0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1140 -: Октомври 15, 2007, 22:37:36 pm »
На Джини и на Та пожелавам леки пункции и хубави яйчица!
Нуше, спокойно важното е качеството!
Марина, пий сок от грейпфрут и се обади на док. да го питаш какви лекарства да пиеш.Да го гониш бързо този грип!
Успех момичета!
« Отговор #1141 -: Октомври 15, 2007, 22:47:49 pm »
Нуше, спокойно важното е качеството!
   :bighug: Всичко е наред вече.... :D  поуспокоих се.Не мога да си обясня защо днес се оставих на емоциите,но сякаш не можех да се контролирам...Ужас..,а съм в самото начало... :D :D :D  Сега слушам хубава музика и се чувствам прекрасно  :balk_111:
*
« Отговор #1142 -: Октомври 15, 2007, 23:03:27 pm »
 :bighug: А така!А за емоциите
ми то е нормално да си ни тресат какви ли не! :)
*
« Отговор #1143 -: Октомври 15, 2007, 23:06:01 pm »
Да се отчета и аз.Седми ден от стимулацията.Фоликули-няколко :lol:от които два много бързат, дано другите да ги догонят/че си имам само един яичник/.Лигавица-за мен хич я няма, ама какво да се прави.Колкото толкова.То аз си знаех, че няма да помръдне.Ама като се сетя, че моя позната забременя и със седем мм. се успокоявам сама.И вие помагате де :D
« Отговор #1144 -: Октомври 15, 2007, 23:13:55 pm »
Браво на тебе Кети!!!
Супер си си !А за лигавицата каквото сабя покаже ще е ....
Успех ти желая и много късмет !!
« Отговор #1145 -: Октомври 15, 2007, 23:18:35 pm »
Да се отчета и аз.Седми ден от стимулацията.Фоликули-няколко :lol:от които два много бързат, дано другите да ги догонят/че си имам само един яичник/.Лигавица-за мен хич я няма, ама какво да се прави.Колкото толкова.То аз си знаех, че няма да помръдне.Ама като се сетя, че моя позната забременя и със седем мм. се успокоявам сама.И вие помагате де :D
 Ketti,то малко смешно аз да успокоявам...,защото и мен днес ме "тресяха" едни... :wink: Но настрой се оптимистично и ще ти е по-добре..Много,много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен всичко да бъде както трябва.Пожелавам ти от все сърце  :bfp:
*
« Отговор #1146 -: Октомври 15, 2007, 23:27:48 pm »
Успех момичета
Всичко ще е наред
Ще видите :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #1147 -: Октомври 15, 2007, 23:30:51 pm »
Благодаря ви момичета за стиснатите палци.Желая ви от все сърце същото и на вас.
« Отговор #1149 -: Октомври 15, 2007, 23:47:49 pm »
Благодаря ви момичета за стиснатите палци.Желая ви от все сърце същото и на вас.
      :balk_21:    Не сте ли забелязали,че обикновенно когато всичко върви много гладко финала е труден? А когато има трудности,накрая всичко е идеално?/поне на мен ми се иска да вярвам,че е така :wink:/ При първият ми опит всичко беше перфектно,започнах стимулация без проблеми,всичко вървеше в норми....и нищо. :(  Лекарката все ме хвалеше,че съм безпроблемна...А този си опит го започвам от миналата година и все нещо не ми беше на ред...То хормони ли не бяха..,ендрометреоза ми изкараха/оказа се киста/,лапароскопия ми правиха...,Естрадиола ми бе висок и пак забавяне....Накрая,след една година и нещо...,най-после започнах и днес на първи преглед рухнах психически и аз не зная защо... :( Моля се след всички тревоги,финала да е успешен.Зная,че не съм единственна,всички сме си с болката и няма никакво значение кой от колко време живее с нея... :( ,въпроса е,че живее...Пожелавам на всички,всички...да усетим най-великото чувство...ДА БЪДЕМ МАЙКИ. :blowingdust: :blowingdust2:
« Последна редакция: Октомври 15, 2007, 23:49:20 pm от Nushka76 »
« Отговор #1150 -: Октомври 16, 2007, 00:00:47 am »
Хей Нуше май всяка сполука е добре изстарадана ...така че всеки си плаща цената нали знаеш!!!
Стискам палци всичко да е с благополучен край!! :)
« Отговор #1151 -: Октомври 16, 2007, 00:08:40 am »
Хей Нуше май всяка сполука е добре изстарадана ...така че всеки си плаща цената нали знаеш!!!
Стискам палци всичко да е с благополучен край!! :)
  Дано...,всички на това се надяваме... :bighug:  ,а и вярваме....Щом продължаваме борбата.... :balk_103:
« Отговор #1152 -: Октомври 16, 2007, 08:00:08 am »
в кой ден от стимулацията си, marina, колко ти остава до пункцията?

Днес вече ми е 11-ти ден и мисля че имам още поне 3-4 дни до пункцията,защото вчера фуликулите бяха около 13-14мм.Надявам да се оправя през тези дни. Мисля и днескашния ден като мине и пика на грипа да е отминал, нали през първите дни е най-силен, вчера взимах всякакви мерки -чайове, билки, парацетамоли,аспирини, витамини, затопляне....през нощта спах с качулка на главата и наистина носа ми не се запушва така както вчера, инхалациии с лайка правих 2-3 пъти - абе надавам се да го надвия. Температура нямам и за сега.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #1153 -: Октомври 16, 2007, 09:20:24 am »
Марина,желая ти много късмет,ще се справиш :D И аз взех да се позамислям за това простудяване и гриповете...Ходя на работа,имам пряк контакт с клиенти,а това започна да ме притеснява...Чудя се дали да не си взема болнични,за да избегна евентуално разболяване? :( И да ви се похваля,горда съм със себе си... :wink: :wink: :wink:,днес се поуспах за инжекциите и както се казва "Неволята учи".Бих си Декапептила и Пурегона сама. :lol: :lol: :lol: То не било кой знае какво...,но до сега пусти страх.Четях тук,че доста момичета си ги бият сами,но аз не смеех.....Е,днес нямаше друг вариант. :wink:
« Отговор #1155 -: Октомври 16, 2007, 09:36:07 am »
:needleani: :balk_47: :balk_602:
     :D :D :D  Благодаря,горда съм със себе си... :wink: :wink: :wink:
*
« Отговор #1156 -: Октомври 16, 2007, 09:41:23 am »
:needleani: :balk_47: :balk_602:
     :D :D :D  Благодаря,горда съм със себе си... :wink: :wink: :wink:
Има защо! Браво! :D
« Отговор #1157 -: Октомври 16, 2007, 09:56:16 am »
Има защо! Браво! :D
   :balk_103:  Peta,между другото ти беше първата,за която прочетох,че си ги бие сама...Вдъхна ми кураж,да знаеш... :bighug:
*
« Отговор #1158 -: Октомври 16, 2007, 10:02:55 am »
Здравейте сладурани, ето ме и мен, след пункцията. Снесох 16 яйца  :balk_47: Браво на мене, направо не е за вярване след като Маркова ми каза че чака само 8? Нушка няма да се шашкаш за броя накрая винаги излизат повече. Както ти казват, важно е наистина качеството а не количеството.
*
« Отговор #1159 -: Октомври 16, 2007, 10:06:07 am »
Ами Nushka76 , не е страшно а спестяваш толкова излишно време и нерви от висенето в коридора...
 Еееее Наденце , браво. Много се радвам за теб. Хайде сега най-хубавите ембриончета да ти върнат. :bighug: