0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1220 -: Октомври 16, 2007, 22:43:58 pm »
Душе, горе главата!Важното е че ще продължите следващия месец!
 :bighug:
Та, пожелавам ти успех!И да се оплодят и трите яйчица!
Наха, благодаря за чудесното пожелание.Даваш ми много кураж!

Еганева, ти как си?

Аз пипнах някаква настинка и имам температура!Ако устискам до събота отивам на кръвен тест,макар че не вярвам това да се случи, защото си имам всички пмс-симптоми!
Успех и от мен на всички! :bighug:
« Отговор #1221 -: Октомври 16, 2007, 23:19:44 pm »
Ole,не се обезкуражавай. 8O Горе главата,нали е нещо нормално да имаш пм-симптоми?  Всичко ще е наред,виж колко много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: има за теб!!!
*
« Отговор #1222 -: Октомври 16, 2007, 23:38:59 pm »
 :D Благодаря ти Нуше :bighug:!И аз отвръщам със същото! :crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers:
« Отговор #1223 -: Октомври 17, 2007, 00:11:26 am »
 :bighug: :bighug: :bighug:   Така съм се настроила за бебе...,че.... :D :D :D  Но ако не се получи,на пролет пак като се върне мъжа ми.Какво да се прави,при някой става от раз,при други не.Е...,не че ще "махна" с ръка все едно,че нищо не се е случило...Ще си поплача и ще продължа.Дано обаче да продължа с  preggo.Нали всички започваме с тази надежда... :balk_22:
*
« Отговор #1224 -: Октомври 17, 2007, 00:33:34 am »
:bighug: :bighug: :bighug:   Така съм се настроила за бебе...,че.... :D :D :D  Но ако не се получи,на пролет пак като се върне мъжа ми.Какво да се прави,при някой става от раз,при други не.Е...,не че ще "махна" с ръка все едно,че нищо не се е случило...Ще си поплача и ще продължа.Дано обаче да продължа с  preggo.Нали всички започваме с тази надежда... :balk_22:
:good_post: И аз :)

« Отговор #1225 -: Октомври 17, 2007, 00:44:25 am »
 :blowingdust: :blowingdust2:   Феите ще ни помогнат....... :blowingdust: :blowingdust2:
« Отговор #1226 -: Октомври 17, 2007, 09:16:39 am »
Оле, дано да успееш, не се настройвай предварително, защото то така стават нещата, имам вече една приятелка, дето се беше разбаляла след трансфера и дори докторите я бяха отписали, ама не познаха  :lol:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #1227 -: Октомври 17, 2007, 10:12:51 am »
 :D Момичета,имате и моите най-горещи пожелания за успех!Късмет на всички!
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #1228 -: Октомври 17, 2007, 10:15:48 am »
Оле, Душка, важен е крайния резултат - нито загубеното време, нито болката, нито усилията и средствата имат значение. Така че смело напред и знайте че всички ние тук сме заедно с вас! Оле няма се оставяш на някаква наситнка я!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1229 -: Октомври 17, 2007, 10:37:03 am »
Привет от мен!!!
 :D

ТА, Оле, Нуши, Надинчи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Аз съм добре, само дето нямам никакви симптоми. :(

« Отговор #1230 -: Октомври 17, 2007, 10:58:51 am »
А ти какви симтоми смяташ че трябва да имаш, аз доколкото знам първите характерни симптоми са чак втория месец, така че си трябва търпение  :lol:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #1231 -: Октомври 17, 2007, 11:03:06 am »
Женяяя,я горе главата! :bighug:
Не е нужно да имаш симптоми.

*
« Отговор #1232 -: Октомври 17, 2007, 12:08:23 pm »
Привет от мен!!!

Жени, аз като имам симптоми все едно всеки момент ще ми дойде и ме обливат едни топли вълни. Пак си полудявам тихичко.Всички сме различни!! Ако ни е писано ще стане!!!И да го мислим и да не го, незнаем какво точно се случва с тялото ни точно в този момент!
Прегръщам те и горе главата!!
*

eganeva

• 4584
« Отговор #1233 -: Октомври 17, 2007, 12:30:42 pm »
 :(
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #1234 -: Октомври 17, 2007, 13:40:15 pm »
Женя,не ме е срам пред никой тук и ще те перна ако прдължаваш!
Спри се бе ,след малко ще ти се обадя и ще видиш :x
Мацки време е за полужителни новини.
Днес ми се обади едно момиче от групата на Маркова и май и при нея не са станали нещата :(
Кво става?
Я се стегнете и добри новини пишете!!!!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #1235 -: Октомври 17, 2007, 13:46:01 pm »
Мила ЕГанева,позволявам си да те посъветвам:не се вглеждай в себе си.Можа да имаш предменструални симптоми,а може и да не чувстваш нищо.Аз изпитах и двата варианта и точно,когато не чувствах нищо,забременях с близнаци.По-вероятно е от притеснения да си докараш беля.Кажи си :каквото е посано и това е Ако не можеш да издържиш до датата на теста,направи си уринен още на 29ден/първия ден от закъснението/Резултат ще имаш.Успех,леко чакане и положителен тест.
« Отговор #1236 -: Октомври 17, 2007, 13:52:36 pm »
Eганева стискам палци с всичка сила .Успех мила .Късмет на всички  yahoo_17
*

eganeva

• 4584
« Отговор #1237 -: Октомври 17, 2007, 13:59:01 pm »
 :bighug:

Вале, вчера ти звънях 2 пъти.

направи си уринен още на 29ден/първия ден от закъснението/

Как уринен бе?
Не е ли рано?
Аз мисля кръвен да правя.
« Отговор #1238 -: Октомври 17, 2007, 15:35:38 pm »
ей момичета,само споко.не гледайте симптомите.на мен на 10 ден от ЕТ ми се появи една пъпка,която винаги ми излизаше преди цикъл,гърдите спряха да ме болят...просто край.така се отчаях,мъжа ми вика айде да отиваме на кръвен.докато ми вземат кръв сърцето щеше да ми изкочи а после си викам,че каквото зависи от мен съм го направила.
кръвния ми беше 90,не можех да повярвам...
стискам ви палци и леко чакане деня на теста
« Отговор #1239 -: Октомври 17, 2007, 15:41:54 pm »
Привет от мен!!!

Женя,моля те не падай духом!!!Мина през толкова много мъки..,бори се..,повярва си че можеш да продължиш...А сега точно,когато трябва да си най-силна се оставяш...Ти си една от тези,които ми вдъхна много кураж и ме накара да си повярвам.Не търси симптоми,при всеки е различно.Ти си-си ти...Зная,че на края е най-тежко...,но пък ще видиш,че ще е и най-сладко след 9 месеца  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 17, 2007, 15:46:54 pm от Nushka76 »