Още не мога да повярвам! След 2 изключително положителни уринни теста и ЧХГ-2800, изчаках и д-р Стаменов да потвърди! Бременна съм! В 6г.с , видях ембриончето-само 6,2мм, но сърчицето му тупти ли, тупти!Още всичко ми е като насън, дори не мога да се зарадвам,защото пък сега започват притесненията. Като повечето от вас аз научих много неща за забременяването и нищо за самото бременеене! Просто не мислих, че ще стане спонтанно след 2 години очакване!
Моята история е кратка: април2007г-1ви преглед при д-рСтаменов-спермограма отлична, при мен голяма раничка
май-биопсия-добра
юни-хормони добре, с изключение на МАТ в пъти по-високи стоиности
юли горене на раничка с ток
август-ремонт, празна стая , в очакване на нови мебели
спим на матрака на земятасептември-закъснява ми .........и вчера видях на екрана нашия "матрачко"
Веднага посетих д-р Тодорова-диагноза Хашимото, пия си хапчетата и се надявам всичко да е наред до края!
А на вас, момичета-една ограмно БЛАГОДАРЯ! Вие ме насочихте към точната клиника, към най-внимателния и всеотдаен д-р Стаменов и най-милата и разбираща д-Катя Тодорова,благодаря за съветите, за съчувствието! Дори чувствам, че не заслужавам това щастие, защото опитите ни са само от 2 години. Доста трудни години-на очакване, разочарования, мъка.....и най-накрая щастие! Вие го заслужавате хиляди пъти повече от мен, но аз знам , че Господ няма да забрави молитвите ви и ще изтрие сълзите ви както направи и с мен, когато най-малко съм очаквала!(бях си запланувала цветна снимка октомври).
Целувам ви и чакам най-прекрасните новини и от вас! Кураж! Ще успеете!
П. П Извинете ме за многословието, но не мога лаконично да споделя толкова съкровен момент за мен!