Ами и на моя съпруг д-р Личев му изписа Харвест, наред със Суправит Silver и Carsil. Аз впрочем съм доста скептична и към Суправит, ама темата е за друго. Резултатът от SDI-теста при него е среден до добър оплодителен потенциал. На мен си ми изглежда прилично без да имам претенции да разбирам чак толкова, ама след пътя, който извървяваме, имам поне бегла представа за какво става дума. Да не говорим, че д-р Личев веднага ни стресна, че сме само за ИКСИ, ама това след лечението с Харвест евентуално. Засега не ставаме и за ИКСИ. Ама аз нали си проверявам всичко, попитахме неговата си лекарка. Вярваме си на нея ние. Защото от 12 млн. броя сперматозоиди ги докарахме до към 70 млн. Вдигнахме и процента на тези с нормална морфология. Това се случи след операция от варикоцеле и повече от година и половина прием на антиоксиданти. От 7 на 9%. Не е много, ама пък си е нещо. И при условие, че тя смята, че сме си добре за инсеминация, на кого да повярваме. За мен няма дилема. Не поръчахме Харвест. Следваме старата схема на лечение. Дотук дава резултат. Както виждате разлика в мненията от земята до небето. Оставям на вас да решите дали да се доверите на преценките на д-р Личев. Аз не искам да ми слагат розови очила, ама и не искам да падам чак толкова отвисоко. Аз се опитвам да си повярвам, че и естествено забременяване е възможно, а пък сега - ИСКИ. Не правя заключения, тях ги оставям на вас.