0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Спите ли спокойно?
« Отговор #20 -: Септември 08, 2007, 11:50:10 am »
Мимка,
мисля, че има за какво да се тревожиш.Подобен пик на сънищата не позволява на организмът ти да почива пълноценно и ако продължава по-дълго време се отразява на физическото ти състояние...Иначе може да ползваш поне съновник да си разгадаваш :)
*
« Отговор #21 -: Септември 08, 2007, 12:13:55 pm »
Ми аз никога не съм вярвала на сънища, според мен са плод на подсъзнанието.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #22 -: Септември 08, 2007, 14:11:51 pm »
Evro :hug2: радвам се, че съм те разсмяла. Туто_бене, аз също се сърдя като/ако се събудя, щото любимия се възползва и ми задава въпроси, хили се и ми се подиграва и аз се нервирам. Е, на сутринта ми е минало :) 
*
« Отговор #23 -: Септември 08, 2007, 14:44:51 pm »
Аз също съм сомнамбулствала. Като по- малка освен, че говорех на сън ставах и излизах, разхождах се из двора, ходех до външната тоалетна, до външната чешма. Не знам защо си избирах неща които са на двора. Татко се бъзикаше, че ще ме върже с вериги, та като ставам да чува дрънченето. Явно пубертета ми е повлиял и вече не се разхождам нощем, но все още продължавам да бълнувам и говоря. Освен това от време - на време имам страшно безсъние, например с месеци по - рано от 5-6 ч. сутринта не заспивам. Сега заспивам вечерно време, но пък съня ми е много неспокоен, въртя се срашно много, събирам си чаршафа под мен и най редовно спя на матрака. Завирам се в дупката на плика или и аз  като Мимка си бутам възглавницата и разни такива неща. Но от всичко ми е най - гадно това, че много сънувам. Аз вече не мога да се сетя за вечер да си легна, да си заспя кротко и да се събудя на сутринта спокойна, не сънувала и да не съм потна.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
*

adi

• 7710
« Отговор #26 -: Септември 09, 2007, 07:51:57 am »
вече го изтеглих.....разбрах че не е филм.... :oops: :oops: :lol: :lol:
« Последна редакция: Септември 09, 2007, 07:56:47 am от adi »
*
« Отговор #27 -: Септември 09, 2007, 09:06:43 am »
вече го изтеглих.....разбрах че не е филм.... :oops: :oops: :lol: :lol:
:D :bighug:
*
« Отговор #28 -: Септември 09, 2007, 14:03:50 pm »
Аз не спя спокойно от много години.Будя се нощем по няколко пъти,имам много лек сън .А когато ми предстои нещо- пътуване или празник или някакво дългоочаквано събитие съвсем изкуквам :)По време на процедура - всичко на квадрат. :) Много съм емоционална и не мога да се дистанцирам от преживяното или мисълта за туи ,което очаквам :)

Сънувам всякакви щуротии -падам от високо,бистра или мътна вода,бягам от някои ,а силите ми не стигат,все едно някои ме спира.Често спя  с леко отворени очи,майка ми е казвала,че от малка съм така :)Не съм сомнабулствала,обаче съм виждала  такива представители :lol:

Преди повече от 10 год бях сънувала Бон Джоуви....ама как го сънувах малиииииииииииии  :lol:.Бях неговата любима и обикаляхме с него на турне в една каравана представете си ! Чувствах се много много щастлива, летях,блаженствах  събудих се развълнувана и пак заспах и започна втора серия :D.Когато си спомня за този сън ,си спомням чувствата с които се събудих тогава и ми става весело  :D

« Последна редакция: Септември 09, 2007, 14:05:25 pm от Divna »
*
« Отговор #29 -: Септември 09, 2007, 15:43:06 pm »
Сънувам всякакви щуротии -падам от високо,бистра или мътна вода,бягам от някои ,а силите ми не стигат,все едно някои ме спира.

Това все едно аз съм го писала.Като малка-на около година и половина, тъкмо съм прохождала, когато съм се отскубнала от ръката на майка ми и съм скочила на улицата.Паднала съм пред една кола, човека е дал рязък завой, за да не ме блъсне и се е блъснал в някакъв контейнер.Явно от тогава ми е останало, но винаги най-първия ми сън вечер, когато заспивам е как падам на асвалт.И точно преди самия удар с него се стряскам.Майка ми ми каза,че ме е водила да ми леят куршум, но не е имало ефект.
А това за бягането ми е редовно.Опитвам се да бягам, но така ми тежат краката, а толкова много ме е страх.... :(
*

adi

• 7710
« Отговор #30 -: Септември 09, 2007, 17:32:24 pm »
А когато ми предстои нещо- пътуване или празник или някакво дългоочаквано събитие съвсем изкуквам :)По време на процедура - всичко на квадрат. :) Много съм емоционална и не мога да се дистанцирам от преживяното или мисълта за туи ,което очаквам :)

и аз такааа :oops: :oops: :oops:луда работа
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #31 -: Септември 09, 2007, 17:39:48 pm »
Абе момичета,вие сте страшни!Много се смея с вас! :D
Аз като малка,много се смеех на сън! :lol:
Една нощ,майка ми вика,15 минути съм се смяла,ама смях ви казвам,
с глас.В будно състояние не мога да се смея така!
По едно време говорех,казвах си всичко,каквото и да ме питаш,
цялата истина изплювах!После като се ожених престанах,слава Богу! :lol:
Но най-лошото беше,имах един период,дето скърцах със зъби!Ама яко!Цяла нощ!
Как са ми останали зъбите,не знам! :?
« Последна редакция: Септември 09, 2007, 17:42:52 pm от sami »

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

adi

• 7710
« Отговор #32 -: Септември 09, 2007, 17:48:03 pm »
старите баби казват,че децата дето скърцат с зъбите ....имали глисти :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #33 -: Септември 09, 2007, 18:04:30 pm »
Офф, Ади! :lol: :lol: :lol:Сега ще решите, че ви бъзикам, ама не е така.Моя мъж е много кльощав.Яде много, ама не качва.И една нощ го чувам как скърца със зъби.Нищо не му казвам, обаждам се на майка ми.Викам "Мамо, Яшо има глисти, скърца със зъби" :lol:
Майка вика-ми няма нищо срамно бе, върви в аптеката и купи хапче за глисти.И отивам аз в аптеката и викам на аптекарката-Искам хапче за глисти.Тя ме оглежда отгоре до долу и ми вика-За вас ли????Аз - 8O 8O 8O, при метър и 70, тогава бях около 62 кг, ама хич не изглеждах глистава  :lol:.Купих аз, то в една цяла опаковка само едно хапче.Както и да е, прибирам се и викам на мъжо-чух те как скърцаш със зъби, имаш глисти!!! :oops:Той вика-Абе ти луда ли си??? 8OИ почваме един спор, накрая само за да ме накара да млъкна изпи хапчето.Ами минаха 4-5 години от тогава, файда няма.(само за протокола-нямаше глисти  :lol:)

Сори за офф-а! :oops:
« Последна редакция: Септември 09, 2007, 18:34:15 pm от Мимка »
*

adi

• 7710
« Отговор #34 -: Септември 09, 2007, 18:10:05 pm »
Абе Мимка  :D,казвам само какво казват старите баби  :lol: :lol: :lol:
То и моя само хаби храната ,висок... клъощав ,,...хапва си добре но джинса им е такъв :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:(и аз моя 2-3 пъти съм го чувала да скърца с зъбите,но не съм му купувала хапче за глисти :lol: :lol: :lol:)

*
« Отговор #35 -: Септември 09, 2007, 18:28:34 pm »
4-5 години от тогава, файда няма.(само за протокола-нямаше глисти  :lol:)
Аз срам не срам, ще питам :oops: :oops: ти как разбра, че няма глисти. :wink: :lol: :lol:
*
« Отговор #36 -: Септември 09, 2007, 18:31:43 pm »
4-5 години от тогава, файда няма.(само за протокола-нямаше глисти  :lol:)
Аз срам не срам, ще питам :oops: :oops: ти как разбра, че няма глисти. :wink: :lol: :lol:
Ми на коте или кученце като му дадеш хапче за глисти и то изаква глистите, моя уж нищо такова не измъти, пък знам ли, може да не ми е казал. :lol:Ама ако имаше трябваше да напълнее след хапчето, ама тц! :lol:
*
« Отговор #37 -: Септември 09, 2007, 18:37:14 pm »
Знаеш ли изведнъж каква картинка изникна в съзнанието ми?  :oops: :lol: седи наша Мимка пред тоалетната с пръчка в ръка и дава зор на горкия човечец да свърши работа. :lol: Абе може и подробности да кажа, ама не е за предпочитане. :wink:
Знаеш ли как се лезя сама тук? :lol:
*
« Отговор #38 -: Септември 09, 2007, 18:39:36 pm »
Ееееее, Марииии  :lol:, не съм чак такъв фашист бе, недей така!Пък нали знаеш повечето мъже вършат тая работа по 40 минути, как ме виждаш толкова време да държа сопата?То ще ми омалее ръката. :lol:
Малии, колко наспамихме темата само  :oops: :oops: :oops:
« Отговор #39 -: Септември 09, 2007, 19:01:55 pm »
Mимс, и аз като Мари си мислех същото  :lol: :lol: :lol:
Иначе за спама, ко ти пука, нали темата си е твоя ;)
Колкото за сънищата, от време на време и аз и мъжа ми имаме "изпълнения".
То на всеки се случва да има непсокоен сън поради една или друга причина.
Имаше период, в който моя сънуваше абсурдни и идиотски неща, а аз чаках всяка сутрин да ми разкаже и да ме разсмее с нещо ново. Това за което се сещам сега е примерно как сънувал че му присаждат задница на жигули !!! Ама операцията се оказала неуспешна та я повторили  :lol: Друг път се събужда и вика....викам кво става бе, ми сънувал че Иван Вазов президент  :lol: Е викам ко толкова - остави човека като го влече. Събуждал се е стреснат, буди и мен и ме пита изневерявам ли му  :lol: Щото съм била избягала с друг и съм го оставила...хахаха Викам като реша да бягам ще ти напиша поне бележка, спокойно  :lol: Бутам го, че ми хърка, а той вика: "Остави ме да преместя тухлите, ако искаш ела помагай  :lol: " И аз съм имала абсурдни сънища, често отражение на изминалия ден, или на нещо което ме притеснява. Бълнувала съм, буйствала съм, но в рамките на нормалното (каквото и да значи това)  :lol: :lol: :lol: