0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нека се помолим за alkata!!!
« Отговор #20 -: Септември 25, 2007, 20:39:37 pm »
Аlkata,не знам какво се е случило с теб,но ти изпращам цялата си позитивна енергия и се моля за по-бързото ти оздравяване! :bighug:
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
« Отговор #21 -: Септември 25, 2007, 20:57:22 pm »
Мило момиче,оправяй се!Каквото и да ти се случва ти пожелавам бързо да мине зад гърба ти!  :bighug:
« Отговор #22 -: Септември 25, 2007, 21:01:49 pm »
Алка,желая ти аз скорошно оздравяване! :bighug:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #23 -: Септември 25, 2007, 21:06:14 pm »
Алка, ти си боец! Дано всички неприятности да са вече зад гърба ти!  :balk_21:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #24 -: Септември 25, 2007, 21:33:12 pm »
Да, това е моята приятелка, за която споменах, че се моля всичко да се оправи час по-скоро. От миналия понеделник (когато беше пункцията й) е в болница и не е напускала стаята в която лежи. След пункцията, вечерта, с болки, но на обезболяващи се прибира в тях. В един момент й става зле, става, но припада. Отиват в болницата и след прегледа се оказва, че е изкървяла в корема (засегнат е някой съд по време на пункцията) и той е пълен с кръв. Ден прекарва в реанимацията надупчена на всички възможни неща. Вземат се какви ли не изследвания. След ден е преместена на друг етаж и от тогава не е напускала болницата. По принцип докторите казват, че е прескочила възможна операция, както и най-лошото разбира се...... Корема й и в момента е много надут и твърд и има болки. Пие хапчета като бабите (нищо лошо спрямо бабите). Все пак имаше трансфер. Едва ли до седмица ще се прибере вкъщи, но е по добре да е там под наблюдение за по-сигурно. Понеже кървенето е спяло, кръвта ще се абсорбира, но ще стане много бавно. Според лекарите ще е до месец и нещо - два. Всички знаем, че АРТ процедурите крият рискове и никой не е застрахован.....но когато стане с близък човек, много боли.....
Пиша този пост със знанието на Наси, а за повече ще пише тя самата, надявам се да е скоро, когато излезе от болницата и се прибере вкъщи.
Знам че тя ще се възстанови, макар и бавно. За човек, който е нямал нито една инжекция изтърпя доста неща геройски и не гъкна. Не се оплака за нищо и се опитва да се държи, въпреки неразположението, болката и страха от развоя на събитията. Силно се надявам нейните ембриончета да са така силни и борбени като нея и да се развият двете малки близначета, които тя така силно желае !
Обичам те миличка....знам че не ме четеш, но утре пак ще мина да видя дали коремчето не е спаднало малко.
« Последна редакция: Септември 25, 2007, 21:42:23 pm от BLACK_ROSE »
« Отговор #25 -: Септември 25, 2007, 21:34:33 pm »
Присъединявам се към всички  за по-скорощно възстановяване на Алка....Дано всичко бъде наред!                                                                            Браво,Вале!   Ето,че след всичко...,отново намираш дух и енергия!   :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #26 -: Септември 25, 2007, 21:36:21 pm »
Вчера я видях!
По-добре е, или поне на мен така ми се видя! :D
Дано скоро я изпишат!

Наси,  :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #27 -: Септември 25, 2007, 21:36:36 pm »
Миличка Наси, пожелавам ти да напуснеш болницата като здрава и щастлива бъдеща мама! Целувам те!
« Отговор #28 -: Септември 25, 2007, 21:37:38 pm »
С теб сме Алка, ще се моля от цялото си сърце скоро да се възстановиш и да получиш най-хубавата вест!
Силна прегръдка и от мен!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #29 -: Септември 25, 2007, 21:44:24 pm »
Много неприятно, много тъжно :(. Дано мъките ти бъдат възнаградени, Алка. Желая ти да се изправиш на крака скоро и да продължиш напред! Ще чакаме само хубави новини от твоите приятелки! 

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #30 -: Септември 25, 2007, 21:46:36 pm »
Мила Алка, дано всички неприятности са вече зад гърба ти! Силно стискам палци за бързо възстановяване! Вярвам, че след всичко изтърпяно - ще бъдеш щастлива бъдеща мама!

« Отговор #31 -: Септември 25, 2007, 21:55:51 pm »
Алка, ще се моля за теб всичко да се оправи и мъките ти да бъдат възнаградени! Дано Бог ти помогне!
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
« Отговор #32 -: Септември 25, 2007, 22:05:32 pm »
Присъединявам се към пожеланията и молитвите на момичетата. Ние сме с теб.Успех.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #33 -: Септември 25, 2007, 22:06:05 pm »
Алка, така съжалявам за всичко случило се последните дни.  :(
Надявам се скоро отново да бъдеш сред нас и да ни зарадваш с хубави новини.
Мислено съм с теб. Оздравявай бързо!!!
« Последна редакция: Септември 25, 2007, 23:01:42 pm от lionelsa »
*
« Отговор #34 -: Септември 25, 2007, 22:07:08 pm »
Дано да се оправи момичето! И с бебчетата всичко да е наред!
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #35 -: Септември 25, 2007, 22:24:39 pm »
миличка и от мен имаш стиснати палци искрено се надявам да се оправиш и в най скоро време всичко лошо да остане зад гърба ти,вярвам силно в това.гушкам те силно миличка :bighug: :bighug:
*
« Отговор #36 -: Септември 25, 2007, 22:32:23 pm »
Дано всичко лошо е отминало и Алката да се възстанови бързо!
*
« Отговор #37 -: Септември 25, 2007, 22:38:41 pm »
Ох, аз се чудих къде изчезна, а то какво било :(
Миличка Алка, моля се за теб и ти желая бързо възстановяване, и дано всичко изживяно до момента да бъде компенсирано с най-голямата ти мечата – да станеш майка!
:bighug:
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #38 -: Септември 25, 2007, 22:44:26 pm »
Алка пожелавам ти неприятностите да остават зад гърба ти и след 9мес да бъдеш много горда мАмА!УСПЕХ :goodluck:
« Отговор #39 -: Септември 25, 2007, 22:45:36 pm »
Алка, оздравявай бързо и идвай 3 в 1! Моля се за теб. :bighug: