0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации- септември, октомври
« Отговор #220 -: Октомври 09, 2007, 20:48:47 pm »
Моми4ета, аз отпадам, днес 17ти ден след реинсето пак дефектен тест, пак показа -
Още не ми е дошло, но нямам и признаци 4е няма да ми дойде, затова по4вам да планирам следващия опит, не знам още дали ще се вклю4а в ноемврийската или направо декемврийската серийка, но в която и да е, ще е задължително с + резултат ве4е  :D
Айде стискам палци на вси4ки,
викси това 4е те болят гърдите според мен е много добър симптом  :wink:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #221 -: Октомври 09, 2007, 21:10:49 pm »
Маки яки,още има шанс, :crossfingers:
wixi,дано сте успели мила ,късмет и вяра .
тИТИ,Пухи,Диди ,стискам много силно палци и на двете ръце.
Магичка ,не се притеснявай ,може пък да се покачат стойностите.Успех .
*
« Отговор #222 -: Октомври 09, 2007, 21:21:19 pm »
Още веднъж благодаря на всички момичета! На искрени пожелания - искрени благодарности!
*
« Отговор #223 -: Октомври 09, 2007, 22:51:43 pm »
Благодаря за пожеланията!А пък дано да има с какво да ви се похваля след 10 дни. Всъщност, като инсетата са правени на 06/10 и 07/10 , кога най-рано мога да имам резултат.Док. каза 14 дни, ама не може ли по-раничко??? Поздрави!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*
« Отговор #224 -: Октомври 09, 2007, 22:56:10 pm »
диди, може кръвен тест на 10ти ден, това е то4но след седмица  :goodluck:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #225 -: Октомври 10, 2007, 08:06:19 am »
макияки, успех мила следващия път  :goodluck:, а защо чак ноември или декември? аз съм решила ако и моя тест е дефектен :) и ми дойде да започвам следващата стимулация веднага.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #226 -: Октомври 10, 2007, 08:45:19 am »
стига негативни мисли, всички се борим за положителни резултати.
до края на годината трябва да сме приключили с чакането, което за момента ме убива честно да ви кажа. имам и един друг въпрос - седмица след инсето имам леки придърпвания, каквито усешах след прегнила при пукането на фоликулите и не знам какво да мисля? ако е ПМС - без думи, ако е нещо друго - здраве му кажи. но стига са сега. пожелавам ви повече положителни тестчета. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #227 -: Октомври 10, 2007, 12:26:57 pm »
МакиЯки, пожелавам ти оттук нататък НИКАКВИ дефектни тестове за теб!  :crossfingers:

А иначе и аз ими някакви придърпвания вляво - където беше фоликула, ама понеже доктора го пукна с ръце си мислех, че може да е от това  :? Де да знам...

Много ви стискам палци на всички  :crossfingers:   :bfp:  :bighug:
         Equally Destructive
« Отговор #228 -: Октомври 10, 2007, 15:01:31 pm »
Това се иска от нас: само положителни мисли и спокойствие.
« Отговор #229 -: Октомври 10, 2007, 19:29:17 pm »
Момичета понеже вече сте с опит  в областа на инсетата а ние сега сме на стартовата линия искам да попитам кога обикновенно си биете инжекциите-меногон в случая при мен фостимон? Сутрин ли, вечер ли,имали някакво значение?

*
« Отговор #230 -: Октомври 10, 2007, 21:04:03 pm »
Калимера, няма зна4ение кога, избираш си и си ги правиш или сутрин или ве4ер, когато ти е удобно,
моми4ета днес ми дойде, най-после, бях по4нала да се притеснявам, 4е сигурно имам кисти, щом теста е - а не ми идва /ина4е тва за кистите, го про4етох в упътването за теста, не е ли яко: ако теста ви е -, а не ви идва, ти4айте при док да ви гледа за кисти.../ поне тва не е
Ина4е стискам палци на вси4ки 4акащи, никакви дефектни тестове да няма
Викси моя опит може да е 4ак ноември или дек, по финансови при4ини и поради нищо друго, ина4е според мен най-добрия вариянт е без прекъсване, но ти се успокой и ще видиш 4е няма да ти се наложи да се стимулираш пак през окт.
Успех на вси4ки, стискам ви палци

*

*слонче*

• 1764
« Отговор #231 -: Октомври 11, 2007, 08:55:51 am »
Макияки, следващия път ти пожелавам теста да е ++++++++.
Успех и на останалите в темата! :wink:
*
« Отговор #232 -: Октомври 11, 2007, 09:45:52 am »
miori=makiyaki ти си силно момиче, съжалявам за този неуспешен опит. Сега почивка а после никакви дефектни тестове - само ++++++  :bighug: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #233 -: Октомври 11, 2007, 11:44:58 am »

ина4е според мен най-добрия вариянт е без прекъсване

Защо е по-добре без прекъсване? Няма ли нужда да почива организма? Аз сякаш имам нужда от почивка... :sleepy:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #234 -: Октомври 11, 2007, 15:53:35 pm »
Хорица току що се прибирам от клиниката.  :balk_145:  Налага се да ви кажа чао и да се преместя в темата за инвитрото. Минаваме към танковете и галбиците!!!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #235 -: Октомври 11, 2007, 16:09:42 pm »
А иначе и аз ими някакви придърпвания вляво - където беше фоликула, ама понеже доктора го пукна с ръце си мислех, че може да е от това  :? Де да знам...

8O 8O 8O Извинете за невежеството,но възможно ли е да се пукне фоликул с ръце?Как ти го спука,бе мила?На УЗИ-то ли видяхте,че е вече спукан?!? Вярно ли е това наистина? 8O
« Отговор #236 -: Октомври 11, 2007, 16:18:45 pm »
Калимера,няма значение кога ще се бият,но мен ме бяха посъветвали да ми ги слагат вечер,защото понякога от меногона получавах леко придърпване в областта на яйчниците и схващане там където ми ги поставяха и така вечер след като ми ги биеха веднага си лягах,а и ако ходиш на работа е по-добре да е вечер.
Макияки, даже е добре организмът да почине 1месец,ако си получила и някоя кистичка в следствие на стимулацията тъкмо ще изчезне.
Магичка,успех,късмет!(няма ли шанс,ако пробвате още една инсе?)
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #237 -: Октомври 11, 2007, 16:25:52 pm »
Ами доки  каза, че няма смисъл да се мъчим повече.

*

*слонче*

• 1764
« Отговор #238 -: Октомври 11, 2007, 16:36:10 pm »
Магичка, не разбирам - преди месец естествено, сега ти е първото инсе и другия месец инвитро? има ли причина? нали лапарото мина успешно? извинявай, но нещо не разбирам. успех все пак.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #239 -: Октомври 11, 2007, 16:45:42 pm »
Баракудке, разбира се че се видя на УЗИ-то, че е спукан фоликула (иначе мира нямаше да имам  :) ) А що се отнася до начина - ами не е от най безболезнените процедури  :( . Доктора напипа фоликула (все пак беше 3,2см - цяло фоликулище  8O), притисна го и го спука.
Съвсем вярно ти казвам! Честна счетоводителска!  :wink:

Магичка, съжалявам за неуспеха ти  :( . Оттук нататък ти желая много късмет и  :bfp1: в най-скоро време  :bighug:
         Equally Destructive