ. :blowingdust: :blowingdust2: