привет и от нас.
Малко сме болнички, имахме сополи почти цяла седмица, нищо сериозно, пръскахме физиологичен разствор и асперирах с помпичката, през три махали ни разбират, но това да е. Обааааче, гадните мърсоли са слезли към гърлото и в неделя вечерта вдигна 38.5 т., ние в Смолян на .... г..а, айде бърза помощ и т.н. В понеделник рано газ за София, един педиатър, друг педиатър, капки за нос, за уши и последно чакаме до утре сутрин и ако гадната Т. не спре да се вдига започваме антибиотик, колкото и да ми е мъчно
панадола не действа вече, само нурофен, но не мога да го давам безразборно и увиваме крата и ръцете с кърпи с оцет и вода.
Иначе по въпроса за дъвкането Деси се научи сама, или просто така си й дойде, аз специално не съм я учила, може би 2-3 м. след като запона да яде пюрета започна да ги предъвква, не че имаше какво де
Някъде на 9м. й дадох на ситно нарязани череши и вишни с лъжичка и тя си ги дъвка успешно, след това солети, сухари, корички хляб, вече ръфка и пърченца доматче, ябълка, банан и т.н., яде без проблем и пюретата за на 8,9 м. с парченца и цял ориз вътре, попарата никога не съм й я пасирала например, в началото малко я намачквах с вилица.
по въпроса с триколките мисля да се въздържа за сега, ако успеем да минем без това устройство ще съм много щастлива
Манчо, честит ти рожден и тук, надявам се да сте изкарали весело и незабравимо първия рожден ден, целувки