Здравейте бъдещи майчета,
Отдавна не съм писала, но бях доста заета. В понеделник ми е първия ехограф за да видим бебчето едно ли е или са две. Тук в Канада 1-вия ехограф винаги го правят в 6-та седмица. Малко съм се попритеснила дали всичко ще е наред. До понеделник 17 Септември ходих през няколко дни в продължение на 10 дена да ми следят ЧХГ дали се покачва и вървеше много добре, но аз пак си се притеснявам защото нещо нямам симптоми особено гърдите ми изобщо не ме болят, нито са се оголемили нито нищо, но така си е от самото начало, просто не се промениха и това ме притеснява. Можете ли да ми кажете момичета които вече сте минали през това, задължително ли е да има болезнени и оголемени гърди или не? При вас как беше? Постоянно чета, че на повечето гърдите им се оголемяват и стават много болезнени и чувсвителни, но моите хич ги няма. Иначе единствените симптоми които изпитвам е отпадналост, нямам никаква енергия, ако мога да спя, ще спя цял ден, на моменти особено слетобяд ми става леко лошо, апетита ми хич го няма, просто немога да ям, защото като видя храна и ми става гадно и ми се повдига, карам само на сокове и по леки неща. Днес даже като влязох в супермаркета и изведнъж като ми стана лошо и веднага изтичах навън и повърнах за първи път пред магазина, голям срам
. Горе доло това изпитвам като симптоми,само гърдите ме притесняват защото никакви ги няма, нито болят нито нищо. Ще се радвам на вашето мнение момичета и моля ви стискайте палци за понеделник.
Извинявам се за дългите писания, но много ми се искаше да споделя и чуя мнения.
Благодаря ви предварително.
Прегръщам ви.