0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте.
БТА е на бул. "Цариградско шосе" № 49 - вдясно от Полиглафическия комбинат Димитър Благоев , като сте с лице към комбината. Пресклубът е на последния етаж на БТА. От Орлов мост пеша се стига за 5 - 10 минути. На спирката на БТА спират всички тролеи, които минават по булеварда, както и автобусите 76 и 84. 
Красита и на мен ми казаха да се обадя след 20 раб. дни. Обадих се първия път след 25 - да им дам повечко време, че нали са чиновници. След 30-я раб. ден звънях по 2 пъти в седмицата.  :(
Е, момичета, подадох документите. Казаха ми да се обадя по телефона най-рано след 20 работни дни, за евентуално решение.
След тежка коремна операция като моята, няма как да се кандидатства по-рано от 2 седмици след операцията, просто защото няма как да отида до там лично, аз започнах да се движа нормално едва след 2 седмици. Инжекциите пък трябва да се започнат още от следващия цикъл. Е, моят започна 10 след операцията и не можах да стартирам лечението. В най-добрия вариант, ако ти ги отпуснат след 20 работни дни, пак няма как да ги получиш за първия цикъл. Иронията е, че можеш само да си мечтаеш да ги получиш в следващите 3 месеца. Ето Luiza чака четвърти месец, срамота!
То и за хистология се чака 2 седмици най-малко, таче и да беше добре пак не може по-рано да си подадеш документите.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Права си! И хистологията ми излезе след 2 седмици.

*
Аз си подадох документите 10 дена след операцията.И чаках 3 месеца и половина да ме одобрят.През това време си купувах ампулите от една девойка, която вече беше минала по този път.Вече съм одобрена, но ще ми се наложи да си продам останалите инжекции, за да си върна парите.Позната история, нали?
Ще се видим в неделя момичета.Дано с това да помогнем на другите, на които им предстои.Просто се моля да има все по-малко девойки с тази гадна болест!

*
Здравейте!
Пресконференцията ще е в неделя в 10 часа в пресклуба на БТА.
Чакаме потвърждение за участие от двама лекари. Утре ще ви напиша техните имена, след като се разберем на 100%. И двамата са много добри специалисти и известни в АГ областта. Те ни подкрепят!
Ако някоя от вас не желае да говори, но иска да дойде и да види пресконференцията на живо - да заповяда. Трябва да си носи само лична карта, защото иначе не пускат никого в БТА.
Утре ще е ясно дали ще има и ТВ участие.
amina , чакам те още в събота.  :wink:
« Последна редакция: Октомври 10, 2007, 19:52:44 pm от kyan »
*
Пресконференцията ще е в неделя от 10 часа в БТА. Който иска да дойде - да заповяда. Само си носете лични карти, за да ви пуснат на входа. :D
По-късно ще напиша и имената на лекарите.
*
Сдружение "Зачатие" и Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве организират пресконференция на тема:

Проблемите в лечението на жените с ендометриоза у нас

Тя ще се състои на 14 октомври (неделя) от 10 часа в БТА.
Участници в нея ще бъдат:

Анна Зашева, председател на Сдружение “Зачатие”
Д-р Димитър Владимиров, главен секретар на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве
Д-р Николай Попов, акушер-гинеколог в САГБАЛ “Шейново” и две пациентки, които ще разкажат своите лични истории за лечението.

Това е част от прессъобщението, което е изпратено до медиите.
Страхотно, там сме!

*
  В момента съм на работа и нямах възможност да прочета подробностите,но това е прекрасна инициатива.Това,което ме изненадва е как във форума всички се оплакваме от ЗК,а като трябва да направим нещо всички се "покриват".Всеки си има причини и отговаря за своите си действия-аз ще дойда!Оперираха ме на 14юни,подадох документи на 26юни,получих отговор от ЗК на 2октомври(ден,след като си бях закупила ампула №5).Ще си нося всички документи и снимки,за да се види как расте кистата по време на лечението.Ако не беше моралната и финансова подкрепа на  семейството и приятелите ми,най-вероятно сега щях да съм оперирана отново.
  Смелост момичета,ние заслужаваме да се отнасят с нас като с хора!
*
Сдружение "Зачатие" и Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве организират пресконференция на тема:

Проблемите в лечението на жените с ендометриоза у нас

Тя ще се състои на 14 октомври (неделя) от 10 часа в БТА.
Участници в нея ще бъдат:

Анна Зашева, председател на Сдружение “Зачатие”
Д-р Явор Владимиров, главен секретар на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве
Д-р Николай Попов, акушер-гинеколог в САГБАЛ “Шейново” и две пациентки, които ще разкажат своите лични истории за лечението.

В предишния си постинг съм объркала името на д-р Владимиров. Извинявам се за грешката.
:oops: Няма как да си редактирам постинга и затова пускам нов.
 ).Ще си нося всички документи и снимки,за да се види как расте кистата по време на лечението.
Може ли за да не разводняваме темата да споделиш в по-горната за ендометриоза как така ти расте кистата по-време на лечението.
Каква посещаемост се очаква на пресконференцията утре? Май не забелязах много хора тук да казват, че ще ходят. Надявам се да не се окаже, че залата е празна...

*
Красита, целта на пресконференцията е тя да бъде отразена от медиите. Тя затова е и ПРЕСкорференция. Погрижили сме се да има журналисти на събитието. Те трябва да отразят събитието и така хората да разберат за нашия проблем.  Той да излезе извън форумите. Аз, като един от хората, които пуснаха темата преди близо 2 седмици точно затова се свързах и със ЗАЧАТИЕ, а от там те се свързаха и с БАСРЗ. Затова търсихме и много добри специалисти, които  участват в нея и да обяснят какво е заболяването и последиците от него. Ще "бием камбаната", че бавейки лекарствата, НЗОК ни обрича на безплодие. Лично ще дам отчет за медийното отразяване и т.н. Със сигурност от НЗОК ще пратят човек, който да присъства на събитието.
Стискайте палци да имаме добро медийно отразяване.
НЯМА ДА СПРЕМ САМО С ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ.
Ще получите още информация за следващите инициативи. 
http://www.law-dp.com/e1-bg.html
Българска асоциация по ендометриоза и репродукция – член на управителния съвет
Член на International Bar Association
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde