Привет и от мен!
Уайт,
гледам, че преди 2 дни си писала за ФМ при Димитрова.
Сега и аз да споделя. На 20.09.имах час при нея за 14:00. Тя дойде в 14:30, но това е бял кахър. Малко крива ми се стори. Накара ми се едно хубаво, че съм с триплодна, че съм дребна жена и няма да я износя и защо са ме стимулирали с Кломид. Ние се опасяваме от риска от хромозомни аномалии, тя се скара, че сега съществува риска да ги родя в 31г.с. и 2 мес. да са в кувьози. Оказа се, че едната плацента ми е превия. Не мога да бъда на 100% диагностицирана за наличие на тризомии, защото при многоплодна нямало как да се диагностицира. Накрая каза:"не се сърдете, че така ви се карам." Каза, че редуциране тя прави, но вече се зарекла да не прави. Записахме час за 2ра ФМ след 6 седмици.
От там се вдигаме и отиваме при Стаменов. Бях впечатлена, че ни отдели достатъчно време и каза същото, че матката ми не била устроена да износи триплодна и, че препоръчително е в моя случай редуциране, но това е трябвало да се направи в 7ма г.с., най-късно в 8ма. /Ами ние като не сме знаели!!! Тукашната ми док, която ме следи ми препоръча редукция, но така и не ми каза кога се прави. Че аз бях в 7ма - 8ма, когато ги видяхме, че са три!/ Той го практикува, но вече съм била закъсняла. Каза ми, сега ако искам, мога да отида при Мазнейкова, че тя практикувала друг метод - отгоре през корема. И той каза същото като Димитрова: Ще ги изтупате 2 месеца по-рано и после по кувьози. Каза и за трети вариант да прекратим бременността и да започнем отново, при което аз се разплаках. За мен това не е вариант.
В понеделник сме при Мазнейкова.
Честно казано, аз си ги искам и тричките, но мъжа ми е много притеснен.
Толкова много я исках тая бременност, а сега как да прецакам едното? Грехота е.