0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: диферелин
« Отговор #20 -: Септември 23, 2007, 19:22:42 pm »
Чудех се дали деферилина не блокира хипофизата и по този начин да предотврати и евентуално забременяване точно тогава , когато би трябвало да е инплантацията. Може би и затова да не е нужно да се дават противозачатъчни, освен ако няма задържан фуликул. Това е само мое предположение, но като отида за диферилина и ще ги питам преди да са ми го поставили, но аз и не очаквам такова чудо да стане, та да се окаже че съм бременна, вече не ми се вярвя да стане по естествен начин след толкова опити до сега , но нали надеждата остава последна и затова пак си помислих, дали пък не е възможно да извадя такъв късмет. Иначе за кръвния тест и на мен ми се вижда рано, но не ми пречи да направя един.
На диферилина му трябва време за да подейства и да блокира. Отнема около 10-14 дни, различно при всяка жена. Сигнал, че е подействал е идването на МЦ и понижаването на хормоните.
« Отговор #21 -: Септември 24, 2007, 08:55:49 am »
Вече разбрах от клиниката, че нямяло проблем да ти поставят диферилина дори при непазене, защото не влияе на евентуална бременност и ако има такава, докото дойде време за стимулацията ще стане ясно какво е положението.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #22 -: Септември 24, 2007, 18:25:42 pm »
Марина, това беше най-доброто решение, консултация с доктора. Сега ще си спокойна, че не правиш нищо нередно. Информацията също е полезна за много момичета във форума! :)
« Отговор #23 -: Септември 25, 2007, 08:55:29 am »
Да точно за това го написах, това което ми казаха от клиниката.

*
« Отговор #24 -: Септември 25, 2007, 13:21:04 pm »
Здравейте момичета!Искам да попитам следното:поставиха ми диферилин на 21ден от цикъла,дойде ми на датата на която трябваше /18.09/,цикъла беше 5 дни, на петия ден/22.09/ имах кафеникаво зацапване, на другия ден нищо/23.09/,на следващия ден ми бе прегледа, сондажа и първата инжекция гонал ф /вчера/и започна кръвотечение не е обилно но го има.И сега се чудя това нормално ли е?Довечера ще питам,като отида за инжекция,но ще съм благодарна ако сега някой се включи с мнение.
« Отговор #25 -: Септември 25, 2007, 13:26:12 pm »
На мен ми обясниха, че стимулацията започва на 15-ти ден след диферилина незявисимо кога ти е дошло и също дори и ако имаш някакво кръвотечение през това време не влияе на стимулацията. Но все пак е ясно, че е задължително щом си вече в процедура да го обсъдиш с твоя доктор.

*
« Отговор #26 -: Септември 25, 2007, 13:41:16 pm »
Благодаря ти Марина за бързия отговор,
довечера ще питам и ще пиша за отговора!
« Отговор #27 -: Октомври 03, 2007, 14:17:23 pm »
Момичета, до ви питам нещо дали знаете по въпроса дали е нормално да ти закъснее след диферилин, при мен това се получи и вече 4-ти ден чакам и се чудя как ще започне стимулацията след няколко дни след ако не ми е дошъл МЦ... :ask:

*
« Отговор #28 -: Октомври 03, 2007, 14:31:47 pm »
Момичета, до ви питам нещо дали знаете по въпроса дали е нормално да ти закъснее след диферилин
Нормално е, ще ти дойде. :D
Нали темата е пусната точно затова .  :lol:
« Последна редакция: Октомври 03, 2007, 14:33:56 pm от peta »
*
« Отговор #29 -: Ноември 06, 2008, 11:10:15 am »
Момичета, да ви попитам нормално ли е чак такова закъснение на цикъл след диферелин. Днес ми е 20ти ден след диферелина, а още нямам цикъл. Док. каза, че съм образувала кисти, което се случвало при някой момичета и сега трябва да чакаме да ми дойде, след което да започнем стимулацията. Много съм притеснена от факта, защото явно, ако продължава да не ми идва, ще трябва да отложим процедурата.
Благодаря ви.
« Отговор #30 -: Януари 08, 2009, 21:10:55 pm »
Момичета,моля ви кажете на кой ден се слага диферелина!Днес бях на преглед и докторът ми каза след 4 дни да отида да ми бият диферелин.Проблемът е в това,че не попитах на 4 ден ,тоест в понеделник ли да отида или точно след 4 дни-във вторник.А сега де!Ма така е като блея в кабинета и не питам,сега ще си блъскам главата!Абе ,отивам в понеделник и забивам въпроса на място.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #31 -: Януари 10, 2009, 23:26:52 pm »
20-21 ден.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #32 -: Януари 11, 2009, 17:32:31 pm »
Evro,благодаря за отговора.На мен утре ми е 19 ден след М.Та може би докторът е имал предвид да отида във вторник(20 ден).Ще реша какво да правя,може и утре да отида  до клиниката и да питам на място.Голяма веселба е с мен!!!