0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

и аз си имам точица
« -: Септември 27, 2007, 10:56:08 am »
 Още не мога да повярвам! След 2 изключително положителни уринни теста и ЧХГ-2800, изчаках и д-р Стаменов да потвърди! Бременна съм! В 6г.с , видях ембриончето-само 6,2мм, но сърчицето му тупти ли, тупти!Още всичко ми е като насън, дори не мога да се зарадвам,защото пък сега започват притесненията. Като повечето от вас аз научих много неща за забременяването и нищо за самото бременеене! Просто не мислих, че ще стане спонтанно след 2 години очакване!
Моята история е кратка: април2007г-1ви преглед при д-рСтаменов-спермограма отлична, при мен голяма раничка
май-биопсия-добра
юни-хормони добре, с изключение на МАТ в пъти по-високи стоиности
юли горене на раничка с ток
август-ремонт, празна стая , в очакване на нови мебели спим на матрака на земята
септември-закъснява ми .........и вчера видях на екрана нашия "матрачко" :D :D :D
Веднага посетих д-р Тодорова-диагноза Хашимото, пия си хапчетата и се надявам всичко да е наред до края!
А на вас, момичета-една ограмно БЛАГОДАРЯ! Вие ме насочихте към точната клиника, към най-внимателния и всеотдаен д-р Стаменов и най-милата и разбираща д-Катя Тодорова,благодаря за съветите, за съчувствието! Дори чувствам, че не заслужавам това щастие, защото опитите ни са само от 2 години. Доста трудни години-на очакване, разочарования, мъка.....и най-накрая щастие! Вие го заслужавате хиляди пъти повече от мен, но аз знам , че Господ няма да забрави молитвите ви и ще изтрие сълзите ви както направи и с мен, когато най-малко съм очаквала!(бях си запланувала цветна снимка октомври).
Целувам ви и чакам най-прекрасните новини и от вас! Кураж! Ще успеете!
 П. П Извинете ме за многословието, но не мога лаконично да споделя толкова съкровен момент за мен!
*
Re: и аз си имам точица
« Отговор #1 -: Септември 27, 2007, 10:58:04 am »
Честито!  :lol:
Лека и безпроблемна бременност до края
В очакване ....
« Отговор #2 -: Септември 27, 2007, 10:59:14 am »
Честито миличка...с най-искренни пожелания за лека и безпроблемнна бременност. И едно голямо "БРАВО" на екипа на д-р Стаменов
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #3 -: Септември 27, 2007, 11:02:20 am »
Честита сбъдната мечта.
Леки, безоблачни и слабо невротични 9 месеца. :wink:
Купонът тепърва започва...

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #4 -: Септември 27, 2007, 11:02:51 am »
Браво, страхотна новина!  :D Леки и безпроблемни месеци до края.
*
« Отговор #5 -: Септември 27, 2007, 11:06:21 am »
galeto ЧЕСТИТО  :cheerleader:
Много хубава новина. Лека бременност и успех :) От тук нататък само щастливи моменти :)
 :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #6 -: Септември 27, 2007, 11:09:22 am »
Честито,желая ти прекрасна бременност и здраво бебе!
<br />
« Отговор #7 -: Септември 27, 2007, 11:18:10 am »
Честито! Много здраве и прекрасна бременност ,а на финала хубаво бебче ти желая от сърце!
*
« Отговор #8 -: Септември 27, 2007, 11:18:38 am »
Честито и от мен! Лека и успешна бременност, а за тревогите... ами няма да изчезнат докато не гушнеш малкото бебче :)След това пък ще започнат други ;)
*
« Отговор #9 -: Септември 27, 2007, 11:21:02 am »
Галето,честито за твоята точица!Желая ти лека и безпроблемна бременност,здраво и красиво бебче!
« Отговор #10 -: Септември 27, 2007, 11:23:48 am »
Честито, Миличка, всеки заслужава своето щастие :D

Лека бременност!
Благодаря ти, Бени!

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #11 -: Септември 27, 2007, 11:28:37 am »
Честито и от мен. Лека бременност ти пожелавам и когато му дойде времето най-красивото бебче.
*
« Отговор #12 -: Септември 27, 2007, 11:44:50 am »
 Честито лека и безпроблемна бременност.  preggo
« Отговор #13 -: Септември 27, 2007, 11:48:08 am »
Честита радост :lol:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #14 -: Септември 27, 2007, 11:54:11 am »
Честита радост. Лека и безпроблемна до края. :D

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #15 -: Септември 27, 2007, 12:02:12 pm »
Честита точица, галето!!!
лека бременност и здраво бебче на финала!

това, че си чакала "само 2 години" не означава, че не заслужаваш! напротив - радвай се на бременността и с по-млако притеснения... ако можеш :)

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #16 -: Септември 27, 2007, 12:05:17 pm »
Честита точица, Галя! Радвай се на бременността си, хубавото тепърва предстои. Всяка жена заслужава това щастие! Браво на д-р Стаменов за пореден път  :D. На теб спокойствие и сили!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #17 -: Септември 27, 2007, 12:10:17 pm »
браво, Гале! честита ви радост :D
спокойствие и силна храна :D
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #18 -: Септември 27, 2007, 12:17:50 pm »
Честито!!! Много хубава новина - този момент може би е най-силния след толкова дълго очакване  :D /поне за мен беше така  :)/. Лека бременност и опитай да не се притесняваш много, вярвай че всичко ще бъде наред.

« Отговор #19 -: Септември 27, 2007, 12:36:45 pm »
Честито!
Лека и безпроблемна бременност и от мен :balk_7: